Vaal Rhebuck

  Vaal Rhebuck (Uldrørbuk)

  • Gennemsnitlig vægt han: 20 kg
  • Gennemsnitlig vægt hun: 18 kg
  • Skulderhøjde han: 75 cm
  • Skulderhøjde han/hun: 70 cm
  • Parringssæson: April, Maj

Vaal Rhebok er en grå-brun antilope med tyk pels og uldne hår. Den lever i nogle af de højeste bjerge som findes i Eastern Cape provinsen i Sydafrika og du skal derfor være klar på hård bjergjagt og lange skudhold.

Vaal Rhebok lever udelukkende af græs i de højtliggende områder. Naturlige fjender for Vaal Rhebok er leopard og Caracal og for de unge dyr er det også, Sjakal, Bavianer og Ørne.

Kun hannerne bærer opretstående og spidse horn. De ses ofte i grupper på op til omkring 12-14 dyr, som består af én buk og resten hundyr/unger.

Anbefalet kaliber: .243, 7mm og andre fladt skydende kalibre.

×

× Chat Live på WhatsApp