Indkvartering

Two Waters Lodge: Den hyggelige jagt-lodge er beliggende nær den lille landsby Kleinpoort, 1 times kørsel nord vest for Port Elizabeth, i det vildt-rige og smukke Eastern Cape. Det er herfra din jagt eller fotosafari normalt vil starte hver dag.
Lodgens opholdsrum er indrettet i ægte afrikansk stil og byder på en yderst hyggelig “jagt atmosfære”, et underholdningsområde med tv, en skøn bar af yellowwood-træ og et ildsted.

I den hyggelige blomster-have, kan du solbade og slappe af i fred og ro. -Trænger du til at køle ned på de varme sommerdage, så kan du naturligvis altid tage et dyk i swimmingpoolen.

Når din typiske jagt eller safari dag er omme, mødes vi ofte på bålpladsen (også kendt som en “Boma”) ved mørkets frembrud og udveksler dagens oplevelser over en kølig drink.
Middagen tilberedes og nydes typisk i vores særlige indendørs grill-stue, hvor vi fortsætter det hyggelige samvær og forkæler de sultne maver.

Lejrens fuldtidskokke sørger hver dag for den gode mad, evt. efter dine ønsker og der er selvfølgelig altid mulighed for at få serveret grillet kød, fra det vildt som du selv har nedlagt.

Lodgen huser i alt 9 værelser, heraf 4 værelser med dobbelt senge og 5 værelser med 2 enkelt senge. De 7 af værelserne ligger med indgang/udgang til en lukket gårdsplads og er ligesom hovedstuen, indrettet i afrikansk stil og med eget bad/toilet. De 2 resterende værelser findes i den store familie bungalow, som ligger privat og isoleret fra hovedbygningen. Denne bungalow er opført med tanke på at forkæle vores gæster en ekstra tand og er særligt egnet til familier med børn, ægtepar, 2 mands grupper eller lignende. Den indeholder udover 2 store værelser med eget bad/toilet, et fælles lounge område, med egen bar m.m.

Alle ophold inkluderer helpension med fri bar (øl, vin & vand), samt daglig tøjvask og rengøring af værelserne.

Fra sekundet hvor du træder ind af døren, vil du føle dig som en del af “familien” og mærke den personlige nærvær, imødekommenhed og service, som vi vægter meget højt. Her er intet overladt til tilfældighederne og vi står til din rådighed døgnet rundt.

.

.

SE KOMPLET GALLERI