Jagt Pakker

Nedenfor har vi sammensat nogle standard pakker, som reflekterer en typisk safari hos os. Pakkerne er skabt for dig som søger overskuelighed og en komplet pakke med alt inkluderet.
-Vælg den pakke som matcher dine ønsker, eller lad vores professionelle jæger skræddersy en pakke til dig. I samråd med dig, sammensættes den perfekte jagtrejse, hvor der tages udgangspunkt i dine jagtmæssige ønsker og personlige budget.

 

Skulle det hænde, mod alt forventning at du ikke får nedlagt alle trofæer som planlagt, så reducerer vi naturligvis prisen med tilsvarende trofæafgifter. Det er naturligvis også muligt at ændre pakken under jagten, -alt er fleksibel.

 

Påtænker du at medbringe familien og kombinere jagten med andre aktiviteter, så tilbyder vi naturligvis en lang række udflugter og oplevelser til netop dette formål. – kontakt os for et uforpligtende tilbud.

 

PRISER INKLUDERER:

  • Ophold med fuld forplejning (inklusiv øl, vin & vand)
  • Trofæafgifter / afskydning af vildt
  • Jagtføring med professionel jæger
  • Tracker (sporer)
  • Gratis ankomst og afrejsedag (inklusiv mad/drikke)
  • Transport til/fra lufthavnen (Port Elizabeth medmindre andet er nævnt)
  • Alt øvrig transport til/fra jagt revirer m.m.
  • Daglig tøjvask og rengøring
  • Saltning og klargøring af trofæer
  • Levering af trofæer til konservator
  • Jagtlicens

PRISER INKLUDERER IKKE:

  • Flybillet til/fra Sydafrika (ca. 4.500 – 7.000 kr.)
  • Evt. konservator arbejde og hjemtransport af trofæer (læs mere og beregn priser HER)
  • Skatter/afgifter (126 kr. pr. jagtdag)
  • Drikkepenge (valgfrit)
DOWNLOAD BROCHURE Jagtpakker, priser og praktisk info i PDF format

plainsgame

Plains game dækker de fleste jagtbare vildt og antilope arter, med undtagelse af storvildt såsom elefant, løve, leopard, næsehorn, bøffel, flodhest og krokodille. Vildtrigdommen tåler ingen sammenligning og hos os, tilbydes der jagt på over 40 jagtbare arter. Det brede udvalg giver masser af spændende muligheder for en alsidig jagt, som passer til netop dine jagtmæssige ønsker.

Jagten finder sted på samlet 150.000 hektar, med et utrolig spændende og varieret terræn, som byder på alt fra høje bjerge og dybe dale, til almen kuperet og fladt lavland, med en variation af åbne sletter og tæt bevoksning.

Hvad enten du er til fysisk udfordrende bjergjagt i 8.000 fod, eller en stille og klassisk pürsch i lavlandet, så er dette stedet for dig! Naturen er betagende smuk og faunaen er sund og vildt rigt. Alt jagt hos os foregår til fods, som traditionel ”walk and stalk” og du vil som følge heraf, opleve spændende og intens jagt når det er allerbedst. – At jage til fods i det afrikanske vildnis, er vanskeligt at beskrive med ord, men SKAL bare opleves!

 

PLAINS GAME SPECIAL #1  

>> Kudu , Impala, Blesbuck, Springbuck <<

2 jægere:
4 trofæer pr. jæger
8 dages ophold / 6 dages jagt
2:1
PRIS 16.950 kr. pr. jæger, INKLUSIV ALT

eller

1 jæger:
4 trofæer
7 dages ophold / 5 dages jagt
1:1
PRIS 19.900 kr. INKLUSIV ALT

 

PRISEN INKLUDERER:

  • Ophold med fuld forplejning (inklusiv øl, vin & vand)
  • Trofæer
  • Jagtføring med professionel jæger
  • Tracker (sporer)
  • Gratis ankomst og afrejsedag
  • Transport til/fra lufthavnen (Port Elizabeth)
  • Alt øvrig transport til/fra jagt revirer m.m.
  • Daglig tøjvask og rengøring
  • Klargøring og levering af trofæer til konservator
  • Jagtlicens

PRISEN INKLUDERER IKKE:

  • Flybillet til/fra Sydafrika (ca. 4.500 – 7.000 kr.)
  • Evt. konservator arbejde og hjemtransport af trofæer (læs mere og beregn priser HER)
  • Skatter/afgifter (126 kr. pr. dag)
  • Drikkepenge (valgfrit)

– Ikke nedlagt vildt, fratrækkes pakkeprisen efter gældende betingelser

– Ekstra nedlagt vildt, tilføjes pakkeprisen ifølge prisliste -10% (eller efter aftale)

Kudu:

Kudu betragtes af de fleste jægere, som det ultimative og uundværlige jagt bytte på en afrikansk jagt safari. Kudu jagt ér og vil altid være noget helt specielt! Man jager dem typisk ved at pürsche rundt i områder med tæt buskads, eller ved at spotte dem fra et højdedrag, for derefter at indlede sin pürsch på dyret.
Kuduen har utrolige gode sanser, ligefra lugtesansen og synet, til dens formidable hørelse. Den færdes mest i områder med tæt skov eller buske og er snu og sky individer. En kudu kan på et splitsekund forsvinde ud af syne, hvorfra den også har tilegnet sig navnet “The grey ghost of Africa” (Afrikas grå spøgelse). Kuduer er næsten altid vågen, og søger konstant efter føde. De er derudover territoriale antiloper, og har således faste områder som kan afsøges. De lever ofte i enkeltkønnede grupper hvor hunnerne opholder sig med deres kalve, og hannerne i ungkarle grupper eller helt solitære.
Kun hannen er trofæbærende og kaldes en tyr (hunnen en ko). Koen er betragtelig mindre end tyrene og vejer typisk mellem 120 og 200 kilo. Tyrene kan veje op til 300 kilo og måler cirka 160 cm. over skulderen. Trods sin størrelse, gør dens lange ben den i stand til at hoppe mere end tre meter lige op i luften! Når en kudu tyr bevæger sig igennem terrænet, bevæger den sig næsten lydløst og er i stand til at falde fuldstændig i med omgivelserne. Derfor kan jagt på kudu være særdeles udfordrende, men når det endelig lykkedes, er det med garanti det hele værd og disse vilkår er med til at gøre kudu jagt til uhyre spændende!

Impala:

Den yndefulde Impala er en meget udbredt antilope art i Sydafrika og formentlig det mest populære og nedlagte trofæ blandt førstegangsjægere i Afrika. Impalaen er et flokdyr, som lever i blandede grupper af ungkarle, hunner og hanner. Typisk pürscher man sig igennem terrænet for at finde en stærk buk til afskydning og jagten byder på nogle spændende scenarier. Eftersom den lever i flokke, kan det være udfordrende at komme på tæt skudhold, ikke mindst af den gamle buk, som er snu og påpasselig. Det er normalt kun hannen som jages for dens trofæ, da den er den eneste som bærer horn. Bukkene kæmper indbyrdes for retten til at parre sig med hunnerne og bruger deres horn til at kaste deres modstander i kamp. Midt på dagen opholder impalaen sig for det meste i skyggen, hvilket kan give gode jagtmuligheder. Impalaer er årvågne og har et fantastisk syn, så det kræver arbejde at komme tæt på. Jagten på disse yndefulde antiloper er altid spændende, udfordrende og en sand fornøjelse for enhver jæger. Impala er til de flestes overraskelse, et skudstærkt dyr, hvor bukken vejer cirka 70 kilo og måler 80-95 cm over skulderen.

Blesbuck:

Blesbuck er en almindelig forekommende vildt art i Sydafrika og den lever ofte på den åbne savanne. De rødbrune antiloper jages typisk på pürsch, men skydes også på drivjagt. Blesbucks er årvågne antiloper og altid på farten, hvor de gerne bevæger sig over store afstande. Hannen og hunnen fremstår næsten ens, både med hensyn til kropsstørrelse og udseende. Hannen har dog tykkere og typisk også større horn, hvor de gamle bukke fremstår lyse/gullige på frontsiden af hornene. Blesbucken er navngivet efter den hvide blis på hovedet, som bruges til at signalere farer ved at kaste hovedet op og ned. Blesbucken er ligesom impalaen flokdyr og fouragerer helst i store grupperinger. Dette kan både være en fordel og en ulempe for jægerne idet de mange øjne er svære at skjule sig fra, men den samlede flok gør det lettere at finde stærke individer. En Blesbuck vejer 65-85 kilo og måler cirka 90-100 com over skulderen.

Springbuck:

Springbuck er en middelstor antilope og grundet sin store udbredelse, blevet udråbt til Sydafrikas nationaldyr. Arten er her i Sydarika så talrig, at der kontinuerligt arrangeres større driv/regulerings jagter (noget som Pete Safaris også tilbyder interesserede jægere). Men undtagelse af disse drivjagter, så foretages den selektive trofæjagt typisk som pürsch. 
Springbuck opholder sig helst i åbne landskaber og foretrækker flade græssletter med sparsom bevoksning, der giver mulighed for at holde godt øje med eventuelle fjender. De åbne områder øger jagtens udfordring og kræver ofte enten længere skudhold på omkring 200 meter, eller en pürsch på alle fire. Det vil ofte være sådan, at man under en safari får flere chancer for at nedlægge en buk. Jagten er spændende og et “must” for enhver jæger der besøger Afrika. Udover springbukkens opsats, er skindet fra de elegante dyr en meget eftertragtet vare, både blandt jægere og turister. 
Dyrene græsser døgnet rundt og kan gå længe uden vand, da en stor del af væskeindtaget foregår via planteføden. Både hanner og hunner er trofæbærende, dog er hannens opsats betydeligt kraftigere og større. Dette er dog vanskeligt at se på afstand og du er derfor særligt afhængig af din PH´s instrukser. 
Springbucks er flokdyr og lever i grupper af 10-25 individer, selvom det ikke er usædvanligt at opleve grupper med hundredevis af springbucks. Fordelingen af køn i disse grupper varierer, men ofte består den af 3/4 hundyr og 1/4 handyr (bukke). Man kan også opleve grupper, udelukkende med hundyr og deres lam, mens solitære bukke også er et velkendt syn. 
Springbucks er kendte for deres karakterisk lodrette hop, der kan være helt op til 2 meter, og en special hvid hudfold ned langs ryggen, der kan ”rejses” og signalere fare. Denne fold ses ofte åbne sig, sekunder efter dyret er forendt, hvorefter den få minutter senere lægger sig ned igen. 
En Springbuck vejer omkring 35 kilo og måler cirka 80 cm over skulderen. Udover den mest udbredte underart “common”, findes den i yderligere 3 farvevarianter: sort, hvid og copper (kobber).

 Impala Blesbuck 

PLAINS GAME SPECIAL #2  –  5 JAGTDAGE

>> Impala, Vortesvin, Blesbuck, Springbuck <<

2 jægere:
4 trofæer pr. jæger
7 dages ophold / 5 dages jagt
2:1
PRIS 13.495 kr. pr. jæger, INKLUSIV ALT

eller

1 jæger:
4 trofæer
7 dages ophold / 5 dages jagt
1:1
PRIS 17.495 INKLUSIV ALT

LÆS MERE HER

PRISEN INKLUDERER:

  • Ophold med fuld forplejning (inklusiv øl, vin & vand)
  • Trofæer
  • Jagtføring med professionel jæger
  • Tracker (sporer)
  • Gratis ankomst og afrejsedag
  • Transport til/fra lufthavnen (Port Elizabeth)
  • Alt øvrig transport til/fra jagt revirer m.m.
  • Daglig tøjvask og rengøring
  • Klargøring og levering af trofæer til konservator
  • Jagtlicens

PRISEN INKLUDERER IKKE:

  • Flybillet til/fra Sydafrika (ca. 4.500 – 7.000 kr.)
  • Evt. konservator arbejde og hjemtransport af trofæer (læs mere og beregn priser HER)
  • Skatter/afgifter (126 kr. pr. dag)
  • Drikkepenge (valgfrit)

– Ikke nedlagt vildt, fratrækkes pakkeprisen efter gældende betingelser

– Ekstra nedlagt vildt, tilføjes pakkeprisen ifølge prisliste -10% (eller efter aftale)

Impala:

Den yndefulde Impala er en meget udbredt antilope art i Sydafrika og formentlig det mest populære og nedlagte trofæ blandt førstegangsjægere i Afrika. Impalaen er et flokdyr, som lever i blandede grupper af ungkarle, hunner og hanner. Typisk pürscher man sig igennem terrænet for at finde en stærk buk til afskydning og jagten byder på nogle spændende scenarier. Eftersom den lever i flokke, kan det være udfordrende at komme på tæt skudhold, ikke mindst af den gamle buk, som er snu og påpasselig. Det er normalt kun hannen som jages for dens trofæ, da den er den eneste som bærer horn. Bukkene kæmper indbyrdes for retten til at parre sig med hunnerne og bruger deres horn til at kaste deres modstander i kamp. Midt på dagen opholder impalaen sig for det meste i skyggen, hvilket kan give gode jagtmuligheder. Impalaer er årvågne og har et fantastisk syn, så det kræver arbejde at komme tæt på. Jagten på disse yndefulde antiloper er altid spændende, udfordrende og en sand fornøjelse for enhver jæger. Impala er til de flestes overraskelse, et skudstærkt dyr, hvor bukken vejer cirka 70 kilo og måler 80-95 cm over skulderen.

Vortesvin:

For de fleste jægere, er vortesvinet et unikt og spændende jagtbytte. Fra deres udgangspunkt i jordhuller, kan pludselige aktivitet nemlig komme bag på selv den mest erfarne jæger. Dette kan give utroligt sjove jagt oplevelser efter vortesvin, og ændre planerne for en pürsch radikalt. Vortesvin ses derudover tit på åbne arealer hvor der græsses eller graves efter føde. Vortesvin er snu, kompakte og muskuløse dyr. Navnet kommer af de karakteristiske vorter som de har i hovedet. Hannen kendes nemt fra hunnen ved at have 2 vorter på siden af hovedet. De 2 øverste sidder lige under øjnene og de 2 nederste sidder i nærheden af snuden. Hunnen har kun 1 par vorter (ved snuden) og dens tænder er typisk mere opretstående og mindre end hannens. Trofæstørrelsen som udgøres ud fra tændernes længde, er betragtelig større end de europæiske vildsvin. Et vortesvins tænder, hvoraf det største par sidder i overmunden (modsat et vildsvins), kan blive over 25 cm lange. Svinene bruger disse tænder til at rode i jorden efter føde og man finder dem typisk omkring vandhuller, da de er afhængige af vand flere gange om dagen. De er meget sky dyr, med skarpe lugte og høresanser. Jagten er derfor udfordrende under en pürsch, men jo blot en del af oplevelsen. Anstandsjagt ved vandhullerne er selvfølgelig også en mulighed og benyttes ved lejlighed, hvis situationen tillader det.

Blesbuck:

Blesbuck er en almindelig forekommende vildt art i Sydafrika og den lever ofte på den åbne savanne. De rødbrune antiloper jages typisk på pürsch, men skydes også på drivjagt. Blesbucks er årvågne antiloper og altid på farten, hvor de gerne bevæger sig over store afstande. Hannen og hunnen fremstår næsten ens, både med hensyn til kropsstørrelse og udseende. Hannen har dog tykkere og typisk også større horn, hvor de gamle bukke fremstår lyse/gullige på frontsiden af hornene. Blesbucken er navngivet efter den hvide blis på hovedet, som bruges til at signalere farer ved at kaste hovedet op og ned. Blesbucken er ligesom impalaen flokdyr og fouragerer helst i store grupperinger. Dette kan både være en fordel og en ulempe for jægerne idet de mange øjne er svære at skjule sig fra, men den samlede flok gør det lettere at finde stærke individer. En Blesbuck vejer 65-85 kilo og måler cirka 90-100 com over skulderen.

Springbuck:

Springbuck er en middelstor antilope og grundet sin store udbredelse, blevet udråbt til Sydafrikas nationaldyr. Arten er her i Sydarika så talrig, at der kontinuerligt arrangeres større driv/regulerings jagter (noget som Pete Safaris også tilbyder interesserede jægere). Men undtagelse af disse drivjagter, så foretages den selektive trofæjagt typisk som pürsch. 
Springbuck opholder sig helst i åbne landskaber og foretrækker flade græssletter med sparsom bevoksning, der giver mulighed for at holde godt øje med eventuelle fjender. De åbne områder øger jagtens udfordring og kræver ofte enten længere skudhold på omkring 200 meter, eller en pürsch på alle fire. Det vil ofte være sådan, at man under en safari får flere chancer for at nedlægge en buk. Jagten er spændende og et “must” for enhver jæger der besøger Afrika. Udover springbukkens opsats, er skindet fra de elegante dyr en meget eftertragtet vare, både blandt jægere og turister. 
Dyrene græsser døgnet rundt og kan gå længe uden vand, da en stor del af væskeindtaget foregår via planteføden. Både hanner og hunner er trofæbærende, dog er hannens opsats betydeligt kraftigere og større. Dette er dog vanskeligt at se på afstand og du er derfor særligt afhængig af din PH´s instrukser. 
Springbucks er flokdyr og lever i grupper af 10-25 individer, selvom det ikke er usædvanligt at opleve grupper med hundredevis af springbucks. Fordelingen af køn i disse grupper varierer, men ofte består den af 3/4 hundyr og 1/4 handyr (bukke). Man kan også opleve grupper, udelukkende med hundyr og deres lam, mens solitære bukke også er et velkendt syn. 
Springbucks er kendte for deres karakterisk lodrette hop, der kan være helt op til 2 meter, og en special hvid hudfold ned langs ryggen, der kan ”rejses” og signalere fare. Denne fold ses ofte åbne sig, sekunder efter dyret er forendt, hvorefter den få minutter senere lægger sig ned igen. 
En Springbuck vejer omkring 35 kilo og måler cirka 80 cm over skulderen. Udover den mest udbredte underart “common”, findes den i yderligere 3 farvevarianter: sort, hvid og copper (kobber).

 Vortesvin  Springbuck

PLAINS GAME SPECIAL #3  

>> Kudu, Oryx, Impala, Blesbuck og Springbuck <<

2 jægere:
5 trofæer pr. jæger
9 dages ophold / 7 dages jagt
2:1
PRIS 22.750 kr. pr. jæger, INKLUSIV ALT

eller

1 jæger:
5 trofæer
8 dages ophold / 6 dages jagt
1:1
PRIS 26.950 kr. INKLUSIV ALT

LÆS MERE HER

PRISEN INKLUDERER:

  • Ophold med fuld forplejning (inklusiv øl, vin, & vand)
  • Trofæer
  • Jagtføring med professionel jæger
  • Tracker (sporer)
  • Gratis ankomst og afrejsedag
  • Transport til/fra lufthavnen (Port Elizabeth)
  • Alt øvrig transport til/fra jagt revirer m.m.
  • Daglig tøjvask og rengøring
  • Klargøring og levering af trofæer til konservator
  • Jagtlicens

PRISEN INKLUDERER IKKE:

  • Flybillet til/fra Sydafrika (ca. 4.500 – 7.000 kr.)
  • Evt. konservator arbejde og hjemtransport af trofæer (læs mere og beregn priser HER)
  • Skatter/afgifter (126 kr. pr. dag)
  • Drikkepenge (valgfrit)

– Ikke nedlagt vildt, fratrækkes pakkeprisen efter gældende betingelser

– Ekstra nedlagt vildt, tilføjes pakkeprisen ifølge prisliste -10% (eller efter aftale)

Kudu:

Kudu betragtes af de fleste jægere, som det ultimative og uundværlige jagt bytte på en afrikansk jagt safari. Kudu jagt ér og vil altid være noget helt specielt! Man jager dem typisk ved at pürsche rundt i områder med tæt buskads, eller ved at spotte dem fra et højdedrag, for derefter at indlede sin pürsch på dyret.
Kuduen har utrolige gode sanser, ligefra lugtesansen og synet, til dens formidable hørelse. Den færdes mest i områder med tæt skov eller buske og er snu og sky individer. En kudu kan på et splitsekund forsvinde ud af syne, hvorfra den også har tilegnet sig navnet “The grey ghost of Africa” (Afrikas grå spøgelse). Kuduer er næsten altid vågen, og søger konstant efter føde. De er derudover territoriale antiloper, og har således faste områder som kan afsøges. De lever ofte i enkeltkønnede grupper hvor hunnerne opholder sig med deres kalve, og hannerne i ungkarle grupper eller helt solitære.
Kun hannen er trofæbærende og kaldes en tyr (hunnen en ko). Koen er betragtelig mindre end tyrene og vejer typisk mellem 120 og 200 kilo. Tyrene kan veje op til 300 kilo og måler cirka 160 cm. over skulderen. Trods sin størrelse, gør dens lange ben den i stand til at hoppe mere end tre meter lige op i luften! Når en kudu tyr bevæger sig igennem terrænet, bevæger den sig næsten lydløst og er i stand til at falde fuldstændig i med omgivelserne. Derfor kan jagt på kudu være særdeles udfordrende, men når det endelig lykkedes, er det med garanti det hele værd og disse vilkår er med til at gøre kudu jagt til uhyre spændende!

Oryx (Gemsbuck):

Oryx (også kendt som Gemsbuck), er den største af oryx arterne, der desuden også tæller Arabisk oryx og Scimitar oryx, der formentlig er de mest kendte underarter. Hundyrene kaldes køer og handyrene kaldes tyre. En fuldvoksen Gemsbuck tyr vejer omkring 180–240 kg, og måler 120 cm over skulderen. En fuldvoksen hun vejer mellem 100–210 kg, og måler cirka 110 cm over skulderen. Gemsbuck er med sine lange og sylespidse horn, samt flotte aftegninger i ansigtet, et smukt og eftertragtet trofæ. Både køerne og tyrene bærer horn. Gemsbuck er faktisk den eneste antilope, hvor koens trofæ nogle gange er det mest eftertragtede. Tyrens horn er normalt kraftigere end koens, men dens horn bliver slidt ned med årene og koens horn er derfor ofte længere. Der er tale om dyr som er særdeles velegnede til ørkenforhold og de kan gå længe uden vand. De lever typisk i grupper af 10-40 i åbne landskaber og der kan forekomme lange skud. De har utrolig gode sanser og er varsomme individer. Jagten er udfordrende og foretages som traditionel “walk and stalk”.

Impala:

Den yndefulde Impala er en meget udbredt antilope art i Sydafrika og formentlig det mest populære og nedlagte trofæ blandt førstegangsjægere i Afrika. Impalaen er et flokdyr, som lever i blandede grupper af ungkarle, hunner og hanner. Typisk pürscher man sig igennem terrænet for at finde en stærk buk til afskydning og jagten byder på nogle spændende scenarier. Eftersom den lever i flokke, kan det være udfordrende at komme på tæt skudhold, ikke mindst af den gamle buk, som er snu og påpasselig. Det er normalt kun hannen som jages for dens trofæ, da den er den eneste som bærer horn. Bukkene kæmper indbyrdes for retten til at parre sig med hunnerne og bruger deres horn til at kaste deres modstander i kamp. Midt på dagen opholder impalaen sig for det meste i skyggen, hvilket kan give gode jagtmuligheder. Impalaer er årvågne og har et fantastisk syn, så det kræver arbejde at komme tæt på. Jagten på disse yndefulde antiloper er altid spændende, udfordrende og en sand fornøjelse for enhver jæger. Impala er til de flestes overraskelse, et skudstærkt dyr, hvor bukken vejer cirka 70 kilo og måler 80-95 cm over skulderen.

Blesbuck:

Blesbuck er en almindelig forekommende vildt art i Sydafrika og den lever ofte på den åbne savanne. De rødbrune antiloper jages typisk på pürsch, men skydes også på drivjagt. Blesbucks er årvågne antiloper og altid på farten, hvor de gerne bevæger sig over store afstande. Hannen og hunnen fremstår næsten ens, både med hensyn til kropsstørrelse og udseende. Hannen har dog tykkere og typisk også større horn, hvor de gamle bukke fremstår lyse/gullige på frontsiden af hornene. Blesbucken er navngivet efter den hvide blis på hovedet, som bruges til at signalere farer ved at kaste hovedet op og ned. Blesbucken er ligesom impalaen flokdyr og fouragerer helst i store grupperinger. Dette kan både være en fordel og en ulempe for jægerne idet de mange øjne er svære at skjule sig fra, men den samlede flok gør det lettere at finde stærke individer. En Blesbuck vejer 65-85 kilo og måler cirka 90-100 com over skulderen.

Springbuck:

Springbuck er en middelstor antilope og grundet sin store udbredelse, blevet udråbt til Sydafrikas nationaldyr. Arten er her i Sydarika så talrig, at der kontinuerligt arrangeres større driv/regulerings jagter (noget som Pete Safaris også tilbyder interesserede jægere). Men undtagelse af disse drivjagter, så foretages den selektive trofæjagt typisk som pürsch. 
Springbuck opholder sig helst i åbne landskaber og foretrækker flade græssletter med sparsom bevoksning, der giver mulighed for at holde godt øje med eventuelle fjender. De åbne områder øger jagtens udfordring og kræver ofte enten længere skudhold på omkring 200 meter, eller en pürsch på alle fire. Det vil ofte være sådan, at man under en safari får flere chancer for at nedlægge en buk. Jagten er spændende og et “must” for enhver jæger der besøger Afrika. Udover springbukkens opsats, er skindet fra de elegante dyr en meget eftertragtet vare, både blandt jægere og turister. 
Dyrene græsser døgnet rundt og kan gå længe uden vand, da en stor del af væskeindtaget foregår via planteføden. Både hanner og hunner er trofæbærende, dog er hannens opsats betydeligt kraftigere og større. Dette er dog vanskeligt at se på afstand og du er derfor særligt afhængig af din PH´s instrukser. 
Springbucks er flokdyr og lever i grupper af 10-25 individer, selvom det ikke er usædvanligt at opleve grupper med hundredevis af springbucks. Fordelingen af køn i disse grupper varierer, men ofte består den af 3/4 hundyr og 1/4 handyr (bukke). Man kan også opleve grupper, udelukkende med hundyr og deres lam, mens solitære bukke også er et velkendt syn. 
Springbucks er kendte for deres karakterisk lodrette hop, der kan være helt op til 2 meter, og en special hvid hudfold ned langs ryggen, der kan ”rejses” og signalere fare. Denne fold ses ofte åbne sig, sekunder efter dyret er forendt, hvorefter den få minutter senere lægger sig ned igen. 
En Springbuck vejer omkring 35 kilo og måler cirka 80 cm over skulderen. Udover den mest udbredte underart “common”, findes den i yderligere 3 farvevarianter: sort, hvid og copper (kobber).

   Blesbuck 

PLAINS GAME SPECIAL #4 

>> Kudu, Oryx, Zebra, Springbuck <<

2 jægere:
4 trofæer pr. jæger
8 dages ophold / 6 dages jagt
2:1
PRIS 20.450 kr. pr. jæger, INKLUSIV ALT

eller

1 jæger:
4 trofæer
7 dages ophold / 5 dages jagt
1:1
PRIS 25.450 kr. INKLUSIV ALT

LÆS MERE HER

PRISEN INKLUDERER:

  • Ophold med fuld forplejning (inklusiv øl, vin, & vand)
  • Trofæer
  • Jagtføring med professionel jæger
  • Tracker (sporer)
  • Gratis ankomst og afrejsedag
  • Transport til/fra lufthavnen (Port Elizabeth)
  • Alt øvrig transport til/fra jagt revirer m.m.
  • Daglig tøjvask og rengøring
  • Klargøring og levering af trofæer til konservator
  • Jagtlicens

PRISEN INKLUDERER IKKE:

  • Flybillet til/fra Sydafrika (ca. 4.500 – 7.000 kr.)
  • Evt. konservator arbejde og hjemtransport af trofæer (læs mere og beregn priser HER)
  • Skatter/afgifter (126 kr. pr. dag)
  • Drikkepenge (valgfrit)

– Ikke nedlagt vildt, fratrækkes pakkeprisen efter gældende betingelser

– Ekstra nedlagt vildt, tilføjes pakkeprisen ifølge prisliste -10% (eller efter aftale)

Kudu:

Kudu betragtes af de fleste jægere, som det ultimative og uundværlige jagt bytte på en afrikansk jagt safari. Kudu jagt ér og vil altid være noget helt specielt! Man jager dem typisk ved at pürsche rundt i områder med tæt buskads, eller ved at spotte dem fra et højdedrag, for derefter at indlede sin pürsch på dyret.
Kuduen har utrolige gode sanser, ligefra lugtesansen og synet, til dens formidable hørelse. Den færdes mest i områder med tæt skov eller buske og er snu og sky individer. En kudu kan på et splitsekund forsvinde ud af syne, hvorfra den også har tilegnet sig navnet “The grey ghost of Africa” (Afrikas grå spøgelse). Kuduer er næsten altid vågen, og søger konstant efter føde. De er derudover territoriale antiloper, og har således faste områder som kan afsøges. De lever ofte i enkeltkønnede grupper hvor hunnerne opholder sig med deres kalve, og hannerne i ungkarle grupper eller helt solitære.
Kun hannen er trofæbærende og kaldes en tyr (hunnen en ko). Koen er betragtelig mindre end tyrene og vejer typisk mellem 120 og 200 kilo. Tyrene kan veje op til 300 kilo og måler cirka 160 cm. over skulderen. Trods sin størrelse, gør dens lange ben den i stand til at hoppe mere end tre meter lige op i luften! Når en kudu tyr bevæger sig igennem terrænet, bevæger den sig næsten lydløst og er i stand til at falde fuldstændig i med omgivelserne. Derfor kan jagt på kudu være særdeles udfordrende, men når det endelig lykkedes, er det med garanti det hele værd og disse vilkår er med til at gøre kudu jagt til uhyre spændende!

Oryx (Gemsbuck):

Oryx (også kendt som Gemsbuck), er den største af oryx arterne, der desuden også tæller Arabisk oryx og Scimitar oryx, der formentlig er de mest kendte underarter. Hundyrene kaldes køer og handyrene kaldes tyre. En fuldvoksen Gemsbuck tyr vejer omkring 180–240 kg, og måler 120 cm over skulderen. En fuldvoksen hun vejer mellem 100–210 kg, og måler cirka 110 cm over skulderen. Gemsbuck er med sine lange og sylespidse horn, samt flotte aftegninger i ansigtet, et smukt og eftertragtet trofæ. Både køerne og tyrene bærer horn. Gemsbuck er faktisk den eneste antilope, hvor koens trofæ nogle gange er det mest eftertragtede. Tyrens horn er normalt kraftigere end koens, men dens horn bliver slidt ned med årene og koens horn er derfor ofte længere. Der er tale om dyr som er særdeles velegnede til ørkenforhold og de kan gå længe uden vand. De lever typisk i grupper af 10-40 i åbne landskaber og der kan forekomme lange skud. De har utrolig gode sanser og er varsomme individer. Jagten er udfordrende og foretages som traditionel “walk and stalk”.

Zebra:

Mange har måske svært ved at se zebraen som et oplagt trofæmål, men tag ikke fejl! Zebra jagt er i den grad udfordrende og vil med sikkerhed gøre sig vanedannende for enhver jæger der prøver det. Modsat størstedelen af alle vildt arter gemmer zebraen sig ikke, men foretrækker istedet at opholde sig på åbne arealer, hvor fjendebilledet er mere overskueligt. Dette kan gøre zebra jagt til noget af en mundfuld for selv erfarne jægere. Fra deres strategiske positioner med godt overblik, spejder de årvågne flokdyr nemlig på skift og i forskellige retninger efter mulige trusler. Zebraen kan være drægtig året rundt, hvilket stiller ekstremt høje krav til din PH, som bliver nød til at være dygtig til at spotte en afskudsbar hingst (hundyrene jages også afhængig af behovet for regulering). Efter det rette dyr er udpeget af din PH, sætter det ligeså store krav til dig som jæger, da der skal holdes fokus for ikke at forveksle dyret med de andre i flokken. Zebraen måler imellem 1,3 og 1,5 meter i skuldermål og vejer typisk imellem 300-320 kg. Modsat en stor del af Afrikas vildt arter, er zebraen dybt afhængige af vand. Dette betyder at man næsten aldrig ser en zebra flok mere end 10 km væk fra en vandkilde. Zebraens trofæværdi ligger i det imponerende skind. Zebraens skind er ligesom vores fingeraftryk helt unikke, hvilket kun er med til at gøre zebraen som trofæ endnu mere fascinerende, og med individer på over 300 kg. kan de store skind imponere enhver. Zebraer er i udpræget grad flokdyr. En typisk zebra flok består af en enkelt zebra hingst der har underlagt sig flere hopper, med dertilhørende føl. Når en yngre zebra hingst bliver kønsmoden vil den blive jaget væk af sin far, med henblik på at starte sin egen flok. Indtil dette lykkedes, ses yngre zebra hingste tit sammen.

Springbuck:

Springbuck er en middelstor antilope og grundet sin store udbredelse, blevet udråbt til Sydafrikas nationaldyr. Arten er her i Sydarika så talrig, at der kontinuerligt arrangeres større driv/regulerings jagter (noget som Pete Safaris også tilbyder interesserede jægere). Men undtagelse af disse drivjagter, så foretages den selektive trofæjagt typisk som pürsch. 
Springbuck opholder sig helst i åbne landskaber og foretrækker flade græssletter med sparsom bevoksning, der giver mulighed for at holde godt øje med eventuelle fjender. De åbne områder øger jagtens udfordring og kræver ofte enten længere skudhold på omkring 200 meter, eller en pürsch på alle fire. Det vil ofte være sådan, at man under en safari får flere chancer for at nedlægge en buk. Jagten er spændende og et “must” for enhver jæger der besøger Afrika. Udover springbukkens opsats, er skindet fra de elegante dyr en meget eftertragtet vare, både blandt jægere og turister. 
Dyrene græsser døgnet rundt og kan gå længe uden vand, da en stor del af væskeindtaget foregår via planteføden. Både hanner og hunner er trofæbærende, dog er hannens opsats betydeligt kraftigere og større. Dette er dog vanskeligt at se på afstand og du er derfor særligt afhængig af din PH´s instrukser. 
Springbucks er flokdyr og lever i grupper af 10-25 individer, selvom det ikke er usædvanligt at opleve grupper med hundredevis af springbucks. Fordelingen af køn i disse grupper varierer, men ofte består den af 3/4 hundyr og 1/4 handyr (bukke). Man kan også opleve grupper, udelukkende med hundyr og deres lam, mens solitære bukke også er et velkendt syn. 
Springbucks er kendte for deres karakterisk lodrette hop, der kan være helt op til 2 meter, og en special hvid hudfold ned langs ryggen, der kan ”rejses” og signalere fare. Denne fold ses ofte åbne sig, sekunder efter dyret er forendt, hvorefter den få minutter senere lægger sig ned igen. 
En Springbuck vejer omkring 35 kilo og måler cirka 80 cm over skulderen. Udover den mest udbredte underart “common”, findes den i yderligere 3 farvevarianter: sort, hvid og copper (kobber).

   

 PLAINS GAME SPECIAL #5  –  5 JAGTDAGE

  • Kudu, Zebra, Impala, Blesbuck, Springbuck
  • 7 dages ophold / 5 dages jagt
  • 1:1
  • PRIS 29.850 kr. INKLUSIV ALT
LÆS MERE HER

PRISEN INKLUDERER:

  • Ophold med fuld forplejning (inklusiv øl, vin & vand)
  • Trofæer
  • Jagtføring med professionel jæger
  • Tracker (sporer)
  • Gratis ankomst og afrejsedag
  • Transport til/fra lufthavnen (Port Elizabeth)
  • Alt øvrig transport til/fra jagt revirer m.m.
  • Daglig tøjvask og rengøring
  • Klargøring og levering af trofæer til konservator
  • Jagtlicens

PRISEN INKLUDERER IKKE:

  • Flybillet til/fra Sydafrika (ca. 4.500 – 7.000 kr.)
  • Evt. konservator arbejde og hjemtransport af trofæer (læs mere og beregn priser HER)
  • Skatter/afgifter (126 kr. pr. dag)
  • Drikkepenge (valgfrit)

– Ikke nedlagt vildt, fratrækkes pakkeprisen efter gældende betingelser

– Ekstra nedlagt vildt, tilføjes pakkeprisen ifølge prisliste -10% (eller efter aftale)

Kudu:

Kudu betragtes af de fleste jægere, som det ultimative og uundværlige jagt bytte på en afrikansk jagt safari. Kudu jagt ér og vil altid være noget helt specielt! Man jager dem typisk ved at pürsche rundt i områder med tæt buskads, eller ved at spotte dem fra et højdedrag, for derefter at indlede sin pürsch på dyret.
Kuduen har utrolige gode sanser, ligefra lugtesansen og synet, til dens formidable hørelse. Den færdes mest i områder med tæt skov eller buske og er snu og sky individer. En kudu kan på et splitsekund forsvinde ud af syne, hvorfra den også har tilegnet sig navnet “The grey ghost of Africa” (Afrikas grå spøgelse). Kuduer er næsten altid vågen, og søger konstant efter føde. De er derudover territoriale antiloper, og har således faste områder som kan afsøges. De lever ofte i enkeltkønnede grupper hvor hunnerne opholder sig med deres kalve, og hannerne i ungkarle grupper eller helt solitære.
Kun hannen er trofæbærende og kaldes en tyr (hunnen en ko). Koen er betragtelig mindre end tyrene og vejer typisk mellem 120 og 200 kilo. Tyrene kan veje op til 300 kilo og måler cirka 160 cm. over skulderen. Trods sin størrelse, gør dens lange ben den i stand til at hoppe mere end tre meter lige op i luften! Når en kudu tyr bevæger sig igennem terrænet, bevæger den sig næsten lydløst og er i stand til at falde fuldstændig i med omgivelserne. Derfor kan jagt på kudu være særdeles udfordrende, men når det endelig lykkedes, er det med garanti det hele værd og disse vilkår er med til at gøre kudu jagt til uhyre spændende!

 Zebra:

Mange har måske svært ved at se zebraen som et oplagt trofæmål, men tag ikke fejl! Zebra jagt er i den grad udfordrende og vil med sikkerhed gøre sig vanedannende for enhver jæger der prøver det. Modsat størstedelen af alle vildt arter gemmer zebraen sig ikke, men foretrækker istedet at opholde sig på åbne arealer, hvor fjendebilledet er mere overskueligt. Dette kan gøre zebra jagt til noget af en mundfuld for selv erfarne jægere. Fra deres strategiske positioner med godt overblik, spejder de årvågne flokdyr nemlig på skift og i forskellige retninger efter mulige trusler. Zebraen kan være drægtig året rundt, hvilket stiller ekstremt høje krav til din PH, som bliver nød til at være dygtig til at spotte en afskudsbar hingst (hundyrene jages også afhængig af behovet for regulering). Efter det rette dyr er udpeget af din PH, sætter det ligeså store krav til dig som jæger, da der skal holdes fokus for ikke at forveksle dyret med de andre i flokken. Zebraen måler imellem 1,3 og 1,5 meter i skuldermål og vejer typisk imellem 300-320 kg. Modsat en stor del af Afrikas vildt arter, er zebraen dybt afhængige af vand. Dette betyder at man næsten aldrig ser en zebra flok mere end 10 km væk fra en vandkilde. Zebraens trofæværdi ligger i det imponerende skind. Zebraens skind er ligesom vores fingeraftryk helt unikke, hvilket kun er med til at gøre zebraen som trofæ endnu mere fascinerende, og med individer på over 300 kg. kan de store skind imponere enhver. Zebraer er i udpræget grad flokdyr. En typisk zebra flok består af en enkelt zebra hingst der har underlagt sig flere hopper, med dertilhørende føl. Når en yngre zebra hingst bliver kønsmoden vil den blive jaget væk af sin far, med henblik på at starte sin egen flok. Indtil dette lykkedes, ses yngre zebra hingste tit sammen.

Impala:

Den yndefulde Impala er en meget udbredt antilope art i Sydafrika og formentlig det mest populære og nedlagte trofæ blandt førstegangsjægere i Afrika. Impalaen er et flokdyr, som lever i blandede grupper af ungkarle, hunner og hanner. Typisk pürscher man sig igennem terrænet for at finde en stærk buk til afskydning og jagten byder på nogle spændende scenarier. Eftersom den lever i flokke, kan det være udfordrende at komme på tæt skudhold, ikke mindst af den gamle buk, som er snu og påpasselig. Det er normalt kun hannen som jages for dens trofæ, da den er den eneste som bærer horn. Bukkene kæmper indbyrdes for retten til at parre sig med hunnerne og bruger deres horn til at kaste deres modstander i kamp. Midt på dagen opholder impalaen sig for det meste i skyggen, hvilket kan give gode jagtmuligheder. Impalaer er årvågne og har et fantastisk syn, så det kræver arbejde at komme tæt på. Jagten på disse yndefulde antiloper er altid spændende, udfordrende og en sand fornøjelse for enhver jæger. Impala er til de flestes overraskelse, et skudstærkt dyr, hvor bukken vejer cirka 70 kilo og måler 80-95 cm over skulderen.

Blesbuck:

Blesbuck er en almindelig forekommende vildt art i Sydafrika og den lever ofte på den åbne savanne. De rødbrune antiloper jages typisk på pürsch, men skydes også på drivjagt. Blesbucks er årvågne antiloper og altid på farten, hvor de gerne bevæger sig over store afstande. Hannen og hunnen fremstår næsten ens, både med hensyn til kropsstørrelse og udseende. Hannen har dog tykkere og typisk også større horn, hvor de gamle bukke fremstår lyse/gullige på frontsiden af hornene. Blesbucken er navngivet efter den hvide blis på hovedet, som bruges til at signalere farer ved at kaste hovedet op og ned. Blesbucken er ligesom impalaen flokdyr og fouragerer helst i store grupperinger. Dette kan både være en fordel og en ulempe for jægerne idet de mange øjne er svære at skjule sig fra, men den samlede flok gør det lettere at finde stærke individer. En Blesbuck vejer 65-85 kilo og måler cirka 90-100 com over skulderen.

Springbuck:

Springbuck er en middelstor antilope og grundet sin store udbredelse, blevet udråbt til Sydafrikas nationaldyr. Arten er her i Sydarika så talrig, at der kontinuerligt arrangeres større driv/regulerings jagter (noget som Pete Safaris også tilbyder interesserede jægere). Men undtagelse af disse drivjagter, så foretages den selektive trofæjagt typisk som pürsch. 
Springbuck opholder sig helst i åbne landskaber og foretrækker flade græssletter med sparsom bevoksning, der giver mulighed for at holde godt øje med eventuelle fjender. De åbne områder øger jagtens udfordring og kræver ofte enten længere skudhold på omkring 200 meter, eller en pürsch på alle fire. Det vil ofte være sådan, at man under en safari får flere chancer for at nedlægge en buk. Jagten er spændende og et “must” for enhver jæger der besøger Afrika. Udover springbukkens opsats, er skindet fra de elegante dyr en meget eftertragtet vare, både blandt jægere og turister. 
Dyrene græsser døgnet rundt og kan gå længe uden vand, da en stor del af væskeindtaget foregår via planteføden. Både hanner og hunner er trofæbærende, dog er hannens opsats betydeligt kraftigere og større. Dette er dog vanskeligt at se på afstand og du er derfor særligt afhængig af din PH´s instrukser. 
Springbucks er flokdyr og lever i grupper af 10-25 individer, selvom det ikke er usædvanligt at opleve grupper med hundredevis af springbucks. Fordelingen af køn i disse grupper varierer, men ofte består den af 3/4 hundyr og 1/4 handyr (bukke). Man kan også opleve grupper, udelukkende med hundyr og deres lam, mens solitære bukke også er et velkendt syn. 
Springbucks er kendte for deres karakterisk lodrette hop, der kan være helt op til 2 meter, og en special hvid hudfold ned langs ryggen, der kan ”rejses” og signalere fare. Denne fold ses ofte åbne sig, sekunder efter dyret er forendt, hvorefter den få minutter senere lægger sig ned igen. 
En Springbuck vejer omkring 35 kilo og måler cirka 80 cm over skulderen. Udover den mest udbredte underart “common”, findes den i yderligere 3 farvevarianter: sort, hvid og copper (kobber).

Kudu Zebra Impala Blesbuck 

 PLAINS GAME SPECIAL #6  –  10 JAGTDAGE

>> Kudu, Oryx, Zebra, Impala, Blesbuck, Springbuck <<

2 jægere
6 trofæer pr. jæger
10 dages ophold / 8 dages jagt
2:1
PRIS 28.250 kr. pr. jæger, INKLUSIV ALT

eller

1 jæger
6 trofæer
9 dages ophold / 7 dages jagt
1:1
PRIS 33.700 kr. INKLUSIV ALT

LÆS MERE HER

PRISEN INKLUDERER:

  • Ophold med fuld forplejning (inklusiv øl, vin & vand)
  • Trofæer
  • Jagtføring med professionel jæger
  • Tracker (sporer)
  • Gratis ankomst og afrejsedag
  • Transport til/fra lufthavnen (Port Elizabeth)
  • Alt øvrig transport til/fra jagt revirer m.m.
  • Daglig tøjvask og rengøring
  • Klargøring og levering af trofæer til konservator
  • Jagtlicens

PRISEN INKLUDERER IKKE:

  • Flybillet til/fra Sydafrika (ca. 4.500 – 7.000 kr.)
  • Evt. konservator arbejde og hjemtransport af trofæer (læs mere og beregn priser HER)
  • Skatter/afgifter (126 kr. pr. dag)
  • Drikkepenge (valgfrit)

– Ikke nedlagt vildt, fratrækkes pakkeprisen efter gældende betingelser

– Ekstra nedlagt vildt, tilføjes pakkeprisen ifølge prisliste -10% (eller efter aftale)

Kudu:

Kudu betragtes af de fleste jægere, som det ultimative og uundværlige jagt bytte på en afrikansk jagt safari. Kudu jagt ér og vil altid være noget helt specielt! Man jager dem typisk ved at pürsche rundt i områder med tæt buskads, eller ved at spotte dem fra et højdedrag, for derefter at indlede sin pürsch på dyret.
Kuduen har utrolige gode sanser, ligefra lugtesansen og synet, til dens formidable hørelse. Den færdes mest i områder med tæt skov eller buske og er snu og sky individer. En kudu kan på et splitsekund forsvinde ud af syne, hvorfra den også har tilegnet sig navnet “The grey ghost of Africa” (Afrikas grå spøgelse). Kuduer er næsten altid vågen, og søger konstant efter føde. De er derudover territoriale antiloper, og har således faste områder som kan afsøges. De lever ofte i enkeltkønnede grupper hvor hunnerne opholder sig med deres kalve, og hannerne i ungkarle grupper eller helt solitære.
Kun hannen er trofæbærende og kaldes en tyr (hunnen en ko). Koen er betragtelig mindre end tyrene og vejer typisk mellem 120 og 200 kilo. Tyrene kan veje op til 300 kilo og måler cirka 160 cm. over skulderen. Trods sin størrelse, gør dens lange ben den i stand til at hoppe mere end tre meter lige op i luften! Når en kudu tyr bevæger sig igennem terrænet, bevæger den sig næsten lydløst og er i stand til at falde fuldstændig i med omgivelserne. Derfor kan jagt på kudu være særdeles udfordrende, men når det endelig lykkedes, er det med garanti det hele værd og disse vilkår er med til at gøre kudu jagt til uhyre spændende!

Oryx (Gemsbuck):

Oryx (også kendt som Gemsbuck), er den største af oryx arterne, der desuden også tæller Arabisk oryx og Scimitar oryx, der formentlig er de mest kendte underarter. Hundyrene kaldes køer og handyrene kaldes tyre. En fuldvoksen Gemsbuck tyr vejer omkring 180–240 kg, og måler 120 cm over skulderen. En fuldvoksen hun vejer mellem 100–210 kg, og måler cirka 110 cm over skulderen. Gemsbuck er med sine lange og sylespidse horn, samt flotte aftegninger i ansigtet, et smukt og eftertragtet trofæ. Både køerne og tyrene bærer horn. Gemsbuck er faktisk den eneste antilope, hvor koens trofæ nogle gange er det mest eftertragtede. Tyrens horn er normalt kraftigere end koens, men dens horn bliver slidt ned med årene og koens horn er derfor ofte længere. Der er tale om dyr som er særdeles velegnede til ørkenforhold og de kan gå længe uden vand. De lever typisk i grupper af 10-40 i åbne landskaber og der kan forekomme lange skud. De har utrolig gode sanser og er varsomme individer. Jagten er udfordrende og foretages som traditionel “walk and stalk”.

Zebra:

Mange har måske svært ved at se zebraen som et oplagt trofæmål, men tag ikke fejl! Zebra jagt er i den grad udfordrende og vil med sikkerhed gøre sig vanedannende for enhver jæger der prøver det. Modsat størstedelen af alle vildt arter gemmer zebraen sig ikke, men foretrækker istedet at opholde sig på åbne arealer, hvor fjendebilledet er mere overskueligt. Dette kan gøre zebra jagt til noget af en mundfuld for selv erfarne jægere. Fra deres strategiske positioner med godt overblik, spejder de årvågne flokdyr nemlig på skift og i forskellige retninger efter mulige trusler. Zebraen kan være drægtig året rundt, hvilket stiller ekstremt høje krav til din PH, som bliver nød til at være dygtig til at spotte en afskudsbar hingst (hundyrene jages også afhængig af behovet for regulering). Efter det rette dyr er udpeget af din PH, sætter det ligeså store krav til dig som jæger, da der skal holdes fokus for ikke at forveksle dyret med de andre i flokken. Zebraen måler imellem 1,3 og 1,5 meter i skuldermål og vejer typisk imellem 300-320 kg. Modsat en stor del af Afrikas vildt arter, er zebraen dybt afhængige af vand. Dette betyder at man næsten aldrig ser en zebra flok mere end 10 km væk fra en vandkilde. Zebraens trofæværdi ligger i det imponerende skind. Zebraens skind er ligesom vores fingeraftryk helt unikke, hvilket kun er med til at gøre zebraen som trofæ endnu mere fascinerende,og med individer på over 300 kg. kan de store skind imponere enhver. Zebraer er i udpræget grad flokdyr. En typisk zebra flok består af en enkelt zebra hingst der har underlagt sig flere hopper, med dertilhørende føl. Når en yngre zebra hingst bliver kønsmoden vil den blive jaget væk af sin far, med henblik på at starte sin egen flok. Indtil dette lykkedes, ses yngre zebra hingste tit sammen.

Impala:

Den yndefulde Impala er en meget udbredt antilope art i Sydafrika og formentlig det mest populære og nedlagte trofæ blandt førstegangsjægere i Afrika. Impalaen er et flokdyr, som lever i blandede grupper af ungkarle, hunner og hanner. Typisk pürscher man sig igennem terrænet for at finde en stærk buk til afskydning og jagten byder på nogle spændende scenarier. Eftersom den lever i flokke, kan det være udfordrende at komme på tæt skudhold, ikke mindst af den gamle buk, som er snu og påpasselig. Det er normalt kun hannen som jages for dens trofæ, da den er den eneste som bærer horn. Bukkene kæmper indbyrdes for retten til at parre sig med hunnerne og bruger deres horn til at kaste deres modstander i kamp. Midt på dagen opholder impalaen sig for det meste i skyggen, hvilket kan give gode jagtmuligheder. Impalaer er årvågne og har et fantastisk syn, så det kræver arbejde at komme tæt på. Jagten på disse yndefulde antiloper er altid spændende, udfordrende og en sand fornøjelse for enhver jæger. Impala er til de flestes overraskelse, et skudstærkt dyr, hvor bukken vejer cirka 70 kilo og måler 80-95 cm over skulderen.

Blesbuck:

Blesbuck er en almindelig forekommende vildt art i Sydafrika og den lever ofte på den åbne savanne. De rødbrune antiloper jages typisk på pürsch, men skydes også på drivjagt. Blesbucks er årvågne antiloper og altid på farten, hvor de gerne bevæger sig over store afstande. Hannen og hunnen fremstår næsten ens, både med hensyn til kropsstørrelse og udseende. Hannen har dog tykkere og typisk også større horn, hvor de gamle bukke fremstår lyse/gullige på frontsiden af hornene. Blesbucken er navngivet efter den hvide blis på hovedet, som bruges til at signalere farer ved at kaste hovedet op og ned. Blesbucken er ligesom impalaen flokdyr og fouragerer helst i store grupperinger. Dette kan både være en fordel og en ulempe for jægerne idet de mange øjne er svære at skjule sig fra, men den samlede flok gør det lettere at finde stærke individer. En Blesbuck vejer 65-85 kilo og måler cirka 90-100 com over skulderen.

Springbuck:

Springbuck er en middelstor antilope og grundet sin store udbredelse, blevet udråbt til Sydafrikas nationaldyr. Arten er her i Sydarika så talrig, at der kontinuerligt arrangeres større driv/regulerings jagter (noget som Pete Safaris også tilbyder interesserede jægere). Men undtagelse af disse drivjagter, så foretages den selektive trofæjagt typisk som pürsch. 
Springbuck opholder sig helst i åbne landskaber og foretrækker flade græssletter med sparsom bevoksning, der giver mulighed for at holde godt øje med eventuelle fjender. De åbne områder øger jagtens udfordring og kræver ofte enten længere skudhold på omkring 200 meter, eller en pürsch på alle fire. Det vil ofte være sådan, at man under en safari får flere chancer for at nedlægge en buk. Jagten er spændende og et “must” for enhver jæger der besøger Afrika. Udover springbukkens opsats, er skindet fra de elegante dyr en meget eftertragtet vare, både blandt jægere og turister. 
Dyrene græsser døgnet rundt og kan gå længe uden vand, da en stor del af væskeindtaget foregår via planteføden. Både hanner og hunner er trofæbærende, dog er hannens opsats betydeligt kraftigere og større. Dette er dog vanskeligt at se på afstand og du er derfor særligt afhængig af din PH´s instrukser. 
Springbucks er flokdyr og lever i grupper af 10-25 individer, selvom det ikke er usædvanligt at opleve grupper med hundredevis af springbucks. Fordelingen af køn i disse grupper varierer, men ofte består den af 3/4 hundyr og 1/4 handyr (bukke). Man kan også opleve grupper, udelukkende med hundyr og deres lam, mens solitære bukke også er et velkendt syn. 
Springbucks er kendte for deres karakterisk lodrette hop, der kan være helt op til 2 meter, og en special hvid hudfold ned langs ryggen, der kan ”rejses” og signalere fare. Denne fold ses ofte åbne sig, sekunder efter dyret er forendt, hvorefter den få minutter senere lægger sig ned igen. 
En Springbuck vejer omkring 35 kilo og måler cirka 80 cm over skulderen. Udover den mest udbredte underart “common”, findes den i yderligere 3 farvevarianter: sort, hvid og copper (kobber).

Kudu Oryx (Gemsbuck) Zebra Impala Blesbuck Springbuck

PLAINS GAME SPECIAL #7  –  6 JAGTDAGE

  • Kudu, Oryx, Blue Wildebeest, Impala, Blesbuck, non-trophy Vortesvin
  • 8 dages ophold / 6 dages jagt
  • 1:1
  • PRIS 30.500 kr. INKLUSIV ALT
LÆS MERE HER

PRISEN INKLUDERER:

  • Ophold med fuld forplejning (inklusiv øl, vin & vand)
  • Trofæer
  • Jagtføring med professionel jæger
  • Tracker (sporer)
  • Gratis ankomst og afrejsedag
  • Transport til/fra lufthavnen (Port Elizabeth)
  • Alt øvrig transport til/fra jagt revirer m.m.
  • Daglig tøjvask og rengøring
  • Klargøring og levering af trofæer til konservator
  • Jagtlicens

PRISEN INKLUDERER IKKE:

  • Flybillet til/fra Sydafrika (ca. 4.500 – 7.000 kr.)
  • Evt. konservator arbejde og hjemtransport af trofæer (læs mere og beregn priser HER)
  • Skatter/afgifter (126 kr. pr. dag)
  • Drikkepenge (valgfrit)

– Ikke nedlagt vildt, fratrækkes pakkeprisen efter gældende betingelser

– Ekstra nedlagt vildt, tilføjes pakkeprisen ifølge prisliste -10% (eller efter aftale)

Kudu:

Kudu betragtes af de fleste jægere, som det ultimative og uundværlige jagt bytte på en afrikansk jagt safari. Kudu jagt ér og vil altid være noget helt specielt! Man jager dem typisk ved at pürsche rundt i områder med tæt buskads, eller ved at spotte dem fra et højdedrag, for derefter at indlede sin pürsch på dyret.
Kuduen har utrolige gode sanser, ligefra lugtesansen og synet, til dens formidable hørelse. Den færdes mest i områder med tæt skov eller buske og er snu og sky individer. En kudu kan på et splitsekund forsvinde ud af syne, hvorfra den også har tilegnet sig navnet “The grey ghost of Africa” (Afrikas grå spøgelse). Kuduer er næsten altid vågen, og søger konstant efter føde. De er derudover territoriale antiloper, og har således faste områder som kan afsøges. De lever ofte i enkeltkønnede grupper hvor hunnerne opholder sig med deres kalve, og hannerne i ungkarle grupper eller helt solitære.
Kun hannen er trofæbærende og kaldes en tyr (hunnen en ko). Koen er betragtelig mindre end tyrene og vejer typisk mellem 120 og 200 kilo. Tyrene kan veje op til 300 kilo og måler cirka 160 cm. over skulderen. Trods sin størrelse, gør dens lange ben den i stand til at hoppe mere end tre meter lige op i luften! Når en kudu tyr bevæger sig igennem terrænet, bevæger den sig næsten lydløst og er i stand til at falde fuldstændig i med omgivelserne. Derfor kan jagt på kudu være særdeles udfordrende, men når det endelig lykkedes, er det med garanti det hele værd og disse vilkår er med til at gøre kudu jagt til uhyre spændende!

Oryx (Gemsbuck):

Oryx (også kendt som Gemsbuck), er den største af oryx arterne, der desuden også tæller Arabisk oryx og Scimitar oryx, der formentlig er de mest kendte underarter. Hundyrene kaldes køer og handyrene kaldes tyre. En fuldvoksen Gemsbuck tyr vejer omkring 180–240 kg, og måler 120 cm over skulderen. En fuldvoksen hun vejer mellem 100–210 kg, og måler cirka 110 cm over skulderen. Gemsbuck er med sine lange og sylespidse horn, samt flotte aftegninger i ansigtet, et smukt og eftertragtet trofæ. Både køerne og tyrene bærer horn. Gemsbuck er faktisk den eneste antilope, hvor koens trofæ nogle gange er det mest eftertragtede. Tyrens horn er normalt kraftigere end koens, men dens horn bliver slidt ned med årene og koens horn er derfor ofte længere. Der er tale om dyr som er særdeles velegnede til ørkenforhold og de kan gå længe uden vand. De lever typisk i grupper af 10-40 i åbne landskaber og der kan forekomme lange skud. De har utrolig gode sanser og er varsomme individer. Jagten er udfordrende og foretages som traditionel “walk and stalk”.

Blue Wildebeest:

Blue Wildebeest (Stribet Gnu), den ene af de to Gnu-arter, er uden tvivl et trofæ som de fleste ønsker at nedlægge på en afrikansk jagt safari. Gnuer lever i åbne bushlandskaber og lever sammen i både mindre og større flokke, typisk på mellem 10-40 stykker. En voksen tyr kan veje over 300 kg. og der er tale om særdeles skudstærke dyr. Det er uhyre vigtigt at placere kuglen korrekt på disse dyr! En såret Gnu, er dårligt nyt for jægeren, da disse dyr kan tilbagelægge store afstande, på meget kort tid. Jagten på disse skudstærke dyr er udfordrende, spændende og det er med god ret, at Gnuen omtales som “The poor mans buffalo”.

Impala:

Den yndefulde Impala er en meget udbredt antilope art i Sydafrika og formentlig det mest populære og nedlagte trofæ blandt førstegangsjægere i Afrika. Impalaen er et flokdyr, som lever i blandede grupper af ungkarle, hunner og hanner. Typisk pürscher man sig igennem terrænet for at finde en stærk buk til afskydning og jagten byder på nogle spændende scenarier. Eftersom den lever i flokke, kan det være udfordrende at komme på tæt skudhold, ikke mindst af den gamle buk, som er snu og påpasselig. Det er normalt kun hannen som jages for dens trofæ, da den er den eneste som bærer horn. Bukkene kæmper indbyrdes for retten til at parre sig med hunnerne og bruger deres horn til at kaste deres modstander i kamp. Midt på dagen opholder impalaen sig for det meste i skyggen, hvilket kan give gode jagtmuligheder. Impalaer er årvågne og har et fantastisk syn, så det kræver arbejde at komme tæt på. Jagten på disse yndefulde antiloper er altid spændende, udfordrende og en sand fornøjelse for enhver jæger. Impala er til de flestes overraskelse, et skudstærkt dyr, hvor bukken vejer cirka 70 kilo og måler 80-95 cm over skulderen.

Springbuck:

Springbuck er en middelstor antilope og grundet sin store udbredelse, blevet udråbt til Sydafrikas nationaldyr. Arten er her i Sydarika så talrig, at der kontinuerligt arrangeres større driv/regulerings jagter (noget som Pete Safaris også tilbyder interesserede jægere). Men undtagelse af disse drivjagter, så foretages den selektive trofæjagt typisk som pürsch. 
Springbuck opholder sig helst i åbne landskaber og foretrækker flade græssletter med sparsom bevoksning, der giver mulighed for at holde godt øje med eventuelle fjender. De åbne områder øger jagtens udfordring og kræver ofte enten længere skudhold på omkring 200 meter, eller en pürsch på alle fire. Det vil ofte være sådan, at man under en safari får flere chancer for at nedlægge en buk. Jagten er spændende og et “must” for enhver jæger der besøger Afrika. Udover springbukkens opsats, er skindet fra de elegante dyr en meget eftertragtet vare, både blandt jægere og turister. 
Dyrene græsser døgnet rundt og kan gå længe uden vand, da en stor del af væskeindtaget foregår via planteføden. Både hanner og hunner er trofæbærende, dog er hannens opsats betydeligt kraftigere og større. Dette er dog vanskeligt at se på afstand og du er derfor særligt afhængig af din PH´s instrukser. 
Springbucks er flokdyr og lever i grupper af 10-25 individer, selvom det ikke er usædvanligt at opleve grupper med hundredevis af springbucks. Fordelingen af køn i disse grupper varierer, men ofte består den af 3/4 hundyr og 1/4 handyr (bukke). Man kan også opleve grupper, udelukkende med hundyr og deres lam, mens solitære bukke også er et velkendt syn. 
Springbucks er kendte for deres karakterisk lodrette hop, der kan være helt op til 2 meter, og en special hvid hudfold ned langs ryggen, der kan ”rejses” og signalere fare. Denne fold ses ofte åbne sig, sekunder efter dyret er forendt, hvorefter den få minutter senere lægger sig ned igen. 
En Springbuck vejer omkring 35 kilo og måler cirka 80 cm over skulderen. Udover den mest udbredte underart “common”, findes den i yderligere 3 farvevarianter: sort, hvid og copper (kobber).

Blesbuck:

Blesbuck er en almindelig forekommende vildt art i Sydafrika og den lever ofte på den åbne savanne. De rødbrune antiloper jages typisk på pürsch, men skydes også på drivjagt. Blesbucks er årvågne antiloper og altid på farten, hvor de gerne bevæger sig over store afstande. Hannen og hunnen fremstår næsten ens, både med hensyn til kropsstørrelse og udseende. Hannen har dog tykkere og typisk også større horn, hvor de gamle bukke fremstår lyse/gullige på frontsiden af hornene. Blesbucken er navngivet efter den hvide blis på hovedet, som bruges til at signalere farer ved at kaste hovedet op og ned. Blesbucken er ligesom impalaen flokdyr og fouragerer helst i store grupperinger. Dette kan både være en fordel og en ulempe for jægerne idet de mange øjne er svære at skjule sig fra, men den samlede flok gør det lettere at finde stærke individer. En Blesbuck vejer 65-85 kilo og måler cirka 90-100 com over skulderen.

Vortesvin:

For de fleste jægere, er vortesvinet et unikt og spændende jagtbytte. Fra deres udgangspunkt i jordhuller, kan pludselige aktivitet nemlig komme bag på selv den mest erfarne jæger. Dette kan give utroligt sjove jagt oplevelser efter vortesvin, og ændre planerne for en pürsch radikalt. Vortesvin ses derudover tit på åbne arealer hvor der græsses eller graves efter føde. Vortesvin er snu, kompakte og muskuløse dyr. Navnet kommer af de karakteristiske vorter som de har i hovedet. Hannen kendes nemt fra hunnen ved at have 2 vorter på siden af hovedet. De 2 øverste sidder lige under øjnene og de 2 nederste sidder i nærheden af snuden. Hunnen har kun 1 par vorter (ved snuden) og dens tænder er typisk mere opretstående og mindre end hannens. Trofæstørrelsen som udgøres ud fra tændernes længde, er betragtelig større end de europæiske vildsvin. Et vortesvins tænder, hvoraf det største par sidder i overmunden (modsat et vildsvins), kan blive over 25 cm lange. Svinene bruger disse tænder til at rode i jorden efter føde og man finder dem typisk omkring vandhuller, da de er afhængige af vand flere gange om dagen. De er meget sky dyr, med skarpe lugte og høresanser. Jagten er derfor udfordrende under en pürsch, men jo blot en del af oplevelsen. Anstandsjagt ved vandhullerne er selvfølgelig også en mulighed og benyttes ved lejlighed, hvis situationen tillader det.

Kudu Gemsbuck Blue wilderbeest (Stribet gnu) Impala Blesbuck Vortesvin

PLAINS GAME SPECIAL #8  –  6 JAGTDAGE 

  • Kudu, Oryx, Wildebeest (Black eller Blue), Zebra
  • 8 dages ophold / 6 dages jagt
  • 1:1
  • PRIS 31.250 kr. INKLUSIV ALT
LÆS MERE HER

PRISEN INKLUDERER:

  • Ophold med fuld forplejning (inklusiv øl, vin & vand)
  • Trofæer
  • Jagtføring med professionel jæger
  • Tracker (sporer)
  • Gratis ankomst og afrejsedag
  • Transport til/fra lufthavnen (Port Elizabeth)
  • Alt øvrig transport til/fra jagt revirer m.m.
  • Daglig tøjvask og rengøring
  • Klargøring og levering af trofæer til konservator
  • Jagtlicens

PRISEN INKLUDERER IKKE:

  • Flybillet til/fra Sydafrika (ca. 4.500 – 7.000 kr.)
  • Evt. konservator arbejde og hjemtransport af trofæer (læs mere og beregn priser HER)
  • Skatter/afgifter (126 kr. pr. dag)
  • Drikkepenge (valgfrit)

– Ikke nedlagt vildt, fratrækkes pakkeprisen efter gældende betingelser

– Ekstra nedlagt vildt, tilføjes pakkeprisen ifølge prisliste -10% (eller efter aftale)

Til dig som søger den større pakke. Oplev 7 dages intensiv “walk and stalk” jagt med din personlige og professionelle jæger, som vil sikre dig de bedste oplevelser. Jagten foregår i varieret bush og bjerg-terræn og vil uden tvivl give dig en oplevelse for livet. Denne pakke indeholder følgende 5 trofæer:

Kudu:

Kudu betragtes af de fleste jægere, som det ultimative og uundværlige jagt bytte på en afrikansk jagt safari. Kudu jagt ér og vil altid være noget helt specielt! Man jager dem typisk ved at pürsche rundt i områder med tæt buskads, eller ved at spotte dem fra et højdedrag, for derefter at indlede sin pürsch på dyret.
Kuduen har utrolige gode sanser, ligefra lugtesansen og synet, til dens formidable hørelse. Den færdes mest i områder med tæt skov eller buske og er snu og sky individer. En kudu kan på et splitsekund forsvinde ud af syne, hvorfra den også har tilegnet sig navnet “The grey ghost of Africa” (Afrikas grå spøgelse). Kuduer er næsten altid vågen, og søger konstant efter føde. De er derudover territoriale antiloper, og har således faste områder som kan afsøges. De lever ofte i enkeltkønnede grupper hvor hunnerne opholder sig med deres kalve, og hannerne i ungkarle grupper eller helt solitære.
Kun hannen er trofæbærende og kaldes en tyr (hunnen en ko). Koen er betragtelig mindre end tyrene og vejer typisk mellem 120 og 200 kilo. Tyrene kan veje op til 300 kilo og måler cirka 160 cm. over skulderen. Trods sin størrelse, gør dens lange ben den i stand til at hoppe mere end tre meter lige op i luften! Når en kudu tyr bevæger sig igennem terrænet, bevæger den sig næsten lydløst og er i stand til at falde fuldstændig i med omgivelserne. Derfor kan jagt på kudu være særdeles udfordrende, men når det endelig lykkedes, er det med garanti det hele værd og disse vilkår er med til at gøre kudu jagt til uhyre spændende!

Oryx (Gemsbuck):

Oryx (også kendt som Gemsbuck), er den største af oryx arterne, der desuden også tæller Arabisk oryx og Scimitar oryx, der formentlig er de mest kendte underarter. Hundyrene kaldes køer og handyrene kaldes tyre. En fuldvoksen Gemsbuck tyr vejer omkring 180–240 kg, og måler 120 cm over skulderen. En fuldvoksen hun vejer mellem 100–210 kg, og måler cirka 110 cm over skulderen. Gemsbuck er med sine lange og sylespidse horn, samt flotte aftegninger i ansigtet, et smukt og eftertragtet trofæ. Både køerne og tyrene bærer horn. Gemsbuck er faktisk den eneste antilope, hvor koens trofæ nogle gange er det mest eftertragtede. Tyrens horn er normalt kraftigere end koens, men dens horn bliver slidt ned med årene og koens horn er derfor ofte længere. Der er tale om dyr som er særdeles velegnede til ørkenforhold og de kan gå længe uden vand. De lever typisk i grupper af 10-40 i åbne landskaber og der kan forekomme lange skud. De har utrolig gode sanser og er varsomme individer. Jagten er udfordrende og foretages som traditionel “walk and stalk”.

Blue/Black wildebeest:

Blue Wildebeest (Stribet Gnu), den ene af de to Gnu-arter, er uden tvivl et trofæ som de fleste ønsker at nedlægge på en afrikansk jagt safari. Gnuer lever i åbne bushlandskaber og lever sammen i både mindre og større flokke, typisk på mellem 10-40 stykker. En voksen tyr kan veje over 300 kg. og der er tale om særdeles skudstærke dyr. Det er uhyre vigtigt at placere kuglen korrekt på disse dyr! En såret Gnu, er dårligt nyt for jægeren, da disse dyr kan tilbagelægge store afstande, på meget kort tid. Jagten på disse skudstærke dyr er udfordrende, spændende og det er med god ret, at Gnuen omtales som “The poor mans buffalo”.

Black Wildebeest har næsten været total udryddet, over hele Afrika, da den blev opfattet som et skadedyr. Den er en af de tidligere truede vildt arter, som i dag findes i stor bestand igen i Sydafrika, da den har klaret sig godt i både private områder og naturreservater. Den lever i åbne landskaber, hvilket gør den forholdsvis let at finde. Dog kan jagten være yderst vanskelig, da Black Wildebeest har fremragende sanser og dens flokinstinkt gør jagten udfordrende. Den lever i flokke, som normalt tæller 10-50 individer. En gennemsnitsvægt for en fuldvoksen han, vil typisk være fra 150-180 kg, altså mindre end dens “fætter” (Blue Wildebeest). 

Zebra:

Mange har måske svært ved at se zebraen som et oplagt trofæmål, men tag ikke fejl! Zebra jagt er i den grad udfordrende og vil med sikkerhed gøre sig vanedannende for enhver jæger der prøver det. Modsat størstedelen af alle vildt arter gemmer zebraen sig ikke, men foretrækker istedet at opholde sig på åbne arealer, hvor fjendebilledet er mere overskueligt. Dette kan gøre zebra jagt til noget af en mundfuld for selv erfarne jægere. Fra deres strategiske positioner med godt overblik, spejder de årvågne flokdyr nemlig på skift og i forskellige retninger efter mulige trusler. Zebraen kan være drægtig året rundt, hvilket stiller ekstremt høje krav til din PH, som bliver nød til at være dygtig til at spotte en afskudsbar hingst (hundyrene jages også afhængig af behovet for regulering). Efter det rette dyr er udpeget af din PH, sætter det ligeså store krav til dig som jæger, da der skal holdes fokus for ikke at forveksle dyret med de andre i flokken. Zebraen måler imellem 1,3 og 1,5 meter i skuldermål og vejer typisk imellem 300-320 kg. Modsat en stor del af Afrikas vildt arter, er zebraen dybt afhængige af vand. Dette betyder at man næsten aldrig ser en zebra flok mere end 10 km væk fra en vandkilde. Zebraens trofæværdi ligger i det imponerende skind. Zebraens skind er ligesom vores fingeraftryk helt unikke, hvilket kun er med til at gøre zebraen som trofæ endnu mere fascinerende,og med individer på over 300 kg. kan de store skind imponere enhver. Zebraer er i udpræget grad flokdyr. En typisk zebra flok består af en enkelt zebra hingst der har underlagt sig flere hopper, med dertilhørende føl. Når en yngre zebra hingst bliver kønsmoden vil den blive jaget væk af sin far, med henblik på at starte sin egen flok. Indtil dette lykkedes, ses yngre zebra hingste tit sammen.

   Black wilderbeest (Hvidhalet gnu) 

PLAINS GAME SPECIAL #9  –  6 JAGTDAGE 

  • Kudu, Oryx, Blue Wildebeest, Black Wildebeest og Red Hartebeest
  • 8 dages ophold / 6 dages jagt
  • 1:1
  • PRIS 31.350 INKLUSIV ALT
LÆS MERE HER

PRISEN INKLUDERER:

  • Ophold med fuld forplejning (inklusiv øl, vin & vand)
  • Trofæer
  • Jagtføring med professionel jæger
  • Tracker (sporer)
  • Gratis ankomst og afrejsedag
  • Transport til/fra lufthavnen (Port Elizabeth)
  • Alt øvrig transport til/fra jagt revirer m.m.
  • Daglig tøjvask og rengøring
  • Klargøring og levering af trofæer til konservator
  • Jagtlicens

PRISEN INKLUDERER IKKE:

  • Flybillet til/fra Sydafrika (ca. 4.500 – 7.000 kr.)
  • Evt. konservator arbejde og hjemtransport af trofæer (læs mere og beregn priser HER)
  • Skatter/afgifter (126 kr. pr. dag)
  • Drikkepenge (valgfrit)

– Ikke nedlagt vildt, fratrækkes pakkeprisen efter gældende betingelser

– Ekstra nedlagt vildt, tilføjes pakkeprisen ifølge prisliste -10% (eller efter aftale)

Til dig som søger den større pakke, med 5 store og udfordrende trofæer. Oplev 7 dages intensiv “walk and stalk” jagt med din personlige og professionelle jæger, som vil sikre dig de bedste oplevelser. Jagten foregår i varieret bush og bjerg-terræn og vil uden tvivl give dig en oplevelse for livet. Denne pakke indeholder følgende 5 trofæer:

Kudu:

Kudu betragtes af de fleste jægere, som det ultimative og uundværlige jagt bytte på en afrikansk jagt safari. Kudu jagt ér og vil altid være noget helt specielt! Man jager dem typisk ved at pürsche rundt i områder med tæt buskads, eller ved at spotte dem fra et højdedrag, for derefter at indlede sin pürsch på dyret.
Kuduen har utrolige gode sanser, ligefra lugtesansen og synet, til dens formidable hørelse. Den færdes mest i områder med tæt skov eller buske og er snu og sky individer. En kudu kan på et splitsekund forsvinde ud af syne, hvorfra den også har tilegnet sig navnet “The grey ghost of Africa” (Afrikas grå spøgelse). Kuduer er næsten altid vågen, og søger konstant efter føde. De er derudover territoriale antiloper, og har således faste områder som kan afsøges. De lever ofte i enkeltkønnede grupper hvor hunnerne opholder sig med deres kalve, og hannerne i ungkarle grupper eller helt solitære.
Kun hannen er trofæbærende og kaldes en tyr (hunnen en ko). Koen er betragtelig mindre end tyrene og vejer typisk mellem 120 og 200 kilo. Tyrene kan veje op til 300 kilo og måler cirka 160 cm. over skulderen. Trods sin størrelse, gør dens lange ben den i stand til at hoppe mere end tre meter lige op i luften! Når en kudu tyr bevæger sig igennem terrænet, bevæger den sig næsten lydløst og er i stand til at falde fuldstændig i med omgivelserne. Derfor kan jagt på kudu være særdeles udfordrende, men når det endelig lykkedes, er det med garanti det hele værd og disse vilkår er med til at gøre kudu jagt til uhyre spændende!

Oryx (Gemsbuck):

Oryx (også kendt som Gemsbuck), er den største af oryx arterne, der desuden også tæller Arabisk oryx og Scimitar oryx, der formentlig er de mest kendte underarter. Hundyrene kaldes køer og handyrene kaldes tyre. En fuldvoksen Gemsbuck tyr vejer omkring 180–240 kg, og måler 120 cm over skulderen. En fuldvoksen hun vejer mellem 100–210 kg, og måler cirka 110 cm over skulderen. Gemsbuck er med sine lange og sylespidse horn, samt flotte aftegninger i ansigtet, et smukt og eftertragtet trofæ. Både køerne og tyrene bærer horn. Gemsbuck er faktisk den eneste antilope, hvor koens trofæ nogle gange er det mest eftertragtede. Tyrens horn er normalt kraftigere end koens, men dens horn bliver slidt ned med årene og koens horn er derfor ofte længere. Der er tale om dyr som er særdeles velegnede til ørkenforhold og de kan gå længe uden vand. De lever typisk i grupper af 10-40 i åbne landskaber og der kan forekomme lange skud. De har utrolig gode sanser og er varsomme individer. Jagten er udfordrende og foretages som traditionel “walk and stalk”.

Blue/Black wildebeest:

Blue Wildebeest (Stribet Gnu), den ene af de to Gnu-arter, er uden tvivl et trofæ som de fleste ønsker at nedlægge på en afrikansk jagt safari. Gnuer lever i åbne bushlandskaber og lever sammen i både mindre og større flokke, typisk på mellem 10-40 stykker. En voksen tyr kan veje over 300 kg. og der er tale om særdeles skudstærke dyr. Det er uhyre vigtigt at placere kuglen korrekt på disse dyr! En såret Gnu, er dårligt nyt for jægeren, da disse dyr kan tilbagelægge store afstande, på meget kort tid. Jagten på disse skudstærke dyr er udfordrende, spændende og det er med god ret, at Gnuen omtales som “The poor mans buffalo”

Black Wildebeest har næsten været total udryddet, over hele Afrika, da den blev opfattet som et skadedyr. Den er en af de tidligere truede vildt arter, som i dag findes i stor bestand igen i Sydafrika, da den har klaret sig godt i både private områder og naturreservater. Den lever i åbne landskaber, hvilket gør den forholdsvis let at finde. Dog kan jagten være yderst vanskelig, da Black Wildebeest har fremragende sanser og dens flokinstinkt gør jagten udfordrende. Den lever i flokke, som normalt tæller 10-50 individer. En gennemsnitsvægt for en fuldvoksen han, vil typisk være fra 150-180 kg, altså mindre end dens “fætter” (Blue Wilderbeest). 

Red Hartebeest:

Red Hartebeest (også kaldet Ko antilope) er kendt for udformningen af dens bemærkelsesværdige horn. Red Hartebeest danner typisk flokke på op til 20 dyr og som ved de fleste afrikanske vildt arter, er der tale om særdeles skudstærke dyr. Tyrene der kan veje op til 150 kg, er ekstremt territoriale og vil forsvare deres område mod alle udfordrere for enhver pris. Hartebeest foretrækker de åbne sletter, mens den også kan findes i åbent bush land. 

  Blue wilderbeest (Stribet gnu) Black wilderbeest (Hvidhalet gnu) Red Hartebeest

PLAINS GAME SPECIAL #10  –  SPIRALE HORN “GRAND SLAM” 

  • Kudu, Eland, Nyala, Bushbuck
  • 8 dages ophold / 6 dages jagt
  • 1:1
  • PRIS 37.900 kr. INKLUSIV ALT
LÆS MERE HER

PRISEN INKLUDERER:

  • Ophold med fuld forplejning (inklusiv øl, vin & vand)
  • Trofæer
  • Jagtføring med professionel jæger
  • Tracker (sporer)
  • Gratis ankomst og afrejsedag
  • Transport til/fra lufthavnen (Port Elizabeth)
  • Alt øvrig transport til/fra jagt revirer m.m.
  • Daglig tøjvask og rengøring
  • Klargøring og levering af trofæer til konservator
  • Jagtlicens

PRISEN INKLUDERER IKKE:

  • Flybillet til/fra Sydafrika (ca. 4.500 – 7.000 kr.)
  • Evt. konservator arbejde og hjemtransport af trofæer (læs mere og beregn priser HER)
  • Skatter/afgifter (126 kr. pr. dag)
  • Drikkepenge (valgfrit)

– Ikke nedlagt vildt, fratrækkes pakkeprisen efter gældende betingelser

– Ekstra nedlagt vildt, tilføjes pakkeprisen ifølge prisliste -10% (eller efter aftale)

 

Oplev jagten på den legendariske kudu (også kaldet “Afrikas grå spøgelse”), verdens største antilope (Eland), den smukke og sky Nyala, samt den mindre og agressive Bushbuck.
Du gennemfører hermed en “grand slam” på de 4 spiralhornet antiloper i Sydafrika. – En intensiv og udfordrende jagt, på nogle af landets mest sky vildtarter.

Kudu:

Kudu betragtes af de fleste jægere, som det ultimative og uundværlige jagt bytte på en afrikansk jagt safari. Kudu jagt ér og vil altid være noget helt specielt! Man jager dem typisk ved at pürsche rundt i områder med tæt buskads, eller ved at spotte dem fra et højdedrag, for derefter at indlede sin pürsch på dyret.
Kuduen har utrolige gode sanser, ligefra lugtesansen og synet, til dens formidable hørelse. Den færdes mest i områder med tæt skov eller buske og er snu og sky individer. En kudu kan på et splitsekund forsvinde ud af syne, hvorfra den også har tilegnet sig navnet “The grey ghost of Africa” (Afrikas grå spøgelse). Kuduer er næsten altid vågen, og søger konstant efter føde. De er derudover territoriale antiloper, og har således faste områder som kan afsøges. De lever ofte i enkeltkønnede grupper hvor hunnerne opholder sig med deres kalve, og hannerne i ungkarle grupper eller helt solitære.
Kun hannen er trofæbærende og kaldes en tyr (hunnen en ko). Koen er betragtelig mindre end tyrene og vejer typisk mellem 120 og 200 kilo. Tyrene kan veje op til 300 kilo og måler cirka 160 cm. over skulderen. Trods sin størrelse, gør dens lange ben den i stand til at hoppe mere end tre meter lige op i luften! Når en kudu tyr bevæger sig igennem terrænet, bevæger den sig næsten lydløst og er i stand til at falde fuldstændig i med omgivelserne. Derfor kan jagt på kudu være særdeles udfordrende, men når det endelig lykkedes, er det med garanti det hele værd og disse vilkår er med til at gøre kudu jagt til uhyre spændende!

Eland

Eland er verdens største antilope og den næsten tonstunge kæmpe er en værdig modstander for selv garvede jægere. Eland er flokdyr og findes i flokke på op til 300 individer, hvilket i sig selv er en udfordring for enhver jæger på pürsch jagt. Eland befinder sig godt i mange terræn typer og jagten kan derfor både spille sig ud på de flade sletter og i bjergene. Til trods for dens størrelse, har Eland utrolig stærke ben og kan fra stående position springe op til 3 meter højt!

Elandhannen kaldes for en tyr og hunnen en ko. De bærer begge horn, men hannens horn er betydelig kraftigere, mens koens ofte er længere. En Eland lever typisk 15 – 20 år. De store dyr kræver meget føde, hvilket resultere i at de altid er på farten. En gruppe af Eland ledes af en ko, som ofte er en af de ældste i flokken. Udover den daglige ”hakkeorden” bestemmer hun også hvor og hvornår de fouragerer.

Trofæet fra en Eland tyr er enestående, for selvom koen også bærer horn er der stor forskel på de to. Koens horn er væsentlig slankere, men ofte længere end tyrens spiralsnoede horn. Tyren har derudover en tæt pels i panden, samt løs halshud (“dewlap”), hvilken ofte bliver længere og større med alderen. Trofæet på en eland bedømmes ud fra længden af de spiralsnoede horn, hvilket måles langs højderyggen af spiralen.

En voksen cape eland tyr vejer op mod 1.000 kg, og måler 155 – 185 cm over skulderen. En ko vejer typisk 450 – 600 kg og måler 130 – 155 cm over skulderen. Der findes tre arter af eland: Livingstone’s Eland, Cape Eland og Lord Derby Eland. -Det er dog kun skindet og størrelsen der variere en smule. 

En Eland er imponerende flot som skuldermontering, men fylder naturligvis en del pga dens størrelse. Mange vælger derfor evt. at få horn/skald monteret på plade, hvilket også er særdeles flot. Som altid når man vælger en horn/skald montering, har man samtidig mulighed for at få lavet skindet som tæppe (flat skin). Dette er ikke både en billigere løsning end skuldermonteringen, men også et flot alternativ til jægeren der mangler plads i huset.

Jagt på verdens største antilope er en oplevelse i sig selv og vil uden tvivl give minder for livet!

Nyala

Nyala antilopen er en af de mest oversete vildtarter i Afrika, i hvert fald når det kommer til jagtlig værdi! Den smukke Nyala som til forveksling ligner en kudu, stiller ekstremt høje krav til sine levesteder, og netop derfor findes nyalaen kun i meget afgrænsede områder i den sydøstlige del af det Afrikanske kontinent. Her lever de i områder der udover rigelige mængder drikkevand og føde, også tilbyder det nødvendige skjul, idet Nyalaen gerne gemmer sig i tæt buskads det meste af dagen, for derefter at fouragere om natten. Netop dette liv i det skjulte, gør Nyala jagt utrolig spændende, da en krævende pürsch og en god portion held oftest er den eneste måde du kan nedlægge en stærk Nyala.
Derfor kan Nyalaen være en kærkommen udfordring for en erfaren Afrika eventyrer, eller en passende ilddåb for den nye safari jæger, der vælger at kombinere en Nyala jagt med andre arter.

Nyalaen kan som nævnt, ved første øjekast ligne en kudu, på grund af deres fælles grålige farve og tværgående striber, og en opsats der minder lidt om hinandens. Nyalaens opsats er mindre end Kuduens og med næsten samme udformning, men de drejer blot en enkelt gang rundt om sin egen akse, modsat en Kudu´s horn som drejer 2,5 gang om sin egen akse. 

Nyalaerne lever som benævnt udelukkende i de frodige og kystnære områder i det sydøstlige Afrika. Her lever de ældre handyr (tyre) typisk for sig selv, mens de yngre tyre, og hunnerne (køerne), typisk former enkeltkønnede grupper på mellem 5-10 individer. Eftersom Nyala primært fouragere i tæt buskads, om natten, eller meget tidlig morgen og sen aften, kan du forvente udfordrende og spændende jagt. 

En fuldvoksen nyala tyr måler typisk 106 cm over skulderen, og vejer helt op til 125 kg, mens de noget mindre hundyr typisk kun måler omkring 90 cm. og vejer omkring 70 kg. Modsat mange andre antiloper er nyalaerne kendt for de store udseendemæssige forskelle mellem hanner og hunner. De tværgående striber er fælles for begge køn, men er langt tydeligere på hunnerne grundet deres lyse pels. Nyala tyrene er derimod kendt for deres væsentligt mørkere pels. Tyrene er de eneste som bærer horn.

Bushbuck

Bushbuck er en smuk og mellemstor antilope med en vægt på 40-45 kg. Farven varierer fra lys kastanie, til mørk/sortbrun, ofte med hvide prikker og striper langs kroppen. Jagt efter Bushbuck kan være meget udfordrende, da den er ekstrem sky. Den er også kendt for sin agressive adfærd hvis den er anskydes og angriber hvis den føler sig truet i denne situation. Eftersøgninger i tæt buskads kan derfor være potentiel farlig og bør undgåes. Hunde kan i denne situation være den bedste løsning. 

Bushbuck er et solitært dyr og ses for det meste gå for sig selv. Den skal drikke dagligt og foretrækker floder, skov og tæt krat i nærheden af en vandkilde. Primært spiser Bushbuck blade, blomster og frugt fra træer og buske, hvilket primært finder sted om natten og tidlig morgen. 

  Nyala Bushbuck

PLAINS GAME SPECIAL #11  –  KYSTJAGT 

  • Blue Duiker, Bushpig (Penselsvin), Cavacal (Los), Bushbuck, Vortesvin
  • 8 dages ophold / 6 dages jagt
  • 1:1
  • PRIS 32.550 kr. INKLUSIV ALT
LÆS MERE HER

PRISEN INKLUDERER:

  • Ophold med fuld forplejning (inklusiv øl, vin & vand)
  • Trofæer
  • Jagtføring med professionel jæger
  • Tracker (sporer)
  • Gratis ankomst og afrejsedag
  • Transport til/fra lufthavnen (Port Elizabeth)
  • Alt øvrig transport til/fra jagt revirer m.m.
  • Daglig tøjvask og rengøring
  • Klargøring og levering af trofæer til konservator
  • Jagtlicens

PRISEN INKLUDERER IKKE:

  • Flybillet til/fra Sydafrika (ca. 4.500 – 7.000 kr.)
  • Evt. konservator arbejde og hjemtransport af trofæer (læs mere og beregn priser HER)
  • Skatter/afgifter (126 kr. pr. dag)
  • Drikkepenge

– Ikke nedlagt vildt, fratrækkes pakkeprisen efter gældende betingelser

– Ekstra nedlagt vildt, tilføjes pakkeprisen ifølge prisliste -10% (eller efter aftale)

Denne spændende og alsidige jagt finder sted ved kysten og vil bestå af drivjagt med hunde på henholdsvis Blue duiker og Los, anstandsjagt om natten på Bush Pig (også kaldet Penselsvin), samt klassisk pürsch efter vortesvin og den sky Bushbuck.

Blue duiker:

Blue Duiker er den mindste antilope i Afrika. En stor han kan veje op til 4,5 kg. Begge køn har horn, dog kan hannerne få horn op til 2 tommer. Dens hår er blå-grå med en hvid bug og kort hale med en hvid underside. Jagt på Blue Duiker kan være udfordrende, da de er vanskelige at få øje på, men er i den grad action-fyldt og spændende! Vi jager ofte Blue Duiker på trykjagt, hvor jægeren står på post i dale eller små slugter med tættere bevoksning. Blue duiker nedlægges derfor med haglgevær, da den ofte er i bevægelse når skuddet afgives. Dette er garanteret spænding!

Bushpig

Bushpig (også på dansk kendt som Penselsvin) er mindre vildsvinelignende dyr, der kan opnå en vægt på cirka 100 kg. Penselsvinet har kompakt krop, med rødbrun hud og et kraftigt stridt hårlag. På hovedet og den forreste del af ryggen har den forlænget hårvækst. På siden af hovedet har den de for arten så kendte penselagtige hårtotter. Bushpig kan jages på drivjagt, men højeste succes opnåes ofte ved anstandsjagt om aftenen/natten.
– Et spændende alternativ til vildsvine jægeren.

Caracal

Caracal er et kattedyr, som normalt kun er natte aktiv, men jages med succes om dagen, på drivjagt med hunde. -En utrolig spændende jagtform, som foretages med haglbøssen. Typisk vil hundende jage katten op i et træ, hvorfra skudchancer opstår på mellem 15-20 meter.  Jagten er udfordrende og vi benytter som følge heraf, nogle af Sydafrikas bedste hundeteams, som har specialiseret sig i præcis denne jagtform og jagtområdet må anses for et af de absolut bedste i Eastern Cape provinsen for jagt efter Caracal. 

Bushbuck

Bushbuck er en smuk og mellemstor antilope med en vægt på 40-45 kg. Farven varierer fra lys kastanie, til mørk/sortbrun, ofte med hvide prikker og striper langs kroppen. Jagt efter Bushbuck kan være meget udfordrende, da den er ekstrem sky. Den er også kendt for sin agressive adfærd når den er anskudt og angriber hvis den føler sig truet i denne situation. Bushbuck er solitære dyr, og ses for det meste gå for sig selv. Den skal drikke dagligt og foretrækker floder, skov og tæt krat i nærheden af en vandkilde. Primært spiser Bushbuck blade, blomster og frugt fra træer og buske, hvilket primært finder sted om natten og tidlig morgen. 

Vortesvin

For de fleste jægere, er vortesvinet et unikt og spændende jagtbytte. Fra deres udgangspunkt i jordhuller, kan pludselige aktivitet nemlig komme bag på selv den mest erfarne jæger. Dette kan give utroligt sjove jagt oplevelser efter vortesvin, og ændre planerne for en pürsch radikalt. Vortesvin ses derudover tit på åbne arealer hvor der græsses eller graves efter føde. Vortesvin er snu, kompakte og muskuløse dyr. Navnet kommer af de karakteristiske vorter som de har i hovedet. Hannen kendes nemt fra hunnen ved at have 2 vorter på siden af hovedet. De 2 øverste sidder lige under øjnene og de 2 nederste sidder i nærheden af snuden. Hunnen har kun 1 par vorter (ved snuden) og dens tænder er typisk mere opretstående og mindre end hannens. Trofæstørrelsen som udgøres ud fra tændernes længde, er betragtelig større end de europæiske vildsvin. Et vortesvins tænder, hvoraf det største par sidder i overmunden (modsat et vildsvins), kan blive over 25 cm lange. Svinene bruger disse tænder til at rode i jorden efter føde og man finder dem typisk omkring vandhuller, da de er afhængige af vand flere gange om dagen. De er meget sky dyr, med skarpe lugte og høresanser. Jagten er derfor udfordrende under en pürsch, men jo blot en del af oplevelsen. Anstandsjagt ved vandhullerne er selvfølgelig også en mulighed og benyttes ved lejlighed, hvis situationen tillader det.

  Cavacal (Los) Bushbuck Vortesvin

FAR OG SØN/DATTER SPECIAL 

DAGSPRISEN INKLUDERER:

  • Ophold med fuld forplejning (inklusiv øl, vin & vand)
  • Jagtføring med professionel jæger
  • Gratis ankomst og afrejsedag
  • Daglig tøjvask og rengøring
  • Transport til/fra lufthavnen
  • Alt øvrig transport til/fra jagt revirer m.m.
  • Tracker (sporer)
  • Klargøring og levering af trofæer til konservator
  • Jagtlicens

DAGSPRISEN INKLUDERER IKKE:

  • Flybillet til/fra Sydafrika (ca. 4.500 – 7.000 kr.)
  • Evt. konservator arbejde og hjemtransport (læs mere og beregn priser HER)
  • Skatter/afgifter (126 kr./dag)
  • Drikkepenge (valgfrit)

Oplev den store glæde ved at komme på jagt safari som en familie. Skræddersy jeres ophold ved at jage til ovenstående dagspris og vælg jeres trofæer efter ønske og budget. I bestemmer selv hvor mange dage og hvilke vildtarter I ønsker at jage. Ved at benytte dette tilbud, får I udover den favorable dagspris, 10% rabat på alle trofæer ifølge vores prisliste.

Jagten bliver udført 2:1, dvs. at I sammen med jeres professionelle jæger, jager sammen som far/søn eller datter og derved kan dele hinandens oplevelser. Jagten foregår i varieret bush-terræn som traditionel “walk and stalk”.

father-son father-daughter father-and-daughter2 far-datter Non-trophy kudu

driv&-regulering

Regulering af både han og hundyr er en naturlig nødvendighed i Sydafrika og en del af landets omfattende og succesrige vildt forvaltning.

Reguleringsjagt er velegnet til dig, som ikke nødvendigvis drømmer om regulær trofæjagt og trofæ-medaljer, men i stedet ønsker en jagtrejse, med samme jagtmæssige udfordringer, men til væsentligt lavere pris.

Jagten udføres til fods som pürsch og evt. som drivjagt, hvis der er tale om større mængder springbukke. Der nedlægges i denne forbindelse kun “non-trophies”. Dvs. afskuds handyr med dårlige trofæer (mindre, abnorme, eller knækkede horn/tænder) og hundyr, som blandt visse arter, ikke bærer horn/tænder. Bemærk her at Springbukke, samt Wildebeest bærer horn og Vortesvin bærer stødtænder, uanset køn.

Bemærk at reguleringsjagt, af hensyn til vildt forvaltning, kun tilbydes på forespørgsel og i visse perioder af sæsonen. Kontakt os og hør nærmere.

 

REGULERINGSJAGT #1 – 5 JAGTDAGE INKL. 5 DYR

>> 3 springbukke, 1 kudu, 1 vortesvin <<

2 jægere
5 afskudsdyr pr. jæger
7 dages ophold / 5 dages jagt
2:1
PRIS 12.450 kr. pr. jæger, INKLUSIV ALT

eller

1 jæger
5 afskudsdyr
7 dages ophold / 5 dages jagt
1:1
PRIS 16.790 kr. INKLUSIV ALT

Læs mere HER

Af hensyn til vildt forvaltningen, tilbydes reguleringsjagt kun på forespørgsel. Kontakt os og hør nærmere.

PRISEN INKLUDERER:

  • Ophold med fuld forplejning (inklusiv øl, vin, vand og soft drinks)
  • Afskudt vildt
  • Jagtføring med professionel jæger
  • Tracker (sporer)
  • Gratis ankomst og afrejsedag
  • Transport til/fra lufthavnen (Port Elizabeth)
  • Alt øvrig transport til/fra jagt revirer m.m.
  • Daglig tøjvask og rengøring
  • Klargøring og levering af trofæer til konservator
  • Jagtlicens

PRISEN INKLUDERER IKKE:

  • Flybillet til/fra Sydafrika (ca. 4.500 – 7.000 DKR)
  • Evt. konservator arbejde og hjemtransport (læs mere og beregn priser HER)
  • Skatter/afgifter (126 kr./dag)
  • Drikkepenge (valgfrit)

– Ekstra vildt (ikke-trofæ):

Springbuck = 600 kr.
Vortesvin = 1.170 kr.
Impala = 1.170 kr.
Kudu = 2.850 kr.
Wildebeest = 2.370

– Suppler evt. med regulær trofæ jagt. Kontakt os for et skræddersyet tilbud.

REGULERINGSJAGT #2 – “SAMMENSÆT SELV”

.

Pris pr. jagtdag (2:1 jagtføring) = 1.650 kr.

Pris pr. jagtdag (1:1 jagtføring) = 2.250 kr.

 

Afskydning efter følgende priser:

– Springbuk = 600 kr. 
– Impala = 1.170 kr.
– Vortesvin = 1.170 kr.
– Kudu = 2.850 kr.
– Wildebeest = 2.370 kr.

Læs mere HER

PRISER INKLUDERER:

  • Ophold med fuld forplejning (inklusiv øl, vin, vand og soft drinks)
  • Afskydning af vildt
  • Jagtføring med PH (professionel jæger)
  • Tracker (sporer)
  • Gratis ankomst og afrejsedag
  • Transport til/fra lufthavnen (Port Elizabeth)
  • Alt øvrig transport til/fra jagt revirer m.m.
  • Daglig tøjvask og rengøring
  • Klargøring og levering af skind/horn til konservator
  • Jagtlicens

PRISER INKLUDERER IKKE:

  • Flybillet til/fra Sydafrika (ca. 4.500 – 7.000 kr.)
  • Skatter/afgifter (126 kr./dag)
  • Evt. konservatorarbejde og hjemtransport
  • Drikkepenge (valgfrit) 

.