Fotosafari & Udflugter

Ønsker du et afbræk fra jagten, eller kunne du tænke dig at kombinere rejsen medOplevelser for hele familien aktiviteter og udflugter for dig og din familie?

Sydafrika byder på et hav af muligheder for alle tilrejsende. Landet er betagende smukt og formentlig det bedste sted i verden, hvis man ønsker at kombinere jagt med “regulær” badeferie, fotosafari eller lignende.

Medbring din kone eller familie og gør jagtturen til en uforglemmelig rejse, med en blandet cocktail af f.eks. jagt, fotosafari, badestrande, vandreture, naturoplevelser, lokale seværdigheder, fiskeri, hval spottings, shopping og meget mere. Mulighederne er ikke mindre end uendelige og kun fantasien sætter grænsen.

Som gæst på Two Waters Lodge, kan du til beskedne beløb og med fordel benytte dig af vores udvalgte dags udflugter, med udgangspunkt fra lodgen. Studér de individuelle udflugter og priser nedenfor på siden, eller download en samlet oversigt i PDF format:

DOWNLOAD BROCHURE

 

Du kan også vælge, selv at arrangere din ferie og på egen hånd drage ud på eventyrene, f.eks. i en leje-bil. Du kan gøre dette før, under eller efter dit ophold hos os.

Er du ikke jæger og er du udelukkende til fotosafari, så tilbyder vi også en eksklusiv, 5 dags pakkeløsning med alt inkluderet (se nederst på siden)

sheryl-tours

 

DAGS UDFLUGTER:

 

Addo Elephant Park

Privat game drive gennem Sydafrikas tredje største national park. Se hundredevis af elefanter boltre sig i dette enorme natur reservat og oplev et hav af de andre afrikanske vildt arter, bl.a. det fredet sorte næsehorn og The Big 5.

   

LÆS MERE OM TUREN HER

Addo Elephant Park huser med sine 180.000 ha., verdens største population af elefanter og fuglearten suler.
Parken blev etableret i 1931 for at bevare de sidste 16 elefanter som var i området. I dag huser dette fint-tunede økosystem over 600 elefanter og stort set alle levende afrikanske vildt arter.
Kom med os på en privat køretur gennem den enorme park og få muligheden for (udover elefanter) at opleve løver, leoparder, hyæner, sorte næsehorn, bøfler, zebraer, alle de gængse antiloper såsom Kudu, Eland, Hartebeest og over 880 fuglearter. Helt eksklusivt, er Addo Parken også hjem for den omtalte Dung Beetle, som spiller en vigtig rolle i hele økosystemet. Når dagen er omme, vender vi atter tilbage til lodgen hvor middagen venter.
Vi medbringer drikkevarer, madpakker og snacks til dagen.

PRIS (3-4 personer) = dkk 750 pr. person
PRIS (2 personer) = dkk 1.050 pr. person
PRIS (1 person) = dkk 1.725

Schotia Reserve, Game drives med overnatning i reservatet

Schotia Reservatet er med over 2000 dyrearter, et mekka for dyr og natur interesserede. Kom helt tæt på dyrene i den åbne Land Rover og nyd middagen omkring bålet ved mørkets frembrud.

  

LÆS MERE OM TUREN HER

Schotia Reserve er den ældste privat drevet park i Eastern Cape og ligger tæt på kystbyen Port Elizabeth. Parken er spækket med dyreliv og er hjem for over 2000 dyrearter, herunder 43 forskellige pattedyr. Schotia Parken var den første i Eastern Cape som husede frit levende løver og parkens ansatte garanterer næsten 100% at du vil få disse utrolige dyr at se på tæt hold.
Dagen starter med en 4 timers game drive gennem parken (middags pause med forfriskninger og toilet-besøg undervejs). Turen bliver kørt i en åben Land Rover og giver derfor unikke muligheder for at komme helt tæt på dyrene.
Efter turen bliver der serveret en lækker middag omkring bålet, også kendt som den traditionelle afrikanske “Boma”.
Senere på aftenen og efter mørkets frembrud, afsluttes dagen med endnu en game drive, med mulighed for at se de aktive nattedyr.

Man overnatter efterfølgende i reservatet. Dette foregår i yderst hyggelige hytter med dobbelt senge, eget bad/toilet, varmt vand og kaffe/the faciliteter. Som i en ægte afrikansk hytte, er der ingen sattelit-TV eller andre moderne “gimser”. Fald i søvn til lydene fra parkens vilde dyr og grip muligheden for en nat udenfor den moderne verden.
Til morgen serveres der morgenmad og efter en tredje og sidste gamedrive, tjekker man ud på stedet og bliver transporteret til Port Elizabeth lufthavn (denne tur foretages derfor på rejsens sidste dag)

PRIS dkk 2.700 pr. person (børn under 5 år = halv pris). Inkluderer transport til Schotia, 3 game drives, eftermiddags forfriskning og aftensmad, overnatning, morgenmad og transport til lufthavnen.

Fisketur

Har du før prøvet at hale en 180 kg. tung tunfisk ind med din fiskestang? Kunne du tænke dig at fiske i Sydafrikas mangfoldige og spændende farvand? -Så har du her chancen!

Tunfisk Yellow tail Yellowfin tuna

LÆS MERE OM TUREN HER

Denne tur går til fiskerbyen Port St. Francis Bay. Typisk starter vi turen sidst på dagen og ved ankomst til byen, overnattes der på et lille hyggelig “Bed and Breakfast”.

Om morgenen mødes du/I med de lokale fiskere, hvorefter turen fortsætter til havs. På havet vil minutterne sansynligvis føles som sekunder. Big-game fiskeri ér nemlig spændende og skal nok få ens adrenalin til at pumpe! Derudover kan man mens man fisker, nyde synet af tilstedeværende hvaler og delfiner. Mod land er der udsigt over den smukke Francis Bay.

Der er mulighed for at fange et væld af fiske arter, men for at nævne nogle få: Daggerhead, Red Roman, Yellow Belly, Yellow Tail, Panger, Stumpnose, Cod (Torsk), Yellowfin Tuna (tunfisk) m.m.

Efter endt fiskeri, vender I tilbage til havnen, hvor vi står klar til at modtage og transportere jer til lodgen igen.

PRIS (for gruppe op til 2 personer) = dkk 3.300 totalt (ved deling af dobbelt værelse)
PRIS (for gruppe op til 4 personer) = dkk 4.200 (ved deling af dobbelt værelser)

Inkluderer transport til/fra St. Fancis, Bed & Breakfast, drikkevarer, madpakker, brændstof, skipper, fiskestænger og øvrig udstyr.

Graaf Reinet og Valley of Desolation

Oplev livet som det var i 1800-tallet og udforsk den historiske by Graaf Reinet, som ligger midt i Cambedoo National Park. Bagefter kan du fra klippetoppene i det smukke “Valley of Desolation”, spejde udover byen og resten af parken.

 

 

LÆS MERE OM TUREN HER

Vi starter dagen med at besøge Graaf Reinet. Byen ligger for foden af Sneeuberg bjergene, omringet af den 19.400 ha. store Camdeboo National Park, som blev etableret i 2005 og er en del af det enorme Karoo landskab. Den charmerende og historiske by, byder på et stort udvalg af historiske seværdigheder. Oplev dagligdagen som det var i 1800 tallet ved at besøge det historiske Reinet House, Uquhart House, Old Residence eller militær museet.
Grib muligheden for et spændende og inspirerende besøg hos Karoo Taxidermy (vores anvendte konservator) og få en guided tur, rundt på deres enorme facilitet. Her vil du få et unikt indblik i hvordan man bearbejder og monterer vildt trofæer, og du kan med fordel, samtidig samle inspiration til hvordan du ønsker at montere dine personlige trofæer.

Nyd evt. senere en let middag på en af de hyggelige restauranter i byen og prøv evt. det berømte Karoo lammekød.

Derefter kører vi 14 km. udenfor byen, til Parkens mest berømte område: Valley of Desolation.
Dette er et fortryllende sted som indeholder karakteristiske lodrette klippeformationer, dannet for over 100 millioner år siden, som følge af vulkansk aktivitet og som rækker 90-120 meter op over parken niveau.
På stierne bevæger vi os til fods langsomt op i terrænet og de smukke omgivelser. På toppen lader vi tiden gå i stå, imens udsigten over Graff Reinet og den store Karoo slette nydes i stilhed. Her er der mulighed for at se et kæmpe udvalg af dyrearter, bl.a. springbuck, marekat, abe, giraf, mountain zebra, red hartebeest, gemsbuck/oryx, steenbok, blesbuck, black wildebeest (gnu), kudu, duiker m.m. Derudover indeholder området og parken over 330 plantesorter og 220 fuglearter, bl.a. den store “Black Eagle” som man kan være heldige at se på tæt hold.

Vi medbringer drikkevarer, madpakker og snacks til turen. Evt. indgangs-gebyr til museums og lignende, personlige udgifter til shopping, cafe og restaurant besøg er ikke inkluderet i prisen.

PRIS (ved 3-4 personer) = dkk 600 pr. person
PRIS (ved 2 personer) = dkk 900 pr. person
PRIS (1 person) = dkk 1.350

Hval safari

Kom på hval safari i Algoa bugten, ud fra kysten ved Port Elizabeth  -en mildest talt, uforglemmelig oplevelse på havet, hvor du kan nyde synet af disse enorme og fascinerende dyr, som lever under havets overflade.

Sydlig rethval  Pukkel hval

LÆS MERE OM TUREN HER

Firmaet bag dette sejlads er indehavere af den eneste, officielt udstedte tilladelse til nærkontakt med hvaler og delfiner i Sydafrika´s Algoa bugt. Dette giver dem en unik mulighed for at bringe folk helt tæt på disse fantastiske dyr. Tilladelsen giver dem bl.a. mulighed for at nærme sig hvaler indenfor 50 meter (ingen andre kan henvende sig nærmere end 300 meter). Bemærk at denne tur er afhængig af sæson.

De fleste af de midler, som genereres vha. disse ture, går til The Penguin Research Fund, en fond som desperat forsøger at forklare den dramatiske nedgang i den afrikanske pingvin befolkning og rette op på denne situation. Raggy Charters forpligter sig også regelmæssigt til oprydning af strandene i Port Elizabeth-området, og har startet et initiativ for at udligne deres Co2 udslip, ved at plante et træ for hver båd sejlads de udfører.

– Efter morgenmaden på Two Waters lodge, transporterer vi jer til Algoa Bay Yacht Club, i Port Elizabeths havn. Her bliver I mødt af personalet fra Raggy Charters kl. 08:15.

– Kl.08:30 er der afgang og efter en grundig sikkerhedsdemonstration, starter vi turen med en rundfart i inderhavnen, hvorefter vi drager ud på havet. Turen vender tilbage ved 12-tiden.

Der serveres lettere forfriskninger og snacks i løbet af sejladset og der er mulighed for at få frokost bagefter på sejlklubben.

– Efter endt program, kører vi tilbage til lodgen, hvor der er mulighed for at slappe af, eller man kan efter aftale supplere med en anden udflugt, såsom f.eks. et rundtur i Port Elizabeth by.

I Sydafrika begynder hval sæsonen i juni, hvor pukkelhvalerne bevæger sig op langs kysten, mod deres yngle steder. Pukkelhvaler kan ses i Algoa bugten mellem juni og begyndelsen af januar, med højsæson i juli / august og igen i november / december, når de drager ud på deres hjemrejse, med kalve på slæb.

Sydlige rethvaler kan ses fra juli til oktober, når de kommer ind i bugten for give fødsel. Sydlige rethvaler ses normalt meget tæt på kysten og ofte i nærheden af havnen. De er den hyppigst forekommende hval-art langs den sydafrikanske kyst.

I løbet af denne sejlads har man også gode muligheder for at spotte øresvin (flaskenæset delfiner), almindelige delfiner, pukkelhvaler, Brydes hvaler, vågehvaler, Cape pels sæler, forskellige arter af hajer (evt. den store hvide haj), afrikanske pingviner, Cape suler, afrikanske strandskader, Cape skarver, hvid-brystet skarver og forskellige arter af pelagiske fugle, herunder terner og albatrosser.

Begge katamaraner har et specielt designet udsigtsplatform, der gør det muligt at få den bedst mulige udsigt over bugten og dermed chancen for at se dyrene som er til stede.

PRIS dkk 1.230 pr. person, inklusiv transport til/fra Port Elizabeth. Børn under 12 år = $145 pr. person

Delfin safari

Med denne tur har du mulighed for at komme helt tæt på delfinerne i Algoa bugten -en spændende og oplevelserig oplevelse på havet, hvor du kan nyde selskabet af disse venligsindet, yndefulde og legesyge væsener.

Flaskenæset delfin (øresvin) Øresvin 

LÆS MERE OM TUREN HER

Firmaet bag dette sejlads er indehavere af den eneste, officielt udstedte tilladelse til nærkontakt med hvaler og delfiner i Sydafrika´s Algoa bugt. Dette giver dem en unik mulighed for at bringe folk helt tæt på disse fantastiske dyr.

De fleste af de midler, som genereres vha. disse ture, går til The Penguin Research Fund, en fond som desperat forsøger at forklare den dramatiske nedgang i den afrikanske pingvin befolkning og rette op på denne situation. Raggy Charters forpligter sig også regelmæssigt til oprydning af strandene i Port Elizabeth-området og har startet et initiativ for at udligne deres Co2 udslip, ved at plante et træ for hver bådsejlads de udfører.

– Efter morgenmaden på Two Waters lodge, transporterer vi jer til Algoa Bay Yacht Club, i Port Elizabeths havn. Her bliver I mødt af personalet fra Raggy Charters kl. 08:15.

– Kl.08:30 er der afgang og efter en grundig sikkerhedsdemonstration, starter vi turen med en rundfart i inderhavnen, hvorefter vi drager ud på havet. Turen vender tilbage ved 12-tiden.

Der serveres lettere forfriskninger og snacks i løbet af sejladset og der er mulighed for at få frokost bagefter på sejlklubben.

– Efter endt program, kører vi tilbage til lodgen, hvor der er mulighed for at slappe af, eller man kan efter aftale supplere med en anden udflugt, såsom f.eks. et rundtur i Port Elizabeth by.

Flaskenæset definer (øresvin) er den hyppigst forekommende delfin-art i bugten og kan blive spottet hele året rundt, i grupper fra 10 til 400. Disse legesyge delfiner, findes for det meste i lavvandet farvande, enten nær strandene, eller omkring St. Croix Island og har tendens til at komme helt op til båden og svømme langs stævnens bølger. Almindelige delfiner er også et spektakulært syn, da de ses i grupper på 1000-2000, hvor de sammen svømmer op til fantastiske hastigheder (ca. 60 km/t). Disse delfiner er ofte spottet fra januar til juni, når de følger store stimer af fisk, som bevæger sig på tværs af bugten. Humpback delfiner ses også i Algoa bugten og forekommer normalt i langt mindre grupper (mellem 1 og 20) og spottes mest almindeligt i sommermånederne.

I løbet af denne sejlads har man også gode muligheder for at spotte Bryde hvaler, vågehvaler, Sydlige Rethvaler, pukkelhvaler, Cape pels sæler, forskellige arter af hajer (heriblandt den store hvide haj) , afrikanske pingviner, Cape suler, afrikanske strandskader, og forskellige arter af pelagiske fugle, herunder terner og albatrosser.

Begge katamaraner har et specielt designet udsigtsplatform, der gør det muligt at få den bedst mulige udsigt over bugten og dermed chancen for at se dyrene som er til stede.

PRIS dkk 1.230 pr. person, inklusiv transport til/fra Port Elizabeth. Børn under 12 år = dkk 870 pr. person.

“Penguin patrol” – Pingvin udflugt og aktivitets dag

Penguin Patrol er en spændende, aktivitets og lærerig dag for turister og lokale, som bl.a. indeholder:

 • Sejlads til St. Croix Island
 • Frokost i Port Elizabeth, på Chartroom Restaurant
 • Besøg på SAMREC (South African Marine and bird Reabilitation Center)
 • Besøg på Bayworld

St. Croix Island Olieramt pingvin bliver hjulpet på SAMREC Pingviner bliver frigivet

LÆS MERE OM TUREN HER

Turen begynder ved Algoa Bay Yacht Club, i Port Elizabeth havn kl. 08:15, hvor du vil møde personalet bag sejladset.

– Vi starter med en spændende båd sejlads, ud til St Croix Island for at se den største ynglende koloni af afrikanske pingviner i verden. Se disse komiske fugle glide ind og ud af vandet og se dem flyve gennem vandet, mens du iagttager deres utrolige undersøiske evner.

De afrikanske pingviner i Algoa bay har mistet 70% af deres befolkning over 7 år og kunne hurtigt blive uddød uden indgriben. Her har man siden 2008 haft Dr. Lorien Pichegru med til at bidrage med sin vitale forskning og for at hjælpe med at forklare og ikke mindst vende denne tendens. Man vil som gæst blive informeret om pingvinernes befolkningsnedgang, årsagerne, den forskning som udføres, og de måder, hvorpå vi nu forsøger at bevare dem.

I løbet af sejladset er der også en god chance for at se øresvin, almindelige og pukkelrygget delfiner, sydlige rethvaler, pukkelhvaler, Brydes hvaler, Cape pels sæler, hajer og forskellige havfugle.

– Efter sejladset kan man nyde en lækker frokost i Port Elizabeth havn, hvortil man frit kan vælge mellem en vifte af måltider, herunder spektakulære og friske fiske- og skaldyrsretter, serveret på The Chartroom Restaurant 

– Gæsterne vil derefter blive taget til SAMREC (South African Marine and bird Reabilitation Center), som er beliggende i Cape Recife Nature Reserve.

Verdens olieudslip truer ikke blot den afrikanske pingvins befolkning, men også mange andre marine fugle og pattedyr. Reabilitetscentret er med til at redde disse arter. 17% af de afrikanske pingviner ville gå tabt om året, hvis vi ikke havde rehabiliteringscentre som denne, placeret langs den sydafrikanske kyst. Centrets formål er dog ikke bare at redde og rehabilitere, men også at informere og uddanne offentligheden gennem deres forskellige programmer. Gæsterne vil blive taget på en tur rundt i centrum og vil lære om desperate behov for sådanne centre og bevaringen af marine arter, og vil komme til at opleve naturen gennem syn, lyd og berøring. Besøgende kan opleve hospitalet og se de frivillige i aktion, hvor de bidrager til at redde vores miljø, især den truede afrikanske Penguin.

– Tag en pause efter turen på The Flying Penguin Cafe og nyde en forfriskende drik og snack, mens I bliver underholdt af de bosiddende SAMREC pingviner.

– En shuttle bus vil så samle jer op og transportere jer til jeres endelige aktivitet: Bayworld. The Bayworld Museum, Snake Park og Oceanarium er helliget offentlig uddannelse og som tager sigte på at stimulere en større bevidsthed om behovet for bevarelse af vores natur- og kulturarv. I vil som gæster opleve præsantationer for både sæler og pingviner, hvor I vil lære mere om arterne og om de enkelte dyr. De residente sæler og pingviner på Bayworld blev engang reddet, og kan desværre ikke blive frigivet. Heldigvis har Bayworld dog oprettet et program for opdræt af pingviner i fangenskab, som kunne være af afgørende betydning for verdens befolkning, hvis antallet af disse truede fugle fortsætter med at falde.

– Der vil herefter være tid til at nyde den spektakulære marine udstilling i resten af akvariummet, herunder levende skildpadder og forskellige fisk. Gæster er velkomne til at udforske museet, der blander kultur- og naturhistorie.

– Når dagens program omsider er omme, transporteres i atter tilbage til havnen, hvor Two Waters personale står klar til at hente jer.

PRIS dkk 1.470 pr. person (Inkluderer alt transport til/fra Port Elizabeth samt mellem aktiviteter, frokost og eftermiddags snack under turen m.m). Børn under 12 år = halv pris.

Port Elizabeth (shopping, badestrande, sightseeing, golf, kasino m.m.)

Tag et slag golf, gå på shopping eller slap af på stranden. Vi guider jer rundt i byen efter ønske, eller I kan vælge at gå på jeres egen hånd. Tag en snak med lodgens safari guide og få nogle gode råd. -Vi tilpasser udflugten efter dine ønsker og interesser.

 

LÆS MERE OM TUREN HER

Port Elizabeth kaldes populært “Den venlige by” og er en af de største havne i Sydafrika. Den ligger 760 km. øst fra Cape Town og byder på mange spændende seværdigheder. Spadser langs den smukke strandpromenade ved søfronten, slap af på stranden, surf de legendariske bølger, besøg The Boardwalk Casiono, spil golf, gå på shopping til den store guldmedalje, eller besøg nogle af de mange kulturelle seværdigheder. Afslut evt. dagen på et af byens hyggelige restauranter. – Mulighederne er uendelige og kun fantasien sætter grænsen. Vi planlægger derfor dagen i sammenråd med dig/jer.

Vi medbringer drikkevarer og madpakker til turen. Evt. indgangs-gebyr til museums, golfbaner og lignende, personlige udgifter til shopping, cafe og restaurant besøg er ikke inkluderet i prisen.

PRIS (ved 2-4 personer) = dkk 450 pr. person
PRIS (1 person) = dkk 1.080

Garden Route Tour – 3 dage

Kom på en uforglemmelig smuk og begivenhedsrig tur langs Sydafrikas østlige kystlinie, også kendt som “The Garden Route”. Denne rute viser med rette, hvorfor det siges at Sydafrika har så meget at byde på. Oplev et væld af naturoplevelser, dyreliv og lokale seværdigheder undervejs. Vi tilpasser turen efter dine ønsker og interesser.

 

LÆS MERE OM TUREN HER

Navnet “The Garden Route” stammer fra de tusindevis af blomster-arter som findes langs ruten og denne 800 km. lange strækning på østkysten, betragtes som et “must see” når man besøger Sydafrika. Oplev betagende natur og flora, besøg de lokale samfund og stop undervejs for at se eksempelvis Jeffreys Bay, Plettenberg Bay, eller havfronten ved Knynsa. Besøg f.eks. Monkeyland, Elephant Sanctuary, Birds of Paradise, Gango Caves, struds farme m.m. Søger du et adrenalinsus, så kan du også prøve kræfter med verdens næst-højeste bungy-jump ved Bloukrans Bridge.

PRIS (4 personer) = dkk 2.100 pr. person.
PRIS (2 personer) = dkk 2.700 pr. person.
PRIS (1 person) = dkk 4.800

Dette er en 3 dags udflugt og inkluderer 2 overnatninger på hotel, morgenmad, frokost, drikkevarer, transport, personlig guide, diverse seværdigheder (uden indgangsgebyrer). Evt. indgangsgebyrer til særlige seværdigheder, personlige udgifter til shopping, cafe og restaurant besøg er ikke inkluderet i prisen.

Katte farm

Besøg den nærliggende avlsfarm for geparder, løver og hyæner.

   

LÆS MERE OM TUREN HER

Bliv guidet rundt på den lokale og familie ejet avls-farm ”Daniells” og kom helt tæt på de store katte og hyæner. Farmen startede oprindelig som et avls-projekt med Geparder, da disse var (og fortsat er) på listen over truede dyr arter. Siden hen har projektet udviklet sig til løver, leoparder, hyæner, afrikansk vild-katte m.m. Du vil derfor kunne opleve alle disse arter på farmen. På udvalgte tidspunkter kan man få lov at komme HELT tæt på en farmens tamme Gepard og sågar gå en tur med den. Udflugten varer kun nogle få timer. Resten af dagen kan bruges til afslapning hjemme på lodgen, eller man kan vælge at supplere dagen med endnu en udflugt efter ønske.

PRIS dkk 300 pr. person

 

Har du specielle ønsker til andre former for udflugter, ønsker du at sætte dit eget præg på udflugterne, eller har du spørgsmål af nogen art? Så er du altid velkommen til at kontakte os.

 

 

KOMPLET SAFARI PAKKE:

5 DAGE – ALT INKLUDERET*

camera

 • DAG 1 – Game drive i Addo Elephant Reserve, Sydafrikas tredje største nationalpark – Se Elefanter, Løver, Bøfler og antiloper
LÆS MERE HER

Addo Elephant Park huser med sine 180.000 ha., verdens største population af elefanter og fuglearten suler.
Parken blev etableret i 1931 for at bevare de sidste 16 elefanter som var i området. I dag huser dette fint-tunede økosystem over 550 elefanter og en bred skare af andre vildt arter.
Kom med os på en privat køretur gennem den enorme park og få muligheden for (udover elefanter) at opleve løver, leoparder, hyæner, sorte næsehorn, bøfler, et større udvalg af de gængse antiloper samt over 180 fuglearter. Helt eksklusivt, er Addo Parken også hjem for den omtalte Dung Beetle. Når dagen er omme, vender vi atter tilbage til lodgen hvor middagen venter.
Vi medbringer drikkevarer, madpakker og snacks til dagen.

 

 • DAG 2 – Valley of Desolation – Besøg byen Graaf Reinet og kom på nem bjergvandring med spektakulære udsigter og naturomgivelser. Se ørne, antiloper og andet vildt.
LÆS MERE HER

Vi starter dagen med at besøge Graaf Reinet. Byen ligger for foden af Sneeuberg bjergene, omringet af den 19.400 ha. store Camdeboo National Park, som blev etableret i 2005 og er en del af det enorme Karoo landskab. Den charmerende og historiske by, byder på et stort udvalg af historiske seværdigheder. Oplev dagligdagen som det var i 1800 tallet ved at besøge det historiske Reinet House, Uquhart House, samt Old Residence og Militær museet. Nyd en let middag på en af de hyggelige restauranter og prøv evt. det berømte Karoo lammekød. Vi kan guide jer rundt i byen, eller I kan vælge at gå på rundt på egen hånd.

Derefter kører vi 14 km. udenfor byen, til Parkens mest berømte område: Valley of Desolation.
Dette er et fortryllende sted som indeholder karakteristiske lodrette klippeformationer, dannet for over 100 millioner år siden som følge af vulkansk aktivitet og som rækker 90-120 meter op over parken niveau.
Kom med os på en nem gåtur på stierne, i de smukke omgivelser og nyd den betagende udsigt over Graff Reinet og den store Karoo slette i baggrunden. Her er der mulighed for at se et kæmpe udvalg af dyrearter, bl.a. springbuck, marekat, abe, giraf, mountain-zebra, red hartebeest, gemsbuck/oryx, steenbok, blesbuck, black wildebeest (gnu), bøffel, kudu og grey duiker. Derudover indeholder området og parken over 330 plantesorter og 220 fuglearter, bl.a. den store “Black Eagle” som man kan være heldige at se på tæt hold.
Vi medbringer drikkevarer, madpakker og snacks til turen. Evt. indgangs-gebyr til museums og lignende, personlige udgifter til shopping, cafe og restaurant besøg er ikke inkluderet i prisen.

 

 • DAG 3/4 – Asanta Sana Reservatet – Safari til fods hvor du bl.a. oplever elefanter, næsehorn, bøfler, giraffer, bavianer og et vælg af antilope arter.
LÆS MERE HER

Dag 3 og 4 tilbringer vi i Asanta Sana Reservatet. Dette er et betagende område på 15.000 hektar, med et væld af dyre vildt, lige fra aber, antiloper og fuglevildt, til giraffer, elefanter og bøfler. Reservatet er omringet af enorme bjergkæder og det smukke landskab byder på både flat og meget bjergrigt terræn. Dette giver anledning til at tilpasse turene efter din/jeres fysiske form.

For foden af bjergene og midt i området, indlogerer vi os i en af de hyggelige lodges, som vil fungere som base for dagenes udflugterne i landskabet. Indkvarteringen byder på private værelser med eget bad/toilet og der er gode køkkenfaciliteter til både inden og udendørs madlavning.

Hver dag ved solnedgang, samles vi typisk omkring bålet og griller aftensmaden, mens vi hygger og lader dagens indtryk synke ind. Herefter kan man I fælles opholdsrummet, læne sig tilbage i de bløde sofaer og nyde pejsens varme til en aften drink eller lignende.

 

 • DAG 5 – Besøg ved 3 avlefarme, afslapning ved poolen og Schotia game drives, med midddag omkring bålet og efterfølgende overnatning.
LÆS MERE HER

Vi starter morgenen med at besøge en løvefarm, med efterfølgende afslapning ved Two Waters poolen. Senere på eftermiddagen, besøg ved Gepard samt Leopard avlefarm, inden turen når til Shotia Reserve.
Schotia Reserve er den ældste privat drevet park i Eastern Cape og ligger tæt på Port Elizabeth. Parken er spækket med dyreliv og er hjem for over 2000 dyrearter, herunder 43 forskellige pattedyr. Schotia Parken var den første i Eastern Cape som husede frit levende løver og du vil næsten 100% sikkert, få disse utrolige dyr at se på tæt hold.
Eftermiddagen fortsætter med en 4 timers game drive gennem parken (middags pause med forfriskninger og toilet-besøg undervejs). Turen bliver kørt i en åben Land Rover og giver helt unikke oplevelser som man sent vil glemme. Efter turen bliver der serveret en lækker middag omkring bålet, også kendt som den traditionelle afrikanske “Boma”.
Senere på aftenen og efter mørkets frembrud, afslutter dagen med endnu en game drive, med mulighed for at se de aktive nattedyr. Overnat i reservatets hyggelige hytter med dobbelt senge, eget bad/toilet, varmt vand og kaffe/the faciliteter. Som i en ægte afrikansk hytte, er der ingen satelit-TV eller andre moderne gimser. Fald i stedet i søvn til lydene fra parkens mange dyr og grip muligheden for en nat, udenfor den moderne verden.

Næste morgen byder på endnu en game drive med efterfølgende morgenmad og transport til Port Elizabeth lufthavn

ALT INKLUDERET*

Transport til/fra Port Elizabeth lufthavn, ophold med fuld forplejning (vand og øl inkluderet), 4X4 bil, professionel guide og tøjvask

INDIVIDUEL
PR. PERSON :
PRIS PR. GRUPPE (2)
PR. PERSON :
PRIS PR. GRUPPE (3)
PR. PERSON :
SKATTER/AFGIFTER PR. DAG
PR. PERSON :
 • DKK 15.750
 • DKK 11.700
 • DKK 10.500
 • DKK 126

For at booke, opkræves der et depositum på 50% af beløbet, restbeløb betales ved ankomst til Two Waters Lodge.
Denne pakke tilbydes kun Oktober, November, December, Januar, Februar og Marts.

 

Har du specielle ønsker til andre former for udflugter, ønsker du at sætte dit eget præg på udflugterne, eller har du spørgsmål af nogen art? Så er du altid velkommen til at kontakte os.

DOWNLOAD BROCHURE

 

FORBEHOLD
Da mange af vores udflugter bookes med, eller arrangeres i samarbejde med eksterne udbydere, tages der venligst forbehold for prisændringer. Læs mere under vores vilkår og betingelser