Fotosafari og Udflugter

Ønsker du et afbræk fra jagten, eller kunne du tænke dig at kombinere rejsen med aktiviteter og udflugter for dig og din familie?

Sydafrika byder på et hav af muligheder for alle tilrejsende. Landet er betagende smukt og formentlig det bedste sted i verden, hvis man ønsker at kombinere jagt og seværdigheder.

Gør jagtrejsen til noget helt særligt, med en blandet cocktail af oplevelser, heriblandt alt fra fotosafari, sightseeing og vandreture, – til shopping, golf, fiskeri og ekstrem sport. Besøg de sydlige provinsers vin-distrikter, kom ud og oplev hvaler, delfiner og pingviner, eller dyk med hvidhajer i bur – Mulighederne er ikke mindre end uendelige og kun fantasien sætter grænsen.

Som gæst hos os, kan du med fordel benytte dig af vores udvalgte udflugter. Studér de individuelle udflugter og priser nedenfor på siden, eller download brochuren i PDF:

DOWNLOAD BROCHURE

Følgende priser er vejledende – Da mange af vores udflugter bookes med, eller arrangeres i samarbejde med eksterne udbydere, tages der venligst forbehold for løbende prisændringer gennem sæsonen. Læs mere under vores vilkår og betingelser

 

UDFLUGTER:

 

Addo Elephant Park

Privat game drive gennem Sydafrikas tredje største national park. Se hundredevis af elefanter boltre sig i dette enorme natur reservat og oplev et hav af de andre afrikanske vildt arter, bl.a. det fredet sorte næsehorn og The Big Five.

  

LÆS MERE OM TUREN HER

Addo Elephant Park huser med sine 180.000 ha., verdens største population af elefanter og fuglearten suler.

Parken blev etableret i 1931 for at bevare de sidste 16 elefanter som var i området. I dag huser dette fint-tunede økosystem over 600 elefanter og stort set alle levende afrikanske vildt arter.

Kom med os på en privat køretur gennem den enorme park og få muligheden for (udover elefanter) at opleve løver, leoparder, hyæner, sorte næsehorn, bøfler, zebraer, alle de gængse antiloper såsom Kudu, Eland, Hartebeest og over 880 fuglearter. Helt eksklusivt, er Addo Parken også hjem for den omtalte Dung Beetle, som spiller en vigtig rolle i hele økosystemet. Når dagen er omme, vender vi atter tilbage til lodgen hvor middagen venter.

Addo Elephant Park er et “must see” hvis du kommer til Sydafrika!

Vi medbringer drikkevarer, madpakker og snacks til dagen.

PRIS (4 personer) = dkk 950 pr. person
PRIS (3 personer) = dkk 1.350 pr. person
PRIS (2 personer) = dkk 1.650 pr. person
PRIS (1 person) = dkk 2.250

Graaf Reinet og Valley of Desolation

En oplevelsesrig og alsidig dag, hvor vi besøger Sydafrikas tredje ældste by ”Graaf Reinet” og vores konservator “Karoo Taxidermy”. Vi afslutter dagen i udkanten af byen, som ligger placeret midt i Camdeboo National Park, hvorfra du kan opleve solnedgangen fra det betagende og smukke Valley of Desolation.

 

LÆS MERE OM TUREN HER

Vi starter dagen med at besøge Graaf Reinet. Byen ligger for foden af Sneeuberg bjergene, omringet af den 19.400 ha. store Camdeboo National Park, som blev etableret i 2005 og er en del af det enorme Karoo landskab. Den charmerende og historiske by, byder på et stort udvalg af historiske seværdigheder. Oplev dagligdagen som det var i 1800 tallet ved at besøge det historiske Reinet House, Uquhart House, Old Residence eller militær museet.
Grib muligheden for et spændende og inspirerende besøg hos Karoo Taxidermy (vores anvendte konservator) og få en guided tur, rundt på deres enorme facilitet. Her vil du få et unikt indblik i hvordan man bearbejder og monterer vildt trofæer, og du kan med fordel, samtidig samle inspiration til hvordan du ønsker at montere dine egne trofæer.

Nyd evt. senere en let middag på en af de hyggelige restauranter i byen og prøv evt. det berømte Karoo lammekød.

Derefter kører vi 14 km. udenfor byen, til Parkens mest berømte område: Valley of Desolation.
Dette er et fortryllende sted som indeholder karakteristiske lodrette klippeformationer, dannet for over 100 millioner år siden, som følge af vulkansk aktivitet og som rækker 90-120 meter op over parken niveau.
På stierne bevæger vi os til fods langsomt op i terrænet og de smukke omgivelser. På toppen lader vi tiden gå i stå, imens udsigten over Graff Reinet og den store Karoo slette nydes i stilhed. Her er der mulighed for at se et kæmpe udvalg af vildtarter, såsom springbuk, abe, giraf, bjerg-zebra, red hartebeest, gemsbuck/oryx, steenbuk, blesbuk, black wildebeest (gnu), kudu m.fl. Derudover indeholder området og parken over 330 plantesorter og 220 fuglearter, bl.a. den store “Black Eagle” som man ofte kan observere på tæt hold.

Vi medbringer drikkevarer, madpakker og snacks til turen. Evt. indgangs-gebyr til museums og lignende, personlige udgifter til shopping, cafe og restaurant besøg er ikke inkluderet i prisen.

PRIS (4 personer) = dkk 850 pr. person
PRIS (3 personer) = dkk 950 pr. person
PRIS (2 personer) = dkk 1.250 pr. person
PRIS (1 person) = dkk 1.925

Spa og Wellness

Et kæmpe udvalg af behandlinger hos nogle af landets bedste operatører indenfor Spa og Wellness. Forkæl dig selv og evt. dine nærmeste med alt fra manicures/pedicures og ansigtsbehandlinger, til kropsmassage, zoneterapi, voksbehandlinger, skindbehandlinger og meget mere.

 

LÆS MERE HER

Oplad batterierne og forkæl dig selv med en af mange mulige behandlinger, på et af de eksklusive Wellness og Spa centre i nærmeste by. I visse tilfælde kan vi også arrangere udvalgte behandlinger på selve lodgen.

Pris afhænger af behandling og varighed, samt hvilken camp du er indlogeret på. Kontakt os for nærmere info.

Ridning

Der er ingen bedre måde at nyde naturen og dyrene på end fra en hesteryg! – Et unikt og spændende alternativ til regulære game-drives i bil, der sikrer tæt kontakt med alle dyrene omkring vores lodge, heriblandt zebra, giraffer, blesbuck, impala, wildebeest, kudu, eland osv. Når hestene er afslappet, sender de et signal til de andre dyr i området om ligeså at slappe af. Dette giver dig helt unikke muligheder for at opleve dyrene i deres naturlige omgivelser og uden at stresse dem. Ingen motor eller trafiklyde – bare rå natur.

 

PRIS = dkk 650 

Port Elizabeth (shopping, spa, sightseeing, kultur, golf, m.m.)

Tag et slag golf, gå på shopping, få spa og wellness oplevelser eller slap af på stranden. Vi guider dig/jer rundt i byen efter ønske. Tag en snak med vores safari guide og få nogle gode råd – Så tilpasser vi dagen efter dine ønsker.

 

LÆS MERE OM TUREN HER

Port Elizabeth kaldes populært “Den venlige by” og er en af de største havne i Sydafrika. Den ligger 760 km. øst fra Cape Town og byder på mange spændende seværdigheder.

Spadser langs den smukke strandpromenade ved havfronten, få luksus spa oplevelse hos prisvindende Spa & Wellness center, slap af på stranden, surf de legendariske bølger i Algoa Bay, besøg The Boardwalk Casino, spil golf, gå på shopping til den store guldmedalje, eller besøg nogle af de mange kulturelle seværdigheder.

Afslut evt. dagen på et af byens mange restauranter – Mulighederne er uendelige og kun fantasien sætter grænsen. Vi planlægger derfor dagen i samråd med dig/jer.

Vi medbringer drikkevarer og madpakker til turen. Evt. indgangs-gebyr til museums, golfbaner og lignende, personlige udgifter til shopping, spa-oplevelser, cafe og restaurant besøg er ikke inkluderet i prisen.

PRIS (4 personer) = dkk 750 pr. person
PRIS (3 personer) = dkk 950 pr. person
PRIS (2 personer) = dkk 1.250 pr. person
PRIS (1 person) = dkk 1.995

Garden Route Tour – 3 dage

Kom på en uforglemmelig smuk og begivenhedsrig tur langs Sydafrikas østlige kystlinie, også kendt som “The Garden Route”. Denne rute viser med rette, hvorfor det siges at Sydafrika har så meget at byde på! Oplev et væld af naturoplevelser, dyreliv og lokale seværdigheder undervejs. Vi tilpasser turen efter dine ønsker og interesser.

 

LÆS MERE OM TUREN HER

Navnet “The Garden Route” stammer fra de tusindevis af blomster-arter som findes langs ruten på østkysten og betragtes som et “must see” når man besøger Sydafrika.

Vi garanterer en uforglemmelig og oplevelsesrig tur, med betagende natur og flora undervejs, lige fra det smukke Swartberg bjerg-pas, til grønne dale, sprudlende vinmarker, frodige skove og uspolerede kystlinier.

Besøg de lokale samfund og stop f.eks undervejs i Jeffreys Bay, Plettenberg Bay og Knynsa, der tilsammen byder på utrolige natur-scenerier, lækre sandstrande, shopping, hyggelige spisesteder og masser af god mad/vin.

Oplev også Monkeyland, Elephant Sanctuary, Birds of Paradise, Gango Caves og struds farmene omkring Oudtshoorn.

Søger du et adrenalinsus, så kan du også prøve kræfter med verdens næst-højeste bungy-jump ved Bloukrans Bridge eller komme på “cage diving” med hvidhajer.

The Garden Route byder på et hav af oplevelser og seværdigheder – Turen bliver derfor skræddersyet i samråd med dig/jer.

PRIS (4 personer) = dkk 2.995 pr. person.
PRIS (3 personer) = dkk 3.695 pr. person.
PRIS (2 personer) = dkk 4.895 pr. person.
PRIS (1 person) = dkk 7.995

Turen er en 3 dags udflugt og inkluderer 2 overnatninger på to hyggelige hoteller på ruten, morgenmad på hotel, drikkevarer i bilen, transport, personlig guide og diverse diverse seværdigheder (eksklusiv indgangsgebyrer). Evt. indgangsgebyrer til særlige seværdigheder, personlige udgifter til shopping, cafe og restaurant besøg er ikke inkluderet i prisen.

Cheetah Farm Tour

Støt bevarelsen af truede dyrearter og oplev samtidig løver, leoparder, hyæner geparder og meget mere HELT tæt på! – En oplevelses og lærerig udflugt.

   

LÆS MERE OM TUREN HER

Cheetah (Gepard) Farmen startede oprindelig som et avls og dyreværns-projekt, da Geparder var (og fortsat er) på listen over truede dyrearter. Siden hen har projektet udviklet sig og farmen huser i dag også løver, leoparder, hyæner, los, afrikansk vild-katte, meerkatte m.m.

Farmen og projektet drives primært af frivillige, så den holdes derfor økonomisk kørende ved hjælp af betalende gæster der finder interesse i at lære om dyrene og se dem på tæt hold. Du kan derfor komme på underholdende rundture med stedets guider, som entusiastisk fortæller alt om dyrene og deres levevis.

Oplev periodisk dyrene blive fodret og de skælvende løve brøl, som kan høres flere kilometer borte.

Til dem som vil HELT tæt på, giver farmens 2 tamme geparder endda mulighed for berøring i en særlig indhegning.

På stedet findes også en lille restaurant og souvenir-butik, hvor du med fordel kan købe diverse ting til små penge.

Rundturen tager cirka 1 time. Da udflugten derfor ikke er en heldags foretagende, kan resten af dagen passende anvendes til afslapning hjemme på lodgen, eller man kan vælge at supplere dagen med endnu en udflugt efter ønske (f.eks ridning eller game drives omkring lodgen).

PRIS (4 personer) = dkk 500 pr. person
PRIS (3 personer) = dkk 650 pr. person
PRIS (2 personer) = dkk 850 pr. person
PRIS (1 person) = pris på efterspørgsel

Schotia Game Reserve

Schotia Reservatet er med over 2000 dyrearter, et mekka for dyr og natur interesserede. Kom helt tæt på dyrene i den åbne Land Rover og nyd middagen omkring bålet ved mørkets frembrud.

  

LÆS MERE OM TUREN HER

Schotia Reserve er den ældste privat drevet park i Eastern Cape og ligger tæt på kystbyen Port Elizabeth. Parken er spækket med dyreliv og er hjem for over 2000 dyrearter, herunder 43 forskellige pattedyr. Schotia Parken var den første i Eastern Cape som husede frit levende løver og det er næsten med garanti, at du vil få disse utrolige dyr at se på tæt hold. Oplev derudover et væld af elefanter, bøfler, næsehorn, flodheste, krokodiller og mange af de forskellige antiloper såsom impala, springbuck, zebra, hartebeest, blesbuck og mange flere.

Dagen starter med en 4 timers game drive gennem parken (middags pause med forfriskninger og toilet-besøg undervejs). Turen bliver kørt i en åben Land Rover og giver derfor unikke muligheder for at komme helt tæt på dyrene.

Efter turen bliver der serveret en lækker middag omkring bålet, også kendt som den traditionelle afrikanske “Boma”.

Senere på aftenen og efter mørkets frembrud, afsluttes dagen med endnu en game drive, med mulighed for at se de aktive nattedyr, heriblandt løverne som oftest jager og spiser om natten.

PRIS (4 personer) = dkk 1.750 pr. person
PRIS (3 personer) = dkk 1.995 pr. person
PRIS (2 personer) = dkk 2.250 pr. person
PRIS (1 person) = pris på forespørgsel

(børn under 5 år = halv pris). 

Inkluderer guide, alt transport og game drives, eftermiddags forfriskning og aftensmad.

Fisketur

Har du før prøvet at hale en 180 kg. tung tunfisk ind med din fiskestang? Kunne du tænke dig at fiske i Sydafrikas mangfoldige og spændende farvand? -Så har du her chancen!

Yellow tail Yellowfin tuna

LÆS MERE OM TUREN HER

På havet vil minutterne sansynligvis føles som sekunder. Big-game fiskeri ér nemlig spændende og skal nok få ens adrenalin og arme til at pumpe! Under fiskeriet kan man tilmed nyde synet af tilstedeværende hvaler, delfiner m.m.

Der er mulighed for at fange et væld af fiske arter, heriblandt Daggerhead, Red Roman, Yellow Belly, Yellow Tail, Panger, Stumpnose, Cod (Torsk), Yellowfin Tuna (tunfisk) m.fl.

Efter turen griller vi normalt nogle af de fisk du netop har fanget.

PRIS (4 personer) = dkk 1.650 pr. person 
PRIS (3 personer) = dkk 1.950 pr. person 
PRIS (2 personer) = dkk 2.950 pr. person 
PRIS (1 person) = dkk 3.995 

Inkluderer transport til/fra Kenton On Sea, personlig guide, drikkevarer (vand 0g soft drinks), madpakker, aftensmad, skipper, fiskestænger og øvrig udstyr.

Hval / delfin & pingvin Cruise

Kom på en spændende og oplevelsesrig sejllads i Algoa Bay -en mildest talt uforglemmelig oplevelse, hvor du kan nyde synet af de forskellige hval og delfin-arter, samt den afrikanske pingvin.

Sydlig rethval   

LÆS MERE OM TUREN HER

– Efter morgenmaden på lodgen, transporterer vi jer til Algoa Bay Yacht Club i Port Elizabeths havn. Her bliver I mødt af personalet på båden kl. 08:30.

– Umiddelbart efter er der afgang og efter en grundig sikkerhedsdemonstration, starter vi turen med en rundfart i inderhavnen, hvorefter vi drager ud på havet. Sejladsen går rundt i Algoa Bugten, hvor man typisk spotter hvaler og delfiner. Der stoppes bl.a. også ved St. Croix og Brenton øen som huser afrikanske pingviner og andre arter (læs mere nedenfor).

– Turen vender tilbage ved 12-tiden.

– Der serveres lettere forfriskninger og snacks i løbet af sejladset og der er efterfølgende mulighed for at få frokost på sejlklubben.

– Efter endt program, kører vi tilbage til lodgen, hvor der er mulighed for at slappe af, eller man kan efter aftale supplere med en anden udflugt, f.eks. et rundtur i Port Elizabeth by.

I Sydafrika begynder hval sæsonen i juni, hvor pukkelhvalerne bevæger sig op langs kysten, mod deres yngle steder. Pukkelhvaler kan ses i Algoa bugten mellem juni og begyndelsen af januar, med højsæson i juli / august og igen i november / december, når de drager ud på deres hjemrejse, med kalve på slæb. Sydlige rethvaler kan ses fra juli til oktober, når de kommer ind i bugten for give fødsel. Sydlige rethvaler ses normalt meget tæt på kysten og ofte i nærheden af havnen. De er den hyppigst forekommende hval-art langs den sydafrikanske kyst.

Flaskenæset definer (øresvin) er den hyppigst forekommende delfin-art i bugten og kan blive spottet hele året rundt, i grupper fra 10 til 400. Disse legesyge delfiner, findes for det meste i lavvandet farvande, enten nær strandene, eller omkring St. Croix Island og har tendens til at komme helt op til båden og svømme langs stævnens bølger. Almindelige delfiner er også et spektakulært syn, da de ses i grupper på 1000-2000, hvor de sammen svømmer op til fantastiske hastigheder (ca. 60 km/t). Disse delfiner er ofte spottet fra januar til juni, når de følger store stimer af fisk, som bevæger sig på tværs af bugten. Humpback delfiner ses også i Algoa bugten og forekommer normalt i langt mindre grupper (mellem 1 og 20) og spottes mest almindeligt i sommermånederne.

St. Croix Island er hjemsted for 22.000 ynglepar af afrikanske pingviner (den største avlskoloni som findes i Afrika). Det er her du vil opleve disse komiske fugle. Den afrikanske pingvins avls-sæson når sit højdepunkt mellem marts og maj og her kan du muligvis kan se kyllingerne fra båden. Udover de afrikanske pingviner er både St. Croix og Brenton øen beboet af hvid-brystede skarver og den truede “black oystercatcher”.

Turen foretages af professionelle og indehavere af den eneste, officielt udstedte tilladelse til nærkontakt med hvaler og delfiner i Sydafrika ́s Algoa bugt. Dette giver dem en unik mulighed for at bringe folk helt tæt på disse fantastiske dyr. Tilladelsen giver dem bl.a. mulighed for at nærme sig hvaler indenfor 50 meter (ingen andre kan henvende sig nærmere end 300 meter).

PRIS (4 personer) = dkk 1.500 pr. person
PRIS (3 personer) = dkk 1.750 pr. person
PRIS (2 personer) = dkk 1.990 pr. person

Minimum 2 personer. Inkluderer transport til/fra Port Elizabeth, sejlads, guide, snacks og drikkevarer. Rabat på børn under 12 år: 275 kr. 

“Penguin patrol” – Pingvin udflugt og aktivitets dag for familien

Penguin Patrol er en spændende, aktivitets og lærerig dag for turister og lokale, som bl.a. indeholder:

  • Sejlads til St. Croix Island
  • Frokost i Port Elizabeth, på Chartroom Restaurant
  • Besøg på SAMREC (South African Marine and bird Reabilitation Center)
  • Besøg på Bayworld

St. Croix Island Olieramt pingvin bliver hjulpet på SAMREC Pingviner bliver frigivet

LÆS MERE OM TUREN HER

Turen begynder ved Algoa Bay Yacht Club, i Port Elizabeth havn kl. 08:15, hvor du vil møde personalet bag sejladset.

– Vi starter med en spændende båd sejlads, ud til St Croix Island for at se den største ynglende koloni af afrikanske pingviner i verden. Se disse komiske fugle glide ind og ud af vandet og se dem flyve gennem vandet, mens du iagttager deres utrolige undersøiske evner.

De afrikanske pingviner i Algoa bay har mistet 70% af deres befolkning over 7 år og kunne hurtigt blive uddød uden indgriben. Her har man siden 2008 haft Dr. Lorien Pichegru med til at bidrage med sin vitale forskning og for at hjælpe med at forklare og ikke mindst vende denne tendens. Man vil som gæst blive informeret om pingvinernes befolkningsnedgang, årsagerne, den forskning som udføres, og de måder, hvorpå vi nu forsøger at bevare dem.

I løbet af sejladset er der også en god chance for at se øresvin, almindelige og pukkelrygget delfiner, sydlige rethvaler, pukkelhvaler, Brydes hvaler, Cape pels sæler, hajer og forskellige havfugle.

– Efter sejladset kan man nyde en lækker frokost i Port Elizabeth havn, hvortil man frit kan vælge mellem en vifte af måltider, herunder spektakulære og friske fiske- og skaldyrsretter, serveret på The Chartroom Restaurant 

– Gæsterne vil derefter blive taget til SAMREC (South African Marine and bird Reabilitation Center), som er beliggende i Cape Recife Nature Reserve.

Verdens olieudslip truer ikke blot den afrikanske pingvins befolkning, men også mange andre marine fugle og pattedyr. Reabilitetscentret er med til at redde disse arter. 17% af de afrikanske pingviner ville gå tabt om året, hvis vi ikke havde rehabiliteringscentre som denne, placeret langs den sydafrikanske kyst. Centrets formål er dog ikke bare at redde og rehabilitere, men også at informere og uddanne offentligheden gennem deres forskellige programmer. Gæsterne vil blive taget på en tur rundt i centrum og vil lære om desperate behov for sådanne centre og bevaringen af marine arter, og vil komme til at opleve naturen gennem syn, lyd og berøring. Besøgende kan opleve hospitalet og se de frivillige i aktion, hvor de bidrager til at redde vores miljø, især den truede afrikanske Penguin.

– Tag en pause efter turen på The Flying Penguin Cafe og nyde en forfriskende drik og snack, mens I bliver underholdt af de bosiddende SAMREC pingviner.

– En shuttle bus vil så samle jer op og transportere jer til jeres endelige aktivitet: Bayworld. The Bayworld Museum, Snake Park og Oceanarium er helliget offentlig uddannelse og som tager sigte på at stimulere en større bevidsthed om behovet for bevarelse af vores natur- og kulturarv. I vil som gæster opleve præsantationer for både sæler og pingviner, hvor I vil lære mere om arterne og om de enkelte dyr. De residente sæler og pingviner på Bayworld blev engang reddet, og kan desværre ikke blive frigivet. Heldigvis har Bayworld dog oprettet et program for opdræt af pingviner i fangenskab, som kunne være af afgørende betydning for verdens befolkning, hvis antallet af disse truede fugle fortsætter med at falde.

– Der vil herefter være tid til at nyde den spektakulære marine udstilling i resten af akvariummet, herunder levende skildpadder og forskellige fisk. Gæster er velkomne til at udforske museet, der blander kultur- og naturhistorie.

– Når dagens program omsider er omme, transporteres i atter tilbage til havnen, hvor Two Waters personale står klar til at hente jer.

PRIS (4 personer) = dkk 1.775 pr. person
PRIS (3 personer) = dkk 1.995 pr. person
PRIS (2 personer) = dkk 2.275 pr. person
PRIS (1 person) = dkk 3.275

Inkluderer alt transport til/fra Port Elizabeth samt mellem aktiviteter, frokost og eftermiddags snack under turen m.m). Rabat på børn under 12 år: 275 kr. 

Har du specielle ønsker til andre former for udflugter, ønsker du at sætte dit eget præg på udflugterne, eller har du spørgsmål af nogen art? Så er du altid velkommen til at kontakte os.

KOMPLET SAFARI PAKKE:

7 DAGES OPHOLD / 5 DAGE MED UDLUGTER – ALT INKLUDERET*

camera

  • DAG 1 – Game drive i Addo Elephant Reserve, Sydafrikas tredje største nationalpark – Se Elefanter, Løver, Bøfler og antiloper
LÆS MERE HER

Addo Elephant Park huser med sine 180.000 ha., verdens største population af elefanter og fuglearten suler.
Parken blev etableret i 1931 for at bevare de sidste 16 elefanter som var i området. I dag huser dette fint-tunede økosystem over 550 elefanter og en bred skare af andre vildt arter.
Kom med os på en privat køretur gennem den enorme park og få muligheden for (udover elefanter) at opleve løver, leoparder, hyæner, sorte næsehorn, bøfler, et større udvalg af de gængse antiloper samt over 180 fuglearter. Helt eksklusivt, er Addo Parken også hjem for den omtalte Dung Beetle. Når dagen er omme, vender vi atter tilbage til lodgen hvor middagen venter.
Vi medbringer drikkevarer, madpakker og snacks til dagen.

  • DAG 2 – Valley of Desolation – Besøg byen Graaf Reinet og kom på nem bjergvandring med spektakulære udsigter og naturomgivelser. Se ørne, antiloper og andet vildt.
LÆS MERE HER

Vi starter dagen med at besøge Graaf Reinet. Byen ligger for foden af Sneeuberg bjergene, omringet af den 19.400 ha. store Camdeboo National Park, som blev etableret i 2005 og er en del af det enorme Karoo landskab. Den charmerende og historiske by, byder på et stort udvalg af historiske seværdigheder. Oplev dagligdagen som det var i 1800 tallet ved at besøge det historiske Reinet House, Uquhart House, samt Old Residence og Militær museet. Nyd en let middag på en af de hyggelige restauranter og prøv evt. det berømte Karoo lammekød. Vi kan guide jer rundt i byen, eller I kan vælge at gå på rundt på egen hånd.

Derefter kører vi 14 km. udenfor byen, til Parkens mest berømte område: Valley of Desolation.
Dette er et fortryllende sted som indeholder karakteristiske lodrette klippeformationer, dannet for over 100 millioner år siden som følge af vulkansk aktivitet og som rækker 90-120 meter op over parken niveau.
Kom med os på en nem gåtur på stierne, i de smukke omgivelser og nyd den betagende udsigt over Graff Reinet og den store Karoo slette i baggrunden. Her er der mulighed for at se et kæmpe udvalg af dyrearter, bl.a. springbuck, marekat, abe, giraf, mountain-zebra, red hartebeest, gemsbuck/oryx, steenbok, blesbuck, black wildebeest (gnu), bøffel, kudu og grey duiker. Derudover indeholder området og parken over 330 plantesorter og 220 fuglearter, bl.a. den store “Black Eagle” som man kan være heldige at se på tæt hold.
Vi medbringer drikkevarer, madpakker og snacks til turen. Evt. indgangs-gebyr til museums og lignende, personlige udgifter til shopping, cafe og restaurant besøg er ikke inkluderet i prisen.

  • DAG 3/4 – Asanta Sana Reservatet – Safari til fods hvor du bl.a. oplever elefanter, næsehorn, bøfler, giraffer, bavianer og et vælg af antilope arter.
LÆS MERE HER

Dag 3 og 4 tilbringer vi i Asanta Sana Reservatet. Dette er et betagende område på 15.000 hektar, med et væld af dyre vildt, lige fra aber, antiloper og fuglevildt, til giraffer, elefanter og bøfler. Reservatet er omringet af enorme bjergkæder og det smukke landskab byder på både flat og meget bjergrigt terræn. Dette giver anledning til at tilpasse turene efter din/jeres fysiske form.

For foden af bjergene og midt i området, indlogerer vi os i en af de hyggelige lodges, som vil fungere som base for dagenes udflugterne i landskabet. Indkvarteringen byder på private værelser med eget bad/toilet og der er gode køkkenfaciliteter til både inden og udendørs madlavning.

Hver dag ved solnedgang, samles vi typisk omkring bålet og griller aftensmaden, mens vi hygger og lader dagens indtryk synke ind. Herefter kan man I fælles opholdsrummet, læne sig tilbage i de bløde sofaer og nyde pejsens varme til en aften drink eller lignende.

  • DAG 5 – Besøg ved avlsfarm, afslapning ved poolen og Schotia game drives, med midddag omkring bålet og efterfølgende overnatning.
LÆS MERE HER

Vi starter morgenen med at besøge en avlsfarm med løver, hyæner, leoparder og geparder. Efterfølgende afslapning på lodgen, inden turen når til Shotia Reserve.
Schotia Reserve er den ældste privat drevet park i Eastern Cape og ligger tæt på Port Elizabeth. Parken er spækket med dyreliv og er hjem for over 2000 dyrearter, herunder 43 forskellige pattedyr. Schotia Parken var den første i Eastern Cape som husede frit levende løver og du vil næsten 100% sikkert, få disse utrolige dyr at se på tæt hold.
Eftermiddagen fortsætter med en 4 timers game drive gennem parken (middags pause med forfriskninger og toilet-besøg undervejs). Turen bliver kørt i en åben Land Rover og giver helt unikke oplevelser som man sent vil glemme. Efter turen bliver der serveret en lækker middag omkring bålet, også kendt som den traditionelle afrikanske “Boma”.
Senere på aftenen og efter mørkets frembrud, afslutter dagen med endnu en game drive, med mulighed for at se de aktive nattedyr. Overnat i reservatets hyggelige hytter med dobbelt senge, eget bad/toilet, varmt vand og kaffe/the faciliteter. Som i en ægte afrikansk hytte, er der ingen satelit-TV eller andre moderne gimser. Fald i stedet i søvn til lydene fra parkens mange dyr og grip muligheden for en nat, udenfor den moderne verden.

Næste morgen byder på endnu en game drive med efterfølgende morgenmad og transport til Port Elizabeth lufthavn

ALT INKLUDERET*

Transport til/fra Port Elizabeth lufthavn, ophold med fuld forplejning (øl, vin 0g vand inkluderet), 4X4 bil, professionel safari guide og daglig tøjvask.

INDIVIDUEL PRIS
PR. PERSON :
PRIS FOR GRUPPE (2)
PR. PERSON :
PRIS FOR GRUPPE (3-4)
PR. PERSON :
 Forhør om pris
  • DKK 15.750
  • DKK 14.500

For at booke, opkræves der et depositum på 50% af beløbet, restbeløb betales ved ankomst til lodgen.
Denne pakke tilbydes kun Oktober, November, December, Januar, Februar og Marts.

Har du specielle ønsker til andre former for udflugter, ønsker du at sætte dit eget præg på udflugterne, eller har du spørgsmål af nogen art? Så er du altid velkommen til at kontakte os.

 

DOWNLOAD BROCHURE

 

FORBEHOLD
Da mange af vores udflugter bookes med, eller arrangeres i samarbejde med eksterne udbydere, tages der venligst forbehold for prisændringer. Læs mere under vores vilkår og betingelser