Tid til at rejse!

// March 24th, 2021 // Ikke kategoriseret

DET ER TID TIL AT BOOKE DIN NÆSTE REJSE! 

HVORFOR? 

 

VI ER SNART VACCINERET
Sommeren er på vej – Vigtigst af alt, så vil alle danskere, ifølge sundhedsmyndigheders opdaterede vaccineplan, have mulighed for at være Corona vaccineret til sommer.

LAVERE SMITTE END NOGENSINDE
Samtidig er smitten lavere i Sydafrika end nogensinde, faktisk meget lavere end i Danmark. D.23. Marts blev der registreret 510 Corona tilfælde, vel og mærke i et kæmpe land med 59 millioner mennesker. Sammenligner man det med Danmarks smittetal, selv da de var på det laveste, er det tæt på ingenting. Restauranter, barer og forsamlinger er modsat i Danmark, tilmed åbne i Sydafrika og livet går videre her.

REJS UDEN RESTRIKTIONER
Corona pas er allerede ved at tage indtog i DK i forbindelse med genåbningen og vil naturligvis også spille en central rolle i de kommende måneders rejse-restriktioner, hvor et bevis for enten vaccine, tidligere smitte eller negativ test vil være diktere kravene for at boarde et fly til/fra udlandet. Alle restriktioner såsom test-krav og lignende er nu fjernet, hvis du er vaccineret eller tidligere smittet, hvis du rejser tilbage til Danmark fra et Orange eller Gult land. Vi har lige nu gæster fra både USA og Canada – Ingen er vaccineret, men ikke desto mindre, har ingen oplevet problemer med deres rejser, de har blot skulle følge test-kravene.

BILLIGE FLYBILLETTER
Flybilletter til Sydafrika er billigere end nogensinde i øjeblikket (cirka 3500 – 4000 kr. for en retur billet) – Hvorfor ikke udnytte dette? Du kan booke 1 år frem i tiden.

BILLIGE JAGTREJSER
Vi har skåret ind til benet og tilbyder lige nu meget skarpe priser på både diverse pakketilbud, samt skræddersyet safaris. Kontakt os for et godt tilbud – Det koster jo ikke noget:-)

BOOK SIKKERT MED OS / REFUNDERING AF DEPOSITUM
Vores ry går forud for os og du kan trygt og sikkert booke med Pete Safaris. Vi har godt styr på rejsevejledningerne og du kan under pandemien få refunderet dit depositum (3500 kr.) hvis rejsen ikke kan gennemføres pga restriktioner. Du kan også kvit og frit flytte dine datoer til et senere tidspunkt.

 

DET ER ALTSÅ PÅ ALLE MÅDER DET RETTE TIDSPUNKT AT PLANLÆGGE OG BOOKE DIN KOMMENDE SAFARI:-)

HUSK, AT REJSE ER AT LEVE – OG VI SKAL I FREMTIDEN LÆRE AT LEVE MED DENNE VIRUS PÅ GODT OG ONDT:-)

Comments are closed.