Pete Safaris Game Lodge

Det første dit øje vil fange, er det smukke og endeløse landskab, lige så langt øjet rækker.

Midt i hjertet af 12.000 hektar vildnis, ligger Pete Safaris Game Lodge – Med et uovertruffent smukt og vildrigt område omkring, kun en 1 time og 20 minutters kørsel fra Port Elizabeth lufthavn.

 

 

Lodgen byder på en klassisk “safari atmosfære”, som uden tvivl mærkes når du træder ind på området og du vil øjeblikkelig føle dig afslappet og i et med naturen. De rustikke omgivelser blandet med moderne faciliteter, den venlige service og traditionelle cuisine har sikret bevarelsen af den afrikanske safaris autencitet og enkelthed, hvilket ultimativt giver den ægte afrikanske oplevelse som de fleste drømmer om.

Det omkring liggende og gigantiske jagtområde, byder på alt fra kuperet og bjergrigt terræn, til åbne flade sletter, tæt bevokset flodlejer og naturlige søer. Overalt findes der bevoksning af acacia torn-træer og spekboom som bl.a. Kudu elsker – Vi tør faktisk gå så langt at sige at vi kan tilbyde verdens (måske) bedste Kudu jagt!

For familier og ledsagere som ikke ønsker at deltage i jagten, tilbydes en masse aktiviteter på både lodgen og i nærområdet. Lige udenfor døren vil du opleve et spektakulær landskab og dyreliv, som kan opleves på tæt hold fra en af vores specielt bygget safari-biler. Vi kan også arrange vandreture i det bjergrige landskab omkring lodgen og har du lyst til et slag tennis, så har vi egen tennisbane til fri benyttelse. Vi arrangerer naturligvis også en lang række forskellige udflugter, som kan studeres ved at klikke HER.

 

 

Lad tiden gå i stå og læs din yndlingsbog, mens du slapper af og nyder solskinnet i haven ved poolen – Det idéelle sted at nyde en kold øl eller drink med venner/familie. Senere på eftermiddagen når sollyset begynder at falme, så kan du også benytte poolens lille bålsted til at skabe lidt ekstra hygge for dig og dine venner.

 

 

Du kan også til enhver tid nyde udsigten og solnedgangen fra vores udkigstårn i haven – Herfra kan du bl.a. spotte dyr såsom Kudu i bjergene og nyde lydene fra vildtet omkring – ikke mindst fra aber, fugle og om aftenen de hylende sjakaler. 

 

 

Efter en oplevelsesrig og spændingsfyldt dag, kan du slappe af og genoplade batterierne i loungen foran pejsen, eller i vores hyggelige bar, bygget af bambus og sydafrikansk yellow-wood træ. Herfra har du direkte adgang ud til vores store terrasse, hvor du finder vores udendørs grill (også kaldet braai) samt et klassisk bålsted – Her bruger vi meget af tiden på både hygge og madlavning, mens vi nyder udsigten over haven og det endeløse landskab omkring. 

 

 

Et af de mere magiske steder er vores Boma – Boma er et swahili-ord for indhegning og henviser til en omringende indhegning af et område hvor folk spiser (oprindelig opfundet for at beskytte folk mod overraskelsesbesøg fra vildtet omkring). Det er typisk også kendetegnet ved en bålplads indeni og bærer ofte præg af historiefortællinger fra dagens oplevelser og indtagelse af kolde drinks med dine guider og medrejsende. Nyd middagen i Boma´en og under den afrikanske stjernehimmel, med duften fra det grillede kød og lydene fra bushens vilde dyr – Et magisk sted på alle måder! 

 

 

 

Måltiderne er som regel en blanding af lokal og international cuisine, hvor vildtkød tilberedt på bålet, er det primære på menuen. Den daglige menu afhænger derudover af gæsternes ønsker, hvad der er sæsonbestemt, frisk og tilgængelig på dagen – altid serveret med udsøgte sydafrikanske vine.

 

 

Pete Safaris Game Lodge er en fredsfyldt, rummelig, veludstyret og klassisk jagt lodge, hvor du kan nyde dit afrikanske ophold med stor komfort, midt ude i bushen. De moderne bekvemmeligheder inkluderer gratis Wi-Fi, stor spisesal med pejs og TV streaming (YouTube, Netflix m.m.), fri bar, tennisbane, pool og meget mere – Alt er elegant udpeget med vægt på din komfort, afslapning og den ægte “afrikanske” oplevelse.

Fra værelserne og terrasserne, kan man udover synet af det endeløse landskab 360 grader rundt, hver dag høre lydene fra vildtet og fuglene omkring. Lodgen rummer 6 flotte værelser, med eget toilet og badeværelse, Wi-Fi adgang m.m. 

 

 

Hvis du leder efter en autentisk afrika oplevelse, med verdensklasse jagt og fantastiske omgivelser – Så er dette stedet for dig!