Om os

Pete Safaris er grundlagt af danske Peter Olesen og i dag ejet sammen med sydafrikaneren Lammie Ferreira. De mange år i Sydafrika har skabt masser af kontakter indenfor branchen og gennem årene har Peter formidlet disse kontakter til mange håbefulde jægere som ønskede at komme på deres livs jagt safari.

På grund af en voldsom stigende interesse fra skandinaviske jægere, valgte Peter at indgå samarbejde med hans ven og PH kollega Lammie Ferreira og i dag er Pete Safaris registreret outfitter (jagtudbyder) i Sydafrika.
Med vores danske hjemmeside kan vi effektivisere servicen for enhver skandinaver der måtte ønske at opleve jagt-eventyret i Sydafrika, vha. kyndig hjælp og rådgivning til alt i forbindelse med jagtrejsen, da Peter selv varetager kommunikationen med disse
jægere.

Vi ønsker at tilbyde den ægte “afrikanske oplevelse”, med komfortabel og luksuriøs indkvartering, personlig service og ikke mindst jagt af ypperste kvalitet – Alt skal dog være til fair pris! Vi sikrer at du kommer på en velorganiseret jagtrejse udover det sædvanlige og uden ubehagelige overraskelser! Selv de små ting kan være afgørende for succes, og sammen med Peter og Lammie´s erfaringer som guider i Afrika og årevis interaktion med rejselystne jægere, har det dannet grundlaget for det vi ønsker at står for – kvalitets jagtrejser til fair pris. 

Vi er meget bevidste om at dagligdagens udgifter, ikke altid giver plads i budgettet til en jagtrejse. De mange fordomme om at jagt i Afrika, kun er for de velhavende er dog en myte og der behøver altså ikke være langt fra drømme til virkelighed…

Når du booker en jagtrejse via et typisk jagtrejsebureau, så tager bureauet mindst 10-20 % i kommision af jagtrejsens pris. Ydermere så påregnes der normalt 15-25 % oven i udbyderen/outfitterens pris, nogle gange mere, som tilfalder bureauet. Du vil herudover, typisk kommunikere med provisionslønnet sælgere og folk som aldrig før har sat deres fødder på jagtstedet. I værste tilfælde, har de ingen eller meget lille kendskab til jagt generelt – Risikoen for misforståelser og i sidste ende, oplevelser på rejsen som ikke matcher dine forventninger øges i disse tilfælde hermed selvsagt.

Pete Safaris er ikke et rejsebureau, men selve udbyderen hvor jagten kommer til at foregå. Vi benytter ingen sælgere eller påregner merpris på jagten. Alt kommunikation og afregning foregår direkte med os i Sydafrika. Som følge heraf, kan vi sikre dig de skarpeste priser og vi giver dig ubegrænset og gratis rådgivning under hele forløbet – Altså helt uden fordyrende mellemled.

Resultat = Professionel og kyndig vejledning forud for og under jagten, samt mere jagtrejse for pengene!

Med vores team af dedikerede jægere, udgør vi tilsammen mange års rejse og jagterfaring. Vi brænder for Afrika, jagt og alle dets aspekter. Vi står 100% til din rådighed og hjælper dig med ALT i forbindelse med din rejse, lige fra den indledende planlægning, til gennemførelsen af jagten/opholdet og efter hjemrejsen.

Vi mener at det er vigtig at kunne stå 110% inde for alt som vi formidler til dig og forud for jagtrejsen, vil vi bestræbe os på at give dig et ærligt og reelt billede af hvilke jagt og naturoplevelse der venter forude.

Vi kender vejen fra drøm til virkelighed og alle faldgruberne. Med årtiers erfaring med jagt i Afrika, er vi dit sikre valg, hvis du søger kvalitet, tillid og oplevelser for livet, under prisbevidste og professionelle rammer.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud, eller hvis du har spørgsmål af nogen art. Kunne du eller dine medrejsende tænke sig et personligt info-møde i Danmark, arrangerer vi også meget gerne dette (naturligvis uden beregning).

Vi ser frem til at hjælpe dig med din jagtrejse.

 

Med venlig hilsen,

Lammie Ferreira & Peter Olesen

Pete Safaris Ltd
70 Glenelg Road
6045 Port Elizabeth
Sydafrika

Oufitter no. HC 30/2019/EC/SR/GT

 

  • Lammie Ferreira
    Professionel Jæger / Ejer
    Lammie er en anerkendt Professionel Jæger, med årtiers erfaring med jagt på både små og storvildt. Med Lammie får du svært ved ikke at smile hele tiden og I vil uden tvivl hurtigt blive venner. Han elsker musik og glade mennesker. Nogle gange underholder han gæsterne omkring bålet med hans guitar.
  • Peter Olesen
    Professionel Jæger / Grundlægger
    Peter er vokset op med jagt i blodet og blev uddannet Professionel Jæger i en ung alder. Hans største passion er jagt og er han er altid meget opsat på at du får den ægte afrikanske oplevelse med minder for livet. Som jæger går han stærkt ind for våbensikkerhed, bæredygtighed, respekt for naturen og vildtet som jages.