Konservator arbejde og hjemtransport

De fleste jægere vælger at få udstoppet/monteret og hjemtransporteret deres trofæer, som gode minder efter endt jagt-safari.

Man vælger typisk at få gjort det komplette konservator arbejde i Sydafrika. Det er dog også muligt, blot at få klargjort trofæerne i “rå” tilstand og efterfølgende få gjort resten af konservator arbejdet i Danmark (en process som betegnes “dip and pack”). -Dette er dog normalvis også en dyrere løsning pga. betydelig højere import-afgifter til Danmark, samt efterfølgende omkostninger ved en dansk konservator.
Konservatorer i Sydafrika kan i modsætning til dette, tilbyde meget lavere priser og de har af gode grunde, også meget mere erfaring med behandling af afrikanske trofæer.

Det er naturligvis valgfrit for vore kunder, hvilken konservator og transportløsning de ønsker at benytte. Det er dog i alle tilfælde, meget vigtigt at vælge den rette løsning! Dine trofæer er en vigtig del af jagtrejsen og vil for evigt fremstå, som minder om dine oplevelser. Alt for mange rejsende jægere, oplever dog desværre fejl og dårlig service i forbindelse med deres konservator arbejde og/eller hjemtransport af trofæer. -Dette ødelægger oplevelsen for mange jægere og vi har derfor med stor omhu, ud fra vores erfaring, valgt nedenstående konservator og speditør som vores foretrukne. Dermed er du sikret favorable priser, den højeste service og ikke mindst den bedste kvalitet! Bemærk: Medmindre vi hører andet fra dig, vil disse firmaer automatisk blive anvendt til håndtering af dine trofæer. 

 

KONSERVATOR ARBEJDE
Vi såvel som vores samarbejdspartner i Sydafrika, anbefaler og benytter Karoo Taxidermy som vores foretrukne konservator for vore kunder. Firmaet er højt anerkendte, veletableret og har hovedkontor i Graaf Reinet (Eastern Cape), Sydafrika. De har som et af verdens største konservator virksomheder, gennem årene fastslået deres navn i branchen, med yderst høj kvalitet og professionelt konservator arbejde. Her er intet overladt til tilfældighederne!

Prisen på konservator arbejdet afhænger naturligvis af hvilke type monteringer du ønsker og hvilke vildt arter der er tale om. Du kan studere priserne på de individuelle monteringer ved at klikke HER. Ønsker du en samlet pris på konservator arbejde og hjemtransport, så læs venligst mere nedenfor. -Ved at benytte kontakt formularen, eller skrive til os, kan du nemt og hurtigt få et overblik.

 

HJEMTRANSPORT AF TROFÆER
Hjemtransport af trofæer er omfattet af mange dokumenter og formalia, såsom forsikringer, CITES-dokumenter, veterinærtilladelser, told afgifter og lignende.

Det er derfor vigtigt at vælge en transportløsning, herunder et speditør firma som specialiserer sig i og er vant til at transportere og håndtere jagt-trofæer.

Vi anbefaler og benytter derfor Labrador Cargo, som vores foretrukne speditør for vore kunder. Firmaet er dansk og tilbyder sikre, hurtige, professionelle og komplette transportløsninger til/fra hele verden, udelukkende med jagt trofæer.

Labrador Cargo håndterer kontakten til din konservator og følger personlig op på dine leveringer, indtil de er sikre fremme i Danmark eller hjemland.

Prisen på hjemtransporten afhænger af hvilke monteringer der er tale om, eftersom den er baseret på rumfanget af kassen/containeren, som indeholder dine trofæer. Dertil kommer overnævnte dokument kontrol, forsikringer, told-afgifter m.m.
Labrador Cargo og Karoo Taxidermy arbejder med fordel tæt sammen, hvilket udover favorable priser, giver dig mulighed for en samlet pakkeløsning på konservator arbejdet og hjemtransporten (se nedenfor)

 

SAMLET PRIS PÅ KONSERVATOR ARBEJDE & HJEMTRANSPORT?
Ved at benytte nedenstående formular, kan du kontakte Karoo Taxidermy direkte og få en samlet pris på konservator arbejde og hjemtransport. Skriv i formularen hvilke trofæer, samt hvilke type monteringer du ønsker (skriv venligst på engelsk og benyt nedenstående betegnelser). Ønsker du ikke at skrive på engelsk, eller har du spørgsmål til overstående, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi varetager herefter din forespørgsel.

Engelsk betegnelser i.f.m. trofæ monteringer:

European mount = Skald og horn (monteret på plade)
Bleached skull = Skald og horn (ikke monteret på plade)
Shoulder mount = skuldermontering (også kendt som hovedmontering)
Pedestal mount = pedistal montering, til væg eller gulv
Full mount = Fuld montering af hele dyret
Tanned flat skin = garvet skind (hele dyrets skind)
Tanned back skin = garvet bag-skind (bagerste tredjedel af skindet)
Dip & Pack = skind og horn i rå tilstand, behandlet med kemikalier, så det kan sendes til DK, for videre behandling af dansk konservator (hvis dette ønskes). Bemærk at dette ofte er en dyr løsning.

 

PRICE REQUEST

 

 

Læs mere om Karoo Taxidermy og Labrador Cargo, ved at klikke på deres respektive logoer nedenfor.

 

 

labbelogo