Camp 1

Det første dit øje vil fange, er det smukke og endeløse landskab, lige så langt øjet rækker.

Dette er en unik og fortryllende 4-stjernet safari lodge, beliggende kun 1 times kørsel fra Port Elizabeth lufthavn. Den helt særlige atmosfære vil uden tvivl kunne mærkes når du træder ind af døren og du vil øjeblikkelig føle dig som et medlem af “familien”.

Den idylliske lodge er perfekt beliggende til uovertrufne jagt og natur områder, samt aktiviteter og seværdigheder for familie medlemmer og ledsagere. Lige udenfor døren vil du opleve et spektakulær landskab og et sprudlende dyreliv.

Lad tiden gå i stå og læs din yndlingsbog, mens du slapper af og nyder solskinnet i haven ved den store pool – Det idéelle sted at nyde en sundowner eller cocktail med vennerne.

Efter en oplevelsesrig og spændingsfyldt dag kan du slappe af og genoplade batterierne i loungen, eller nyde synet fra den store og møbleret veranda med synet af de smukkeste solnedgange.

 

Omgivelserne, den venlige service og det traditionelle sydafrikanske køkken har sikret bevarelsen af den afrikanske safaris autencitet og enkelthed. Om aftenen kan man dele hinandens fortællinger om dagens oplevelser rundt om det udendørs Alfresco køkken, eller det knitrende bål i boma´en under en stjernefyldt himmel.

Måltiderne er som regel en blanding af lokal og international cuisine, hvor vildtkød naturligvis ofte er på menuen. Den daglige menu afhænger af gæsternes ønsker, hvad der er sæsonbestemt, frisk og tilgængelig på dagen. Dette omfatter traditionelle sydafrikanske specialiteter samt en blanding af moderne retter – alle serveret med sydafrikanske vine.

Stedet er en fredfyldt, rummelig, stilfuld og meget veludstyret lodge, hvor du kan nyde dit afrikanske ophold med stor komfort. De moderne bekvemmeligheder inkluderer Wi-Fi adgang, informationsservice, underholdningsrum og 24-timers kaffe og te faciliteter – Alt er elegant udpeget med vægt på din komfort, afslapning og den ægte “afrikanske” oplevelse.

Fra de luksuriøse safari-suiter kan man høre lydene fra vildtet og fuglene omkring. Værelserne omfatter standard, familie og deluxe-suiter, som kan bookes efter ønske og tilgængelighed til samme pris. Alle værelser er rummelige med eget badeværelse og walk-in skifterum, ekstra store senge, hårtørrer, badekåber og tøfler, sikkerhedsskab, air-condition, varmeapparat og loftventilation.

 

Hvis du leder efter en drømme afrikansk oplevelse, med verdensklasse jagt og hyggelige omgivelser – Så er dette stedet for dig!