Om os

Pete Safaris er en sydafrikansk baseret platform, som i sin tid blev grundlagt af Two Waters Safaris og deres danske PH/jagt-guide Peter Olesen. Formålet var at øge intimiteten mellem os og vores danske/skandinaviske gæster, samt at effektivisere servicen, med kyndig hjælp og rådgivning til alt i forbindelse med jagtrejsen – Alt sammen ved hjælp af en dansk/skandinavisk talende guide fra selve jagtstedet. Ultimativt skulle det være en skandinavisk platform, uden brug af fordyrende mellemled, som fortsat skulle sikre den direkte kontakt mellem jæger og jagtudbyder. Derudover ønskede vi et resultat hvor tillid, personlig service og ikke mindst jagt af ypperste kvalitet, til fair pris skulle vægtes højest. Disse faktorer er med til at sikre at du kommer på en velorganiseret jagtrejse udover det sædvanlige og uden ubehagelige overraskelser! Selv de små ting kan være afgørende for succes, og sammen med undertegnedes erfaringer som PH i Afrika og årevis interaktion med rejselystne jægere, har det dannet grundlaget for denne hjemmeside.

Vi er meget bevidste om at dagligdagens udgifter, ikke altid giver plads i budgettet til en jagtrejse. De mange fordomme om at jagt i Afrika, kun er for de velhavende er dog en myte og der behøver altså ikke være langt fra drømme til virkelighed…

Når du booker en jagtrejse via et typisk jagtrejsebureau, så tager bureauet mindst 10-20 % i kommision af jagtrejsens pris. Ydermere så påregnes der normalt 15-25 % oven i udbyderen/outfitterens pris, nogle gange mere, som tilfalder bureauet. Du vil herudover, typisk kommunikere med provisionslønnet sælgere og folk som aldrig før har sat deres fødder på jagtstedet. I værste tilfælde, har de ingen eller meget lille kendskab til jagt generelt – Risikoen for misforståelser og i sidste ende, oplevelser på rejsen som ikke matcher dine forventninger, øges i disse tilfælde hermed selvsagt.

Pete Safaris er ikke et rejsebureau, men derimod en integreret del og dansk afgren af jagtstedet/outfitteren: Two Waters Safaris. Vi tager naturligvis derfor, ingen kommision, eller påregner merpris på jagten og vi kan som følge heraf, tilbyde dig de skarpeste priser – Altså helt uden fordyrende mellemled og uden at gå på kompromis med kvaliteten. Som bestyrer af petesafaris.dk, er undertegnede herudover også dansk PH/jagt-guide på området og en del af den daglige drift i Sydafrika. Ved hjælp af petesafaris.dk er du dermed i direkte kontakt med selve jagtstedet og en professionel jæger som kender stedet indegående.

Resultat = Professionel og kyndig vejledning forud for jagtrejsen, samt mere jagtrejse for pengene, med vægt på kvalitet og personlig service!

Med vores team af dedikerede jægere, udgør vi tilsammen mange års rejse og jagterfaring. Vi brænder for Afrika, jagt og alle dets aspekter. Vi står 100% til din rådighed og hjælper dig med ALT i forbindelse med din rejse, lige fra den indledende planlægning, til gennemførelsen af jagten/opholdet og efter hjemrejsen.

Vi mener at det er vigtig at kunne stå 110% inde for alt som vi formidler til dig og forud for jagtrejsen, vil vi bestræbe os på at give dig et ærligt og reelt billede, af hvilke jagt og naturoplevelse der venter forude.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud, eller hvis du har spørgsmål af nogen art. Kunne du eller dine medrejsende tænke sig et personligt infomøde, arrangerer vi også meget gerne dette (naturligvis uden beregning).

Husk at jagt i Afrika er stærkt vanedannende og det siges: “en gang Afrika – altid Afrika” [icon name=”icon-smile”]

Vi ser frem til at hjælpe dig med din jagtrejse.

 

Med venlig hilsen
PETE SAFARIS

Peter Olesen
Professionel Jæger