Vilkår & Betingelser

FORBEHOLD
Der tages forbehold for prisstigninger/ændringer, forårsaget af regeringsindgreb, valutaudsving, devaluering, udefrakommende prisstigninger (f.eks. fra eksterne udbydere/seværdigheder) eller andre forhold, som vi er uden indflydelse på. Der tages ligeledes forbehold for trykfejl i tilbud og beskrivende materiale. Alle priser er opgivet i US Dollars ($).

 

BOOKING / BETALING
Alt betaling foretages direkte med jagtstedet “Two Waters Lodge”. Ved booking betales et depositum på $500 pr. jæger vha bankoverførsel. Restbetaling foretages efter endt ophold og inden afrejse fra lodgen. -På lodgen kan der betales med kreditkort (VISA & Mastercard), kontanter eller via bankoverførsel. Mht. kontanter, så modtager vi US Dollars (USD) og Sydafrikanske Rand (ZAR).

BEMÆRK venligst at ved booking og betaling af depositum, accepterer man overstående og nedenstående vilkår og betingelser.

 

AFLYSNING AF JAGT/OPHOLD
Ophold som bliver aflyst med mere end 90 dages varsel, kan overflytte depositummet til 1 år efter (pris stigninger kan forekomme). Ved aflysning af ophold med mindre end 90 dages varsel, er depositummet som udgangspunkt tabt, medmindre det lykkedes at afsætte rejsen til anden side. Der refunderes ikke penge.

 

REJSE MED BØRN UNDER 18 ÅR
Som det beskrives på siden “Rejseinformation”, så kan der være særlige indrejseregler hvis du medbringer børn under 18 år på din rejse til Sydafrika:

Fra og med den 1. juni 2015 skal alle mindreårige (børn og unge under 18 år) medbringe (foruden et pas) et såkaldt ”birth certificate”. Det vil sige en fødselsattest/dåbsattest*, som viser, hvem forældrene er. Alle rejsende, der endnu ikke er fyldt 18 år, skal således fremvise et certifikat, selv når de rejser i selskab med deres forældre.

* Attesten, som er et uddrag fra folkeregisteret (på engelsk) skal påvise slægtskabet, være stemplet og underskrevet af Borgerservicekontoret. Dette kan du bestille på telefon 1881 eller ved at besøge dit lokale Borgerservicekontor.

Hvis barnet kun rejser med en forælder, skal barnet ud over fødselsattest også kunne fremvise

  • skriftlig tilladelse fra den anden forældremyndighedsindehaver om, at barnet må rejse til og fra Sydafrika vha en såkaldt “Parental Consent” formular. Denne kan downloades hos de Sydafrikanske myndigheder HER
  • hvis den person, der rejser med barnet alene har forældremyndigheden skal dette kunne bevises med en domstolsbeslutning.
  • hvor det er relevant en dødsattest, hvis forælder/forældremyndighedsindehaver er gået bort.

Hvis barnet rejser alene eller med anden voksen end forældremyndighedsindehaveren, stilles der yderligere krav til dokumentation. Læs mere om dette på dansk, ved at klikke HER. De nødvendige formularer og regler i yderligere detaljer, kan studeres og downloades hos de Sydafrikanske myndigheder ved at klikke HER.

Alle dokumenter (uanset hvilken kategori man hører under) skal være i original og skrevet på engelsk. Bestemmelserne gælder også ved rene transitrejser via Sydafrika.

Derudover er det vigtigt at dit pas og øvrige rejsedokumenter er i orden før indrejse. Pete Safaris bestræber sig på at holde alle regler opdateret her på hjemmesiden (se “Rejseinformation“), men det er dit eget ansvar at sikre du overholder et andet lands ind- og udrejseregler. Det er de enkelte landes myndigheder, som fastlægger ind- og udrejsereglerne, og det er dem der kan afgøre, om du opfylder kravene. Derfor anbefales det at du kontakter den Sydafrikanske ambassade i København, for at sikre at du opfylder alle regler, eller har spørgsmål af nogen art vedrørende rejse med børn.

 

FLYSELSKABER
De forskellige flyselskaber har forskellige regler for transport af våben, almen baggage gebyrer etc. Det er op til den enkelte rejsende, selv at undersøge vægtbegrænsninger, transportomkostninger og andre særlige regler. -Det ligger udenfor Pete Safaris´s indflydelse. Ønsker du at medbringe dine egne våben, så kan du læse vores detaljerede guide ved at klikke HER

 

PAKKETILBUD OG IKKE NEDLAGT VILDT
– Hvis jæger mod alt forventning ikke får afskudt et trofæ i en pakkeløsning, så reduceres pakkeprisen med tilsvarende trofæ-værdi. Dvs du ikke betaler for vildt som du ikke nedlægger eller anskyder*

 

*ANSKUDT ELLER SÅRET VILDT
Der betales for anskudt/såret vildt. Vildt anses for anskudt eller såret hvis der findes blod. Anskudt/såret vildt vil dog altid blive eftersøgt grundigt.

 

MEDBRINGELSE AF EGNE VÅBEN
Alle jægere er velkomne til at medbringe egne våben/ammunition. Vi hjælper i denne forbindelse gerne med udfyldelse af papirer/dokumenter og opfordrer til, at man nøje følger retningslinierne i vores guide til våben-indførelse. Bemærk venligst at denne er en “guide” og at medbringelse af egne våben foregår på eget ansvar!

 

VORES PRISER INKLUDERER IKKE
– Flybilletter til/fra Sydafrika
– Eventuel leje af riffel og ammunition ($100 pr. jæger)
– Eventuel konservator arbejde og hjemtransport af trofæer
– Statens gebyrer og afgifter på $21 pr. dag (medmindre andet er nævnt)
– Personlige rejseforsikringer
– Drikkepenge til PH, tracker og køkkenpersonale
– Personlige udgifter under opholdet (f.eks. shopping, restaurant besøg, lokale seværdigheder med evt. indgangsgebyrer og lign. som ikke er speciferet som inkluderet i et pågældende tilbud)

 

GENERELT
Pete Safaris fungerer udelukkende som dansk koordinator og kunde-rådgiver, som en integreret del af outfitteren “Two Waters Safaris”. Vores rådgivere er professionelle jagt-guider (PH´er) hos Two Waters Safaris og en del af den daglige drift i Sydafrika. Alle vore services er naturligvis gratis og udelukkende oprettet til fordel for alle skandinaviske jægere, der ønsker hurtig, effektiv, samt professionel råd og vejledning i forbindelse med deres jagtrejse.
-Der findes derfor ingen fordyrende mellemled, mellem “Pete Safaris” og “Two Waters Safaris”. Som kunde kan du frit vælge om du ønsker at kontakte Pete Safaris, eller Two Waters Safaris direkte vedrørende din rejse.

Pete Safaris/Two Waters Safaris er ikke et rejsebureau og sælger derfor ikke flyrejser. Alle priser her på siden er som følge heraf, eksklusiv flybilletter til/fra Sydafrika. Det er dog en service fra vores side, at være dig behjælpelig med at booke det rette flyselskab, men fratager sig i denne forbindelse alt ansvar.

Pete Safaris kan ikke gøres ansvarlige for selve afviklingen af jagten og opholdet, evt. klager skal rettes direkte til Two Waters Safaris.

Pete Safaris, såvel Two Waters Safaris, kan ikke gøre ansvarlige for eventuelle sygdomme, skader eller ulykker, som måtte opstå på en jagt/fotosafari og det er derfor vigtigt, at jægeren selv sørger for evt. tegning af rejsesygeforsikring og lignende.

Pete Safaris, såvel Two Waters Safaris kan ikke gøres ansvarlige for ændringer eller forsinkelser, som følge af regeringsindgreb, vejret, eller andre omstændigheder som er uden for vores indflydelse.