Dåhjort

   Dåhjort

  • Gennemsnitlig vægt han: 60 kg
  • Gennemsnitlig vægt hun: 50 kg
  • Skulderhøjde han: 85 cm
  • Skulderhøjde hun: 65 cm
  • Parringssæson: Marts, April

Dådyr er en invasiv art i Sydafrika og importeret fra Europa i begyndelsen af kolonisering. De er primært græsædere, og er meget tilpasningsdygtige til de fleste levesteder.

Kun hannerne har gevirer, hvor hjortene kaster sit årligt i det tidlige forår. Gevirerne fra en Sydafrikansk dåhjort, er generelt mindre trofæmæssigt, sammenlignet med europæiske dåhjorte.

Alt fra en .270 til 30.06, være et fornuftigt valg til dåhjort.

BESØG OS PÅ FACEBOOK

 BESØG OS PÅ FACEBOOK

GRATIS TROFÆOPMÅLING

GRATIS TROFÆOPMÅLING