Reguleringjagt / Selektionsjagt

Regulering af både han og hundyr er en naturlig nødvendighed i Sydafrika og en del af landets omfattende og succesrige vildt forvaltning.

Reguleringsjagt er velegnet til dig, som ikke nødvendigvis drømmer om regulær trofæjagt, men i stedet ønsker en jagtrejse med stort udbytte til lav pris.

Jagten foretages normalt som pürsch. På disse reguleringsjagter, nedlægges der kun hvad vi betegner på engelsk som “non-trophy” dyr. – Dvs. afskudsdyr med dårlige gener, sygdom eller på anden måde dyr med genetisk mindre eller abnorme opsatser. Der kan være tale om både han og hundyr, med eller uden opsatser afhængig af arten og regulerings behovet på det givne tidspunkt.

Nederst på siden kan du se billed-eksempler på nedlagt vildt i forbindelse med en reguleringsjagt…

Suppler evt. din regulering/selektions jagt med regulær trofæ jagt og/eller medbring familien – Lad os høre dine ønsker og så giver vi efterfølgende et samlet og uforpligtende tilbud.

Bemærk at reguleringsjagt, af hensyn til vildt forvaltning, kun tilbydes på forespørgsel og hvis behovet for regulering er tilstede. Drivjagter arrangeres også ved lejlighed. Kontakt os og hør nærmere.

Her ses eksempler på nedlagt vildt, i forbindelse med en regulering/selektions jagt.