Vejret

September-November (Forår)

Denne periode er relativ tør og med et generelt varmt og “sommerligt” klima. Der kan sjældent forekomme enkelte regnbyger, men de vil være meget kortvarige. Sidst på foråret begynder græsset at gro, træer og blomster springer ud. Det er derfor uden tvivl den smukkeste årstid i Sydafrika. Temperaturen ligger i hele perioden på ca. 22-33 grader om dagen og 11-17 grader om natten. Der er mulighed for at se mange dyr og jagten er god.

 

December-Februar (Sommer)

Sommermånederne er normalt meget varme og der kán forekomme nedbør. Det regner dog aldrig i hele dage – Typisk, hvis der evt. kommer regn, kommer det i form af et par kraftige, men korte byger sidst på eftermiddagen, eller i løbet af natten. Temperaturen ligger i hele perioden på ca. 26-39 grader om dagen og 15-20 grader om natten.

 

Marts-Maj (Efterår) 

Starten er efteråret (Marts/April) er varme måneder og temperaturen falder herefter langsomt frem imod vinteren i Juni/Juli måned. Omkring Maj måned begynder bladene at falde af træerne og græsset visner – Det bliver derfor lettere at spotte vildtet. I Maj kan man stadig sidde ude om aftenen og nyde det lune klima, uden en jakke eller sweater på. Temperaturen ligger i hele perioden på ca. 20-30 grader om dagen og 6-17 grader om natten. Dyrene er særligt aktive i efteråret og jagten er rigtig god.

 

Juni-August (Vinter)

Perioden er tør og relativt kølig i Juni, med stigende temperaturer frem imod August måned. Græsset er næsten visnet helt væk, og bladene er faldet af træerne. Dyrene er nemmere at spotte og meget aktive i det relative kølige klima når solen er fremme – Jagten er rigtig god. Temperaturen ligger i hele perioden på ca. 16-26 grader om dagen og 0-14 grader om natten – Altså lidt i retning af den danske sommer.

 

VEJR PROGNOSEN DE NÆSTE 8 DAGE