Vervet monkey

  Vervet monkey (marrekat)

  • Gennemsnitlig vægt han: 250 kg
  • Gennemsnitlig vægt hun: 180 kg
  • Skulderhøjde han: 150 cm
  • Skulderhøjde hun: 135 cm
  • Parringssæson: Hele året

Den Sydafrikanske marrekat-abe (vervet monkey), er udbredt i store bestande over hele Sydafrika. De lever i flokke på mellem 10 og 50 aber med én eller flere hanner i spidsen.

Vervet Monkeys er dag-aktive og færdes primært på jorden og i trætoppene. De lever af frugter, blade, rodknolde, mindre dyr og insekter.

Anbefalet kaliber: Meget lille riffel kaliber med fuldkappet ammunition, salonriffel kaliber .22 eller haglvåben.