Two Waters Safaris

Two Waters Safaris er grundlægger af Pete Safaris og stedet i Sydafrika, hvor dit jagtophold kommer til at foregå. Stedet ejes og drives til dagligt af Brian og hans kone Sheryl Seady.

 

Brian og hans team af ansatte PH’ere (Professionel Hunters) er alle særdeles erfarne og vil med garanti, sikre dig top professionel jagtføring og oplevelser du næppe nogensinde vil glemme. De er alle varme, ærlige og imødekommende mennesker, som altid sætter dig i højsædet. Du vil blive taget varmt imod og føle dig som en del af “familien” fra første sekund. Atmosfæren er afslappet og der stræbes altid efter at yde den bedste service og opfylde alle jægerens ønsker, forventninger og drømme. Dette gælder hvad enten om du er ny eller erfaren jæger – her er der plads til alle og vi garanterer jagt og naturoplevelser for livet!

 

Se frem til ultimativ spændende “walk and stalk” jagt i malaria frie områder og oplev Afrika på tætteste hold, når du pürscher dig gennem det naturskønne bush terræn.
Alt riffeljagt foregår til fods og der skydes ikke fra motoriserede køretøjer. Buejagt arrangeres som både anstand og til fods.
Jagt revirene er enorme (op til 25.000 hektar) og udgør tilsammen mere end 150.000 hektar. En streng afskydningspolitik og vildtforvaltning, har tilbragt området et af de mest arts rige, vildt og trofæ-stærke bestande i hele Sydafrika. Drømmer du derfor om særklasse jagt, i storslået natur og varieret terræn, med høj jagtetik, professionalisme og ikke mindst på naturens præmisser? – så er dette uden tvivl stedet for dig!
-Hvad enten du er til fysisk udfordrende bjergjagt i 10.000 fod, eller en stille pürsch i det flade lavland, så har vi området! Vi arrangere også storvildtjagt, heri blandt Big 5 som jages i henholdvis Sydafrika og Zimbabwe – kontakt os for nærmere info.

Hvis du medbringer din kone eller børn, så er der særdeles gode muligheder for at kombinere rejsen med aktiviteter for hele familien. Der tilbydes i denne forbindelse en lang række forskellige udflugter, såsom fotosafaris, vandreture, fisketure, hvalture, pingvinture, almen sightseeing, shopping m.m.
Har du særlige ønsker til en udflugt eller aktivitet, så hjælper vi også gerne med at sammensætte dette hvis muligt.
Ønsker dine medrejsende at komme med dig på jagt, er dette selvfølgelig også muligt. Læs mere om vores udflugter HER

 Se vores reklame video: