Caracal

   Caracal (Los)

  • Gennemsnitlig vægt han: 13 kg
  • Gennemsnitlig vægt hun: 10 kg
  • Skulderhøjde han: 45 cm
  • Skulderhøjde hun: 40 cm
  • Parringssæson: Hele året

Caracal (Los) er et kattedyr, som normalt kun er natteaktiv, men jages med succes om dagen, på drivjagt med hunde. -En utrolig spændende jagtform, som foretages med haglbøssen. Typisk vil hundende jage katten op i et træ, hvorfra skudchancer opstår på mellem 15-20 meter.

Caracalens byttedyr er primært fugle, små pattedyr og krybdyr, men den er også kendt for at tage mellemstore antiloper såsom Duiker eller Steenbok.

Jagten er udfordrende og vi benytter som følge heraf, nogle af Sydafrikas bedste hundeteams, som har specialiseret sig i præcis denne jagtform og jagtområdet må anses for et af de absolut bedste i Eastern Cape provinsen for jagt efter Caracal.

BESØG OS PÅ FACEBOOK

 BESØG OS PÅ FACEBOOK

GRATIS TROFÆOPMÅLING

GRATIS TROFÆOPMÅLING