Om jagten i Sydafrika

Mange jægere tror at jagt i Sydafrika, kun er forbeholdt de velhavne og eventyrlystne – intet kunne være mere forkert! Det er ofte nemmere og billigere at arrangere en jagtrejse til Sydafrika, end mange andre destinationer rundt om i Europa og den øvrige verden.

Sydafrika er helt unikt og formentlig det bedste sted i verden, hvis man ønsker en kombination af jagt, natur og familie-ferie. Det er en uovertruffen jagtdestination, som med alt hvad en afrikansk safari indebærer, byder på helt særlig atmosfære og som de fleste når de betræder savannen, bliver øjeblikkelig betaget af. Jagten er i absolut topklasse og der findes et utal af muligheder for at kombinere dette med andre spændende aktiviteter. Landet byder udover dets mange vin-distrikter og kulturelle oplevelser, på alt fra fotosafaris og sightseeing, til golf, fiskeri og ekstrem sport – Her er noget for enhver smag! Sydafrika er også indehaver af talrige nationalparker, herunder en af Afrikas største: Krüger Park, som huser hundredevis af vildtarter, herunder “The Big 5” (Elefant, Bøffel, Næsehorn, Løve og Leopard).

Sydafrika må efter alt at dømme, siges at være det mest civiliserede land på det Afrikanske kontinent. Landet har frem for alt, forstået at værdsætte og udnytte naturens ressourcer på en moderne, etisk og ikke mindst bæredygtig måde. Sydafrika er bl.a. som følge heraf, et ekstremt vildt-rigt land – Faktisk ligger det på tredjepladsen over lande med flest vildtarter, kun overgået af Indonesien og Amazonas. På listen over antal jagtbare vildt arter, ligger landet nummer et! I Eastern Cape provinsen, hvor den primære del af vores jagt bliver foretaget, findes der ikke mindre end 6 forskellige biotoper og som følge heraf, den absolutte største artsrigdom og tætteste vildtbestand i det sydlige Sydafrika.

Jagtrejser til udlandet har i stigende grad og i mange tilfælde, vist sig at ende op i en dyr affære for den almene danske jæger. Jagt i Sydafrika er anderledes og landet betragtes som verdens billigste jagt destination. Af samme årsag er landet også det ubestridt mest besøgte jagtland af alle. I Sydafrika kan man være sikker på unikke jagt oplevelser og man får efter vores mening, meget mere valuta for pengene, end i øvrige jagtlande. Det smukke og varierede landskab, samt de utrolig stærke og arts rige vildtbestande, gør det til en spændende og udfordrende jagt destination for nye, såvel som erfarne jægere.

Jagten hos os:

Vi råder over mere end 150.000 hektar af yderst varieret, spændende og vildtrige områder. Få andre steder i Afrika kan tilbyde et så vekslende terræn, med så mange forskellige biotoper. Terrænmæssigt vil du opleve alt fra det flade og åbne landskab, til kuperet og bjergrigt vildnis. Det vekslende terræn og de mange biotoper, giver vildtet optimale muligheder for tilpasse sig deres naturlige omgivelser og som følge heraf, vil du opleve usædvanligt vildt og artsrige landskaber. Foruden fuglevildt, tilbyder vi jagt på over 40 jagtbare arter. Dette giver dig ikke blot chancen for en alsidig jagtoplevelse, men også muligheden for at tilpasse din rejse efter eget ønske og budget.
Trofæpriserne er de samme, hvad enten der nedlægges et regulært, eller rekord stort medalje-trofæ og man kender dermed prisen på trofæet, inden skuddet afgives. Man kan derfor nemmere lægge et budget inden afrejse og ikke mindst undgå ubehagelige overraskelser, hvis trofæet skulle vise sig at være større end først antaget.

Grundet at betaling foregår direkte til jagtstedet, undgår du det fordyrende rejsebureau-mellemled og opnår dermed meget mere jagtrejse for pengene.

Sydafrika og Eastern Cape byder derudover på spektakulær natur, behagelig jagt klima, samt venlige og imødekommende mennesker.

 

 

 

 

.