Pete Safaris Game Lodge

Det første dit øje vil fange, er det smukke og endeløse landskab, lige så langt øjet rækker.

Midt i hjertet af 12.000 hektar vildnis, ligger Pete Safaris Game Lodge – Et uovertruffent smuk og vildrigt område, kun 60 minutters kørsel fra Port Elizabeth lufthavn.

Den 4-stjernet safari lodge byder på en helt særlig særlig atmosfære, som uden tvivl mærkes når du træder ind på området og du vil øjeblikkelig føle dig afslappet og i et med naturen. De rustikke omgivelser, den venlige service og det traditionelle sydafrikanske køkken har sikret bevarelsen af den afrikanske safaris autencitet og enkelthed, hvilket ultimativt giver den ægte afrikanske oplevelse som de fleste søger.

Det omkring liggende og gigantiske jagtområde, byder på alt fra kuperet og bjergrigt terræn, til åbne flade sletter, tætte flodlejer og naturlige søer. Overalt findes der bevoksning af acacia torn-træer og spekboom som bl.a. Kudu elsker – Vi tør faktisk gå så langt at sige: Dette er måske verdens bedste Kudu jagt!

For familier og ledsagere tilbydes der en masse aktiviteter på både lodgen og i nærområdet. Lige udenfor døren vil du opleve et spektakulær landskab og et sprudlende dyreliv, som kan opleves på tæt hold fra en af vores specielt bygget safari-biler. Har du lyst til et slag tennis, så har vi også vores egen tennisbane til fri benyttelse. Vi arrangerer naturligvis også en række forskellige udflugter, som kan studeres ved at klikke HER.

Lad tiden gå i stå og læs din yndlingsbog, mens du slapper af og nyder solskinnet i haven ved poolen – Det idéelle sted at nyde en sundowner eller cocktail med venner/familie.

Efter en oplevelsesrig og spændingsfyldt dag, kan du slappe af og genoplade batterierne i loungen foran pejsen, eller nyde udsigten fra vores udkigstårn i haven – Lige ved siden af lodgen ligger en stor naturlig sø, som hver dag besøges af tørstige antiloper.

Om aftenen kan man under en ofte stjernefyldt himmel, dele hinandens fortællinger om dagens oplevelser, rundt om det knitrende bål i boma´en.

Måltiderne er som regel en blanding af lokal og international cuisine, hvor vildtkød naturligvis er det primære på menuen. Den daglige menu afhænger af gæsternes ønsker, hvad der er sæsonbestemt, frisk og tilgængelig på dagen. Dette omfatter traditionelle sydafrikanske specialiteter samt en blanding af moderne retter – alle serveret med udsøgte sydafrikanske vine.

Stedet er en fredfyldt, rummelig, stilfuld og meget veludstyret lodge, hvor du kan nyde dit afrikanske ophold med stor komfort. De moderne bekvemmeligheder inkluderer ubegrænset Wi-Fi adgang, underholdningsrum, 24-timers kaffe og te faciliteter, fri bar, tennisbane, pool og meget mere – Alt er elegant udpeget med vægt på din komfort, afslapning og den ægte “afrikanske” oplevelse.

 

Fra de luksuriøse safari-suiter kan man hver dag høre lydene fra vildtet og fuglene omkring. De i alt 6 suiter kan bookes efter ønske og tilgængelighed til samme pris. Alle suiter er rummelige med eget badeværelse, TV, Wi-Fi, hårtørrer, badekåber og tøfler, kaffe/te faciliteter, air-condition, varmeapparat m.m.

 

Hvis du leder efter en drømme afrikansk oplevelse, med verdensklasse jagt og hyggelige omgivelser – Så er dette stedet for dig!