C&C Outfitters – Argentina

nyhed

Grundlæggeren af C&C Outfitters, hedder Ignacio (“Nacho”) Castro og gennem årene, har han og hans team af ansatte, fastslået sit navn i branchen, som en af de mest anerkendte outfittere, med over 14 års erfaring indenfor “høj volume” duejagt. Her er der virkelig tale om verdensklasse duejagt, i perfekte rammer, fra start til slut.

Fra øjeblikket hvor du ankommer I lufthavnen, til du igen sidder I flysædet, vil du opleve varme og imødekommende mennesker, samt top professionel service og håndtering.

"Nacho" Castro

“Nacho” Castro

Jagtområderne ligger få minutter fra lodgen, i smukke omgivelser og landskabet omkring Cordoba, vil uden tvivl tage pusten fra enhver naturelsker. Trænger du til en pause fra jagten, så er der også mulighed for sightseeings ture i landskabet (i bil eller på hesteryg), besøg på vinslotte m.m.

Intet overladt til tilfældighederne og du vil øjeblikkeligt fornemme den lokale stemning, samt kunne nyde godt af den udsøgte og lokale mad/vin, tilberedt med smag og omtanke.

Årevis venskab med Nacho Castro, kommer nu dig som jæger til gode. Vi har i samråd med Nacho, sammensat nogle tilbud, helt eksklusiv for Pete Safaris og dig som kunde. Læs mere om jagten og aktuelle tilbud ved at klikke HER

DOWNLOAD BROCHURE - ARGENTINA

.
Hvis du har lyst, kan du besøge C&C Outfitters hjemmeside her: www.argentinawingshooters.com