Vejret

Vinterperioden (Juni-August)
Perioden er tør og relativt kølig i Juni, med stigende temperaturer frem imod August måned. Træerne er tørre, bladene er delvis faldet af træerne og det er derfor lettere at spotte vildtet. Dyrene er meget aktive og jagten er som følge heraf god.
Temperaturen ligger i hele perioden på ca. 16-26 grader om dagen og 0-14 grader om natten.

Forårsperioden (September-November)
Denne periode er relativ tør og med et generelt varmt og “sommerligt” klima. Der kan sjældent forekomme enkelte regnbyger, men de vil ofte være meget kortvarige. Perioden er smuk, da græsset begynder at gro, træer og blomster springer ud. Temperaturen ligger i hele perioden på ca. 22-33 grader om dagen og 11-17 grader om natten. Der er mulighed for at se mange dyr og jagten er god.

Sommerperioden (December-Februar)
Sommermånederne er varmere og der begynder at komme mere nedbør. Dette er den reelle regntid, selvom det dog aldrig regner i dagevis. Typisk kommer der et par kraftige, men korte byger sidst på eftermiddagen, eller i løbet af natten. Temperaturen ligger over hele perioden på ca. 26-39 grader om dagen og 15-20 grader om natten. Dyrene er mere inaktive i disse meget varme måneder. Sommerperioden betragtes som lav-sæson, til trods for at jagten er åben, men pga. det varme klima, kan det ganske simpelt være for varmt i nogle tilfælde. Vi holder som følge heraf, typisk en pause midt på dagen, hvor solen står højest på himlen. I dette tidsrum kan man med fordel slappe af og køle sig ned i lodgens swimmingpool.

Efterårsperioden (Marts-Maj)
Dette er en rigtig god jagt periode og dyrene er meget aktive. Marts/April er varme måneder og temperaturen falder herefter langsomt frem imod Juni/Juli måned.  I April kan man stadig sidde ude om natten, uden en jakke eller sweater på. Temperaturen ligger over hele perioden på ca. 20-30 grader om dagen og 6-17 grader om natten.

Se vejret lige nu og 8 dages frem