Barbary Sheep

Barbary Sheep

  • Gennemsnitlig vægt han: 140 kg
  • Gennemsnitlig vægt hun: 110 kg
  • Skulderhøjde han: 100 cm
  • Skulderhøjde hun: 80 cm
  • Parringssæson: Hele året

Barbary Sheep (Mankefår) hører til fåre-familien og stammer oprindelig fra bjergrige områder i det Nordlige Afrika i landene: Tunesien, Chad og Sudan. I dag findes der en bestand i bjergområderne i Eastern Cape provinsen i Sydafrika.

Barbary Sheep er rød/brun I farven, og har små kraftige bagud-bøjede horn.

Barbary Sheep lever udelukkende i bjergrigt terræn, hvor de hovedsageligt spiser græs og blade, og er bytte for de leoparder og ørne som lever I området. Barbary Sheep lever i flokke og er primært aktive i løbet af dagen og hviler i løbet af natten.

Anbefalet kaliber: .270, 7mm, eller andre fladt skydende kalibre