Vilkår & Betingelser

BEMÆRK VENLIGST at ved booking og betaling af depositum, accepterer man følgende vilkår og betingelser:

FORBEHOLD
Alle priser på hjemmesiden er opgivet i danske kroner (DKK) og baseret på den lokale valuta Rand (ZAR). Der tages forbehold for prisstigninger forårsaget af kraftige valutaudsving. Hvis den Sydafrikanske Rand (ZAR) mod forventning falder til under 1,95/dkk, tages der forbehold for pris-justering på 5%. Hvis Randen mod forventning falder til under 1,90/dkk, tages der forbehold for pris-justering på 10%.
Der tages ligeledes forbehold for prisændringer, forårsaget af regeringsindgreb, devaluering, udefrakommende prisstigninger (f.eks. fra eksterne udbydere/seværdigheder) eller andre forhold, som vi er uden indflydelse på. Der tages ligeledes forbehold for trykfejl i tilbud og beskrivende materiale.

 

BOOKING & DEPOSITUM 
Alt booking og betaling foretages direkte med os i Sydafrika. Ved booking opkræves depositum på 8.000 Sydafrikanske Rand (cirka 3.500 kr.) pr. person v.h.a. bankoverførsel. Ved booking af storvildtsjagt på bøffel og lignende kan der opkræves mere. Restbetaling foretages efter endt ophold og inden afrejse fra lodgen.

BEMÆRK venligst at ved booking og betaling af depositum, accepterer man overstående og nedenstående vilkår og betingelser.

 

BETALINGSMIDLER
Du kan benytte følgende betalingsmidler på lodgen:

Kreditkort – VISA & Mastercard (gebyr på 2,75 % opkræves)

Kontanter – Der modtages Sydafrikanske Rand (ZAR) eller Amerikanske Dollars (USD)

Bankoverførsel – Bankoverførelse godkendes kun hvis kvittering er os i hænde inden afrejse fra Sydafrika.

Vi anbefaler at man medbringer flere kort (Visa/Mastercard osv.) da alle kort normalvis har en månedlig eller daglig begrænsning. 

 

AFLYSNING AF JAGT/OPHOLD
Ophold som bliver aflyst med mere end 90 dages varsel, kan overflytte depositummet til 1 år efter (pris stigninger kan forekomme). Ved aflysning af ophold med mindre end 90 dages varsel, er depositummet som udgangspunkt tabt, medmindre det lykkedes at afsætte rejsen til anden side. Der refunderes ikke penge.

 

VIGTIG REJSEINFO
Vi vil gerne gøre opmærksom på at der kan være vigtig information at læse og forberede sig på inden rejsen, herunder særlige rejse-regler med børn, forsikringer, vaccinationer, VISA-regler, guidelines til drikkepenge osv.
Studér venligst vores afsnit “Rejseinformation“.

 

REJSE MED BØRN UNDER 18 ÅR
Vi vil gerne gøre opmærksom på en meget vigtig detalje: Som det beskrives på siden “Rejseinformation“, så er der særlige indrejseregler hvis du medbringer børn under 18 år på din rejse til Sydafrika!

LÆS MERE HER

Fra og med den 1. juni 2015 skal alle mindreårige (børn og unge under 18 år) medbringe (foruden et pas) et såkaldt ”birth certificate”. Det vil sige en fødselsattest/dåbsattest*, som viser, hvem forældrene er. Alle rejsende, der endnu ikke er fyldt 18 år, skal således fremvise et certifikat, selv når de rejser i selskab med deres forældre.

* Dåbsattesten skal være i original udgave (ikke foto-kopi eller digital udgave) og påvise slægtskabet på engelsk, være stemplet og underskrevet af Borgerservicekontoret. Attesten kan du bestille på borger.dk eller ved at besøge dit lokale Borgerservicekontor.

Hvis barnet kun rejser med en forælder, skal barnet ud over fødselsattest også kunne fremvise:
1. Skriftlig tilladelse fra den anden forældremyndighedsindehaver om, at barnet må rejse til og fra Sydafrika vha en såkaldt “Parental Consent” formular. Denne kan downloades hos de Sydafrikanske myndigheder HER
2. Hvis den person der rejser med barnet, alene har forældremyndigheden, skal dette kunne bevises med en domstolsbeslutning.
3. Hvor det er relevant en dødsattest (hvis forælder/forældremyndighedsindehaver er gået bort).

Hvis barnet rejser alene eller med anden voksen end forældremyndighedsindehaveren, stilles der yderligere krav til dokumentation. Læs mere om dette og download den nødvendige formular HER.

 

Derudover er det vigtigt at dit pas og øvrige rejsedokumenter er i orden før indrejse. Pete Safaris bestræber sig på at holde alle regler opdateret her på hjemmesiden (se “Rejseinformation“), men det er dit eget ansvar at sikre du overholder et andet lands ind og udrejseregler. Det er de enkelte landes myndigheder som fastlægger ind- og udrejsereglerne, og det er dem som afgører om du opfylder kravene. Derfor anbefales det at du kontakter den Sydafrikanske ambassade i København, for at sikre at du opfylder alle regler, eller har spørgsmål af nogen art vedrørende rejse med børn.

 

FLYBILLETTER
Når du booker flybilletter, er det vigtigt at sørge for at have god tid på mellemstationerne. Vi anbefaler mindst 2 timer på mellemstationer udenfor Sydafrika. I Johannesburg (Sydafrika) anbefaler vi mindst 3 timer, da man her skal igennem paskontrol og tjekke sin bagage ind på ny til indenrigsflyvningen mod Port Elizabeth. -Det hele kan pga. kø og uforudsete forsinkelser tage tid, så vi anbefaler at man følger disse retningslinjer.

De forskellige flyselskaber har forskellige regler for transport af våben, almen baggage gebyrer etc. Det er op til den enkelte rejsende, selv at undersøge vægtbegrænsninger og andre særlige regler – Det ligger udenfor Pete Safaris indflydelse

 

MEDBRINGELSE AF EGNE VÅBEN
Alle jægere er velkomne til at medbringe egne våben/ammunition. Vi hjælper i denne forbindelse gerne med udfyldelse af papirer/dokumenter og opfordrer til, at man nøje følger retningslinierne i vores GUIDE. Bemærk venligst at denne er en “guide” og at medbringelse af egne våben foregår på eget ansvar!

 

PAKKETILBUD OG IKKE NEDLAGT VILDT
– Hvis jæger mod alt forventning ikke får afskudt et trofæ i en pakkeløsning, så reduceres pakkeprisen med tilsvarende trofæ-værdi. Dvs du ikke betaler for vildt som du ikke nedlægger eller anskyder*

 

*ANSKUDT ELLER SÅRET VILDT
Der betales for anskudt/såret vildt. Vildt anses for anskudt hvis der findes blod. Anskudt vildt vil dog altid blive eftersøgt grundigt!

 

VORES PRISER INKLUDERER IKKE
– Flybilletter til/fra Sydafrika
– Eventuel leje af riffel med ammunition (1.000 kr. pr. jæger)
– Eventuel konservator arbejde og hjemtransport af trofæer
– Drikkepenge (læs retningslinjer under “Rejseinformation“)
– Personlige rejseforsikringer og udgifter under opholdet (f.eks. shopping, særlige restaurant besøg, lokale seværdigheder med evt. indgangsgebyrer og lignende som ikke er beskrevet som inkluderet i et pågældende tilbud)

 

ANVENDELSE AF BILLEDER PÅ SOCIALE MEDIER
Vores personale tager periodisk billeder af vores gæster til benyttelse på de sociale medier, hjemmeside osv. Vi tillader os at anvende disse billeder, medmindre du personligt frabeder dig dette. Hvis du IKKE ønsker at optræde på hjemmesidens billeder eller de sociale medier, så bedes du skriftlig informere os om dine konkrete forbehold.

 

GENERELT
Pete Safaris er en jagtudbyder og ikke et rejsebureau – Vi sælger derfor ikke flyrejser. Alle priser her på siden er som følge heraf, eksklusiv flybilletter til/fra Sydafrika. Det er dog en service fra vores side, at være dig behjælpelig med at booke det rette flyselskab, men fratager os i denne forbindelse alt ansvar.

Pete Safaris kan ikke gøre ansvarlige for eventuelle sygdomme, skader eller ulykker, som måtte opstå på en jagt/fotosafari og det er derfor vigtigt, at jægeren selv sørger for evt. tegning af rejsesygeforsikring og lignende som dækker en jagt safari i udlandet.

Pete Safaris kan ikke gøres ansvarlige for ændringer eller forsinkelser, som følge af regeringsindgreb, vejret, eller andre omstændigheder som er uden for vores indflydelse.