White Blesbuck

  White Blesbuck

  • Gennemsnitlig vægt han: 70 kg.
  • Gennemsnitlig vægt hun: 60 kg.
  • Skulderhøjde han: 95 cm.
  • Skulderhøjde han: 95 cm.
  • Parringssæson : April, Maj

White Blesbuck (Hvid Blesbuk) er den hvide udgave af den mere almindeligt forekommende fætter: Common Blesbuck og lever på de åbne sletter i Sydafrika.

Blesbuk er primært græs-ædende flokdyr, hvor hundyrene lever i større flokke med deres lam og ungdyr, mens handyrene læner sig mod en mere solitær eksistens udenfor brunsttiden. Blesbuk er brun på toppen af ​​ryggen og halsen, lidt mørkere på flankerne og med en hvid mave. Blesbuk har en lille hvid stribe over og mellem øjnene, samt en større hvid aftegning foran på ansigtet. Da begge køn bærer horn, skal der udvises forsigtighed når din PH udvælger den Blesbuk du skal jage. Blesbok kan jages hele dagen igennem, men det foretrækkes at jage dem om morgenen og eftermiddagen når de fodrer. På dagens varmeste tidspunkter ligger de ofte og hviler.

Jagt på Blesbuk er udfordrende, men da de er afhængige af vand, kan jagt ved vandhullerne vise sig at være produktiv.

Blesbuk var engang en nær-uddød antilope, som i dag er blevet genindført og findes i store bestande overalt i Sydafrika.

Riffel-kalibre som .270 eller .300 Magnum med kvalitets projektiler, vil være glimrende valg til denne vildt art, da skudafstande på cirka 200 meter vil kunne forekomme.

BESØG OS PÅ FACEBOOK

 BESØG OS PÅ FACEBOOK

GRATIS TROFÆOPMÅLING

GRATIS TROFÆOPMÅLING