Vilkår & Betingelser

BEMÆRK VENLIGST at ved booking og betaling af depositum, accepterer man følgende vilkår og betingelser:

FORBEHOLD
Alle priser er opgivet i danske kroner (DKK) og baseret på den lokale valuta Rand (ZAR). Der tages forbehold for prisstigninger forårsaget af kraftige valutaudsving. Hvis den Sydafrikanske Rand (mod alt forventning) falder til under 2,3/dkk, tages der forbehold for tilsvarende prisjustering på alle priser og tilbud givet. Det vil sige at, hvis Randen ved betaling og mod forventning falder til f.eks. 2,1/dkk, tages der forbehold for pris-justering på 2%.
Der tages ligeledes forbehold for prisændringer, forårsaget af regeringsindgreb, devaluering, udefrakommende prisstigninger (f.eks. fra eksterne udbydere/seværdigheder), pandemier eller andre forhold, som vi er uden indflydelse på. Der tages ligeledes forbehold for trykfejl i tilbud og beskrivende materiale – Ved eventuelle uoverensstemmelser mellem brochurer og hjemmesiden, er det hjemmesiden som er bestemmende.

 

BOOKING & DEPOSITUM 
Alle bookinger og betalinger foretages direkte med os i Sydafrika. Ved booking opkræves depositum på 3.500 kr. pr. jæger eller person efter aftale. Betaling af depositum foregår ved hjælp af bankoverførsel (vi sender dig bankoplysningerne). Restbetaling foretages efter endt ophold og inden hjemrejse (læs “Betaling af Ophold / Betalingsmidler” nedenfor).

BEMÆRK venligst at ved booking og betaling af depositum, accepterer man overstående og nedenstående vilkår og betingelser.

 

AFBESTILLING / OMBOOKING AF REJSE 
Ophold som bliver aflyst og ombooket med mere end 90 dages varsel, kan overflytte depositummet op til 1 år efter (der tages forbehold for prisstigninger). Ved aflysning eller ombooking af ophold med mindre end 90 dages varsel, er depositummet som udgangspunkt tabt, medmindre det lykkedes at afsætte rejsen til anden side. Der refunderes ikke depositum.

 

BETALING AF OPHOLD / BETALINGSMIDLER
Du kan benytte følgende betalingsmidler på lodgen:

Kreditkort VISA & Mastercard (kort gebyr på 3 % pålægges)
VI BEDER DIG VENLIGST MEDBRINGE BÅDE VISA OG MASTERCARD! (beløbs/kredit grænsen for betalinger i udlandet med almen Visa kort er kun 20-25.000 kr. pr. løbende 30 dage. Mastercard er der typisk højere kredit på, men vi beder dig venligst sørge for at din bank hæver denne grænse, således du kan trække det forventede beløb som betaling for din safari (sørg for at hæve grænsen til mere end forventet forbrug er, for en sikkerheds skyld). Som du vil kunne læse nedenfor, så det vigtigt at bemærke at du IKKE kan betale vha bankoverførsel

Kontanter – Der modtages KUN Sydafrikanske Rand (ZAR). Gebyr på 3 % pålægges ved betaling med kontanter (gælder ikke drikkepenge).

Bankoverførsel – Bankoverførelse godkendes KUN hvis betaling er os i hænde INDEN afrejse fra Sydafrika.
NB: Eftersom betaling på denne måde typisk tager 3-4 bankdage, så er dette IKKE en mulighed som endelig betalingsmiddel. Hvis du dog gerne vil spare lidt på kortgebyret (ved større betalinger), så foreslår vi at du overfører et aftalt beløb inden rejsen hjemme fra – Vi kan dermed bekræfte modtagelsen inden din afrejse fra Sydafrika og endelig afregning kan så foretages med kreditkort eller kontanter.

 

FLYBILLETTER
Pete Safaris er en jagtudbyder og ikke et rejsebureau – Vi sælger derfor ikke flyrejser. Alle priser her på siden er som følge heraf, eksklusiv flybilletter til/fra Sydafrika. Det er dog en service fra vores side, at være dig behjælpelig med at booke billetter, hvor du fortsat handler direkte med det pågældende rejse eller flyselskab. Vi fratager os i denne forbindelse alt ansvar.

LÆS MERE HER
Når du booker flybilletter, er det vigtigt at sørge for at have god tid på mellemstationerne. Vi anbefaler mindst 2 timer på mellemstationer udenfor Sydafrika. I Johannesburg (Sydafrika) anbefaler vi mindst 3 timer, da man her skal igennem paskontrol og tjekke sin bagage ind på ny til indenrigsflyvningen mod Port Elizabeth.

De forskellige flyselskaber har forskellige regler for transport af våben, almen baggage gebyrer etc. Det er op til den enkelte rejsende, selv at undersøge vægtbegrænsninger og andre særlige regler – Det ligger udenfor Pete Safaris indflydelse

.

MEDBRINGELSE AF EGNE VÅBEN
Alle jægere er velkomne til at medbringe egne våben/ammunition. Vi hjælper i denne forbindelse gerne med udfyldelse af papirer/dokumenter og opfordrer til at man nøje følger retningslinierne i vores GUIDE. Bemærk venligst at denne er en “guide” og at medbringelse af egne våben foregår på eget ansvar!

 

PAKKETILBUD OG IKKE NEDLAGT VILDT
– Du betaler kun for det som du skyder. Hvis du mod forventning ikke får nedlagt alle dyrene i din pakke, så reduceres prisen tilsvarende (minus den allerede indregnede rabat i dit pakketilbud på tidspunktet du bookede pakken).*

 

*ANSKUDT ELLER SÅRET VILDT
Der betales for anskudt/såret vildt. Anskudt vildt vil dog altid blive eftersøgt grundigt!

 

VORES PRISER INKLUDERER IKKE
Medmindre andet er nævnt i tilsendt tilbud

– Flybilletter til/fra Sydafrika
– Eventuel leje af riffel med ammunition (300 kr. pr. jagt dag)
– Eventuel konservator arbejde og hjemtransport af trofæer (læs mere HER)
– Drikkepenge (læs retningslinjer under Rejseinformation og punktet “Drikkepenge”)
– Personlige rejseforsikringer og udgifter under opholdet (f.eks. shopping, særlige restaurant besøg, lokale seværdigheder med evt. indgangsgebyrer og lignende som ikke er beskrevet som inkluderet i et pågældende tilbud)

 

FAMILIER ELLER GRUPPER MED FLERE END 4 PERSONER
Priser på udflugter er baseret på køretøjer der rummer op til 4 personer. Medmindre udflugter med flere end 4 personer er specifikt booket og pris-sat på forhånd inden rejsen, tages der forbehold for et ekstra gebyr til leje af minibus eller lignende.

 

ANVENDELSE AF BILLEDER PÅ SOCIALE MEDIER
Vores personale tager periodisk billeder og film af vores gæster til benyttelse på de sociale medier, hjemmeside osv. Vi forbeholder os retten til at anvende disse billeder og film, medmindre du personligt frabeder dig dette. Hvis du IKKE ønsker at optræde på hjemmesidens billeder, på de sociale medier eller i vores jagtfilm, så bedes du skriftlig informere os om dine forbehold, senest inden din rejse påbegyndes.

 

INDEMNITY FORM

Rejsedeltagere er forpligtet til at acceptere og underskrive en “Indemnity form” (formular vedr. erstatningspligt ved evt. skader) ved ankomsten til lodgen. Hvis kunden ikke underskriver denne formular, er vi forpligtet til ikke at måtte sende kunden på udflugter og jagt ifølge Sydafrikansk lov vedrørende erstatningsforpligtelser. Derfor anbefaler vi alle vores gæster en personlig rejseforsikring (se nedenfor).

 

REJSEFORSIKRING & ANDRE FORBEHOLD
Pete Safaris kan ikke gøres ansvarlige for eventuelle sygdomme, skader eller ulykker, som måtte opstå på en jagt/fotosafari og det er derfor vigtigt, at jægeren selv sørger for evt. tegning af rejsesygeforsikring og lignende som dækker en jagt safari i udlandet.

Pete Safaris kan ikke gøres ansvarlige for ændringer eller forsinkelser, som følge af regeringsindgreb, vejret, pandemier, eller andre omstændigheder som er uden for vores indflydelse.

 

VIGTIG REJSEINFO
Vi vil gerne gøre opmærksom på at der kan være vigtig information at læse og forberede sig på inden rejsen, herunder anbefalinger vedr. forsikringer, vaccinationer, visum-regler, retningslinjer for drikkepenge osv.
Studér venligst siden “Rejseinformation“.