Om os

Pete Safaris blev i sin tid grundlagt af Two Waters Safaris og deres danske PH/jagt-guide. Formålet var at skabe direkte kontakt med kunden, uden brug af fordyrende mellemled, samt at effektivisere servicen for danske og skandinaviske jægere, med kyndig hjælp og rådgivning til alt i forbindelse med jagtrejsen. Ultimativt skulle det være en platform, der kunne sikre jægere en jagtrejse til fair pris, hvor tillid, kvalitet, service og ikke mindst jagt skulle være i højsædet. Disse faktorer er med til at sikre, at du ikke bare kommer på en velorganiseret jagtrejse, men også dit livs eventyr, med minder for livet og uden ubehagelige overraskelser. Selv de små ting kan være afgørende for succes og sammen med mine erfaringer som PH i Sydafrika og interaktion med rejselystne jægere, har det dannet grundlaget for denne hjemmeside.

Vi er meget bevidste om at dagligdagens udgifter, ikke altid giver plads i budgettet til en jagtrejse. Der behøver dog ikke være langt fra drømme til virkelighed…

Når du booker en jagtrejse via et klassisk jagtrejsebureau, så tager bureauet mindst 10-20 % i kommision af jagtrejsens pris. Ydermere så påregnes der 15-25 % oven i udbyderen/outfitterens pris, nogle gange mere, som normalt tilfalder bureauet. Risikoen for misforståelser og i sidste ende oplevelser på rejsen, som ikke matcher dine forventinger, øges tilmed hvis man ikke forud for rejsen er i direkte kontakt med selve jagtstedet/outfitteren.

Pete Safaris er ikke et rejsebureau, men derimod en integreret del af jagtstedet/outfitteren: Two Waters Safaris. Vi tager naturligvis derfor, ingen kommision, eller påregner merpris på jagten og vi kan som følge heraf, tilbyde dig de skarpeste priser. -Altså helt uden fordyrende mellemled og hvor afregning altid foregår direkte med jagtstedet.

Undertegnede er udover bestyrer af petesafaris.dk, dansk PH/jagt-guide hos Two Waters Safaris og en del af den daglige drift i Sydafrika. Ved hjælp af petesafaris.dk er du dermed i direkte kontakt med selve jagtstedet. Resultat = Professionel og kyndig vejledning forud for jagtrejsen, samt mere jagtrejse for pengene!
Two Waters’ kontaktoplysninger er let tilgængelige her på siden og det står naturligvis frit for dig, at kontakte dem direkte, hvis du ønsker det. Bemærk at det i så fald skal foregå på engelsk og at der kan forekomme længere svartid.

Med mit team af dedikerede jægere, udgør vi tilsammen mange års rejse og jagterfaring. Vi brænder for Afrika, jagt og alle dets aspekter. Vi står 100% til din rådighed og hjælper dig med ALT i forbindelse med din rejse, lige fra den indledende planlægning, til selve jagten/opholdet. Vi følger op på dine oplevelser efter hjemrejsen og tilbyder gratis trofæopmåling til alle interesserede.

Vi mener at det er vigtig at kunne stå 110% inde for alt som vi formidler til dig og forud for jagtrejsen, vil vi bestræbe os på at give dig et ærligt og reelt billede, af hvilke jagt og naturoplevelse der venter forude.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud, eller hvis du har spørgsmål af nogen art. Kunne du eller dine medrejsende tænke sig et personligt infomøde, arrangerer vi også meget gerne dette, naturligvis uden beregning.

Husk at jagt i Afrika er stærkt vanedannende og det siges: “en gang Afrika – altid Afrika”  

Vi ser frem til at hjælpe dig med din jagtrejse.

 

Med venlig hilsen

Pete Safaris

 

Peter Olesen
Stifter og PH (Professional Hunter)