Camp 1

Camp 2 er vores ekstra lodge, som anvendes ved behov. Lodgen er beliggende en 1 time og 25 minutters kørsel fra Port Elizabeth lufthavn. Lodgen ligger midt i dets eget jagtområde på 2.700 hektar, med alt fra kuperet og bjergrigt terræn, til åbne flade sletter og tæt bevokset flodlejer. Skulle det blive ønskværdigt eller nødvendigt at afprøve andre områder, så er dette naturligvis også muligt. 

For familier og ledsagere tilbydes der en masse aktiviteter på både lodgen og i nærområdet. Lige udenfor døren vil du opleve et flot landskab og et sprudlende dyreliv. 

 

Omgivelserne og det eksklusive setup på denne lodge, fra indretning til maden, er for dig som søger det mere moderne og luksuriøse ophold. Den afrikanske stemning er dog stadig at finde naturligvis og om aftenen kan man dele hinandens fortællinger om dagens oplevelser rundt om det udendørs Alfresco køkken, eller det knitrende bål i boma´en under en stjernefyldt himmel.

Måltiderne er som regel en blanding af lokal og international cuisine, hvor vildtkød naturligvis ofte er på menuen. Menuen er fastsat på forhånd og afhænger af hvad der er sæsonbestemt, frisk og tilgængelig på dagen. 

 

Værelserne omfatter standard, familie og deluxe-suiter, som kan bookes efter ønske og tilgængelighed til samme pris. Alle værelser er rummelige med eget stort badeværelse, satellit-TV, Wifi, air-condition, varmeapparat og loftventilation.

 

Den typiske varighed på en jagtsafari er 5-10 dage, men kan være både kortere eller længere, alt efter dine præferencer og jagtens art. Vi jager vi hele året rundt, men det bedste tidspunkt at jage er fra April til Oktober. Klimaet er relativ mildt i denne periode og gunstigt for jagt, da dyrene er mere aktive.

Jagten er velorganiseret og i topklasse. Der rådes samlet over mere end 200.000 hektar af yderst varieret, spændende og vildtrige områder. Få andre steder i Afrika kan tilbyde et så varieret terræn, med så mange forskellige biotoper. Terræn-mæssigt vil du opleve alt fra kuperet og bjergrige områder, til flade og mere åbne terræner, i dalene og på toppene af bjergene. Det vekslende terræn og de mange biotoper, giver vildtet optimale muligheder for at tilpasse sig deres naturlige omgivelser og som følge heraf, vil du udover smuk og enestående natur, opleve usædvanligt vildt og artsrige landskaber. Foruden fuglevildt, tilbyder vi jagt på over 40 jagtbare arter. De mange jagtbare arter giver dig ikke bare muligheden for en alsidig jagt, men også for at tilpasse din jagtrejse efter personlige ønske og budget.

Jagten foregår udelukkende til fods, som klassisk “spot, walk and stalk” – altså hvor vi anvender højdedrag i terrænet til at spotte vildtet fra, hvorefter vi pürscher det til fods. Med andre ord, så vil du opleve udfordrende jagt, på naturen og vildtets præmisser.

For at give jægeren den rette jagtoplevelse og mere end bare chancen for at nedlægge noget, sætter vi stor ære i at indleve dig i jagtens fremgang, strategi osv. – Uanset om du er ny eller erfaren jæger, om du er i fysisk god form eller ej, så tilpasser vi jagten til netop DIG.

– Ligeledes, er du førstegangs jæger i Afrika og søger en ”klassisk” safari på de gængse antiloper, eller tilbagevendende jæger med særlige eller eksotiske vildt arter i tankerne, så kender vi vejen fra drøm til succes og står klar til at levere din drømmejagt! Vi stiller gerne vores danske PH til rådighed på forespørgsel.

Bæredygtighed er naturligvis vigtigt for os og vi tilbyder derfor både trofæ og reguleringsjagt. Trofæjagten foregår på de gamle handyr og grundet vildtets optimale levevilkår og en stram afskydningspolitik, vil du opleve meget stærke trofæer, som I langt de fleste tilfælde ligger I medaljeklassen.

Læs om jagten...