Camp 1

Det første dit øje vil fange, er det smukke og endeløse landskab, lige så langt øjet rækker.

Denne lodge er en unik og fortryllende 4-stjernet safari lodge, beliggende kun 1 time og 20 minutters kørsel fra Port Elizabeth lufthavn. Den helt særlige atmosfære vil uden tvivl kunne mærkes når du træder ind på området og du vil øjeblikkelig føle dig afslappet og i et med naturen. 

Den idylliske lodge ligger midt i dets eget store jagtområde, med alt fra kuperet og bjergrigt terræn, til åbne flade sletter og tætte flodlejer. Skulle det blive ønskværdigt eller nødvendigt at afprøve andre områder, så er stedet også perfekt beliggende til andre nærliggende koncessioner på mere end 150.000 hektar. 

For familier og ledsagere tilbydes der en masse aktiviteter på både lodgen og i nærområdet. Lige udenfor døren vil du opleve et spektakulær landskab og et sprudlende dyreliv, som kan opleves på tæt hold fra en af vores mange safari-biler eller hesteryg.

Lad tiden gå i stå og læs din yndlingsbog, mens du slapper af og nyder solskinnet i haven ved den store pool – Det idéelle sted at nyde en sundowner eller cocktail med vennerne.

Efter en oplevelsesrig og spændingsfyldt dag kan du slappe af og genoplade batterierne i loungen eller den store og møbleret veranda, med synet af de græssende giraffer og smukkeste solnedgange.

 

Omgivelserne, den venlige service og det traditionelle sydafrikanske køkken har sikret bevarelsen af den afrikanske safaris autencitet og enkelthed. Om aftenen kan man dele hinandens fortællinger om dagens oplevelser rundt om det udendørs Alfresco køkken, eller det knitrende bål i boma´en under en stjernefyldt himmel.

Måltiderne er som regel en blanding af lokal og international cuisine, hvor vildtkød naturligvis ofte er på menuen. Den daglige menu afhænger af gæsternes ønsker, hvad der er sæsonbestemt, frisk og tilgængelig på dagen. Dette omfatter traditionelle sydafrikanske specialiteter samt en blanding af moderne retter – alle serveret med sydafrikanske vine.

Stedet er en fredfyldt, rummelig, stilfuld og meget veludstyret lodge, hvor du kan nyde dit afrikanske ophold med stor komfort. De moderne bekvemmeligheder inkluderer Wi-Fi adgang, informationsservice, underholdningsrum og 24-timers kaffe og te faciliteter – Alt er elegant udpeget med vægt på din komfort, afslapning og den ægte “afrikanske” oplevelse.

Fra de luksuriøse safari-suiter kan man hver dag høre lydene fra vildtet og fuglene omkring. Værelserne omfatter standard, familie og deluxe-suiter, som kan bookes efter ønske og tilgængelighed til samme pris. Alle værelser er rummelige med eget stort badeværelse og walk-in skifterum, ekstra store senge, satellit-TV, Wifi, hårtørrer, badekåber og tøfler, sikkerhedsskab, kaffe/te faciliteter, air-condition, varmeapparat og loftventilation.

 

Hvis du leder efter en drømme afrikansk oplevelse, med verdensklasse jagt og hyggelige omgivelser – Så er dette stedet for dig!

 

Den typiske varighed på en jagtsafari er 5-10 dage, men kan være både kortere eller længere, alt efter dine præferencer og jagtens art. Vi jager vi hele året rundt, men det bedste tidspunkt at jage er fra April til Oktober. Klimaet er relativ mildt i denne periode og gunstigt for jagt, da dyrene er mere aktive.

Jagten er velorganiseret og i topklasse. Der rådes samlet over mere end 200.000 hektar af yderst varieret, spændende og vildtrige områder. Få andre steder i Afrika kan tilbyde et så varieret terræn, med så mange forskellige biotoper. Terræn-mæssigt vil du opleve alt fra kuperet og bjergrige områder, til flade og mere åbne terræner, i dalene og på toppene af bjergene. Det vekslende terræn og de mange biotoper, giver vildtet optimale muligheder for at tilpasse sig deres naturlige omgivelser og som følge heraf, vil du udover smuk og enestående natur, opleve usædvanligt vildt og artsrige landskaber. Foruden fuglevildt, tilbyder vi jagt på over 40 jagtbare arter. De mange jagtbare arter giver dig ikke bare muligheden for en alsidig jagt, men også for at tilpasse din jagtrejse efter personlige ønske og budget.

Jagten foregår udelukkende til fods, som klassisk “spot, walk and stalk” – altså hvor vi anvender højdedrag i terrænet til at spotte vildtet fra, hvorefter vi pürscher det til fods. Med andre ord, så vil du opleve udfordrende jagt, på naturen og vildtets præmisser.

For at give jægeren den rette jagtoplevelse og mere end bare chancen for at nedlægge noget, sætter vi stor ære i at indleve dig i jagtens fremgang, strategi osv. – Uanset om du er ny eller erfaren jæger, om du er i fysisk god form eller ej, så tilpasser vi jagten til netop DIG.

– Ligeledes, er du førstegangs jæger i Afrika og søger en ”klassisk” safari på de gængse antiloper, eller tilbagevendende jæger med særlige eller eksotiske vildt arter i tankerne, så kender vi vejen fra drøm til succes og står klar til at levere din drømmejagt! Vi stiller gerne vores danske PH til rådighed på forespørgsel.

Bæredygtighed er naturligvis vigtigt for os og vi tilbyder derfor både trofæ og reguleringsjagt. Trofæjagten foregår på de gamle handyr og grundet vildtets optimale levevilkår og en stram afskydningspolitik, vil du opleve meget stærke trofæer, som I langt de fleste tilfælde ligger I medaljeklassen.

Læs om jagten...