Camp 2

 

Vores fortryllende Camp 2 tilbyder 4-stjernet luksus-indkvartering, med en harmonisk blanding af moderne og rustik afrikansk indretning. Her vil du opleve luksuriøse værelser med aircondition, udsøgt sydafrikansk cuisine, underholdnings faciliteter for store og små, samt en fantastisk udsigt og et væld af dyreliv omkring.

Hoved-lodgen og fælles områderne
Hoved-lodgen byder på en hyggelig og afslappende atmosfære, med rustik bar og lækker spisestue. Fra den ene side af den rummelige lapa (lounge), kan du nyde en smuk udsigt over bølgende bakker, hvorfra mange antilope arter kan ses. Fra den anden side af Lapa´en kan swimmingpoolen ses, hvilket tillader diskret overvågning af børn og unge. Den lækre swimmingpool er egnet til både børn og voksne – Her kan du passende slappe af, mens du nyder solskinnet og en evt. “sundowner” med vennerne.

På de øvrige fællesområder omkring lodgen, findes derudover “jungle” motionscenter, tennisbane, trampolin og vores populære Boma (bålplads). Boma´en er ofte samlingspunktet efter en lang jagt dag, hvor der traditionen tro, bliver rå-hygget og delt ud af dagens mange oplevelser over en kølig drink.

Vores dygtige køkkenpersonale sørger hver dag for den afrikanske cuisine, hvor vildtkød naturligvis ofte er på menuen. Til vin-elskeren, kan vi tilbyde et stort udvalg af udsøgte sydafrikanske vine.

 

Værelserne
Alle værelser er luksuriøst indrettet i en harmonisk blanding af moderne og afrikansk stil. Alle hjemmets bekvemmeligheder er på plads, med bl.a. aircondition til benyttelse på de varme dage. Vågn op med udsigten over landskabet og nyd morgenkaffen (eller senere sundowneren) på din private veranda.

 

Familier og ledsagere
Lodgen er naturligvis familieorienteret og egnet til de ikke-jagende. Familie og ledsagere er naturligvis velkomne til at deltage i jagten, men kan udover benyttelse af overstående faciliteter på lodgen også komme på guidede game-views fra overdækket safari bil, firhjulet crosser eller via vandresti – På grund af lodgens ideélle lokation, findes der også mange andre aktiviteter tilgængelige lokalt og vi hjælper naturligvis gerne med at arrangere disse. Det kan f.eks være:

  • Ridning på stranden
  • Dybhavs eller kyst-fiskeri
  • Kano sejlads
  • Skønhedspleje/spa
  • Besøg på krokodille farm
  • Big 5 game-drive ved Schotia
  • Addo Elephant Park
  • Golf
  • Cage-diving med hvidhajer
  • Shopping/sightseeing i Port Elizabeth

Vi kan også organisere længere ture (2-3 dage) langs østkysten – også kendt som The Garden Route, der tilbyder en bred vifte af smukke scenerier og lokale attraktioner på land og til havs. 

Den typiske varighed på en jagtsafari er 5-10 dage, men kan være både kortere eller længere, alt efter dine præferencer og jagtens art. Vi jager vi hele året rundt, men det bedste tidspunkt at jage er fra April til Oktober. Klimaet er relativ mildt i denne periode og gunstigt for jagt, da dyrene er mere aktive.

Jagten er velorganiseret og i topklasse. Der rådes samlet over mere end 200.000 hektar af yderst varieret, spændende og vildtrige områder. Få andre steder i Afrika kan tilbyde et så varieret terræn, med så mange forskellige biotoper. Terræn-mæssigt vil du opleve alt fra kuperet og bjergrige områder, til flade og mere åbne terræner, i dalene og på toppene af bjergene. Det vekslende terræn og de mange biotoper, giver vildtet optimale muligheder for at tilpasse sig deres naturlige omgivelser og som følge heraf, vil du udover smuk og enestående natur, opleve usædvanligt vildt og artsrige landskaber. Foruden fuglevildt, tilbyder vi jagt på over 40 jagtbare arter. De mange jagtbare arter giver dig ikke bare muligheden for en alsidig jagt, men også for at tilpasse din jagtrejse efter personlige ønske og budget.

Jagten foregår udelukkende til fods, som klassisk “spot, walk and stalk” – altså hvor vi anvender højdedrag i terrænet til at spotte vildtet fra, hvorefter vi pürscher det til fods. Med andre ord, så vil du opleve udfordrende jagt, på naturen og vildtets præmisser.

For at give jægeren den rette jagtoplevelse og mere end bare chancen for at nedlægge noget, sætter vi stor ære i at indleve dig i jagtens fremgang, strategi osv. – Uanset om du er ny eller erfaren jæger, om du er i fysisk god form eller ej, så tilpasser vi jagten til netop DIG.

– Ligeledes, er du førstegangs jæger i Afrika og søger en ”klassisk” safari på de gængse antiloper, eller tilbagevendende jæger med særlige eller eksotiske vildt arter i tankerne, så kender vi vejen fra drøm til succes og står klar til at levere din drømmejagt! Vi stiller gerne vores danske PH til rådighed på forespørgsel.

Bæredygtighed er naturligvis vigtigt for os og vi tilbyder derfor både trofæ og reguleringsjagt. Trofæjagten foregår på de gamle handyr og grundet vildtets optimale levevilkår og en stram afskydningspolitik, vil du opleve meget stærke trofæer, som I langt de fleste tilfælde ligger I medaljeklassen.

Læs om jagten...