Storvildts jagt

Storvildts jagt i Afrika er populært sagt, enhver jægers drøm – og det er ikke uden grund!

– at tracke en løve til fods

– at stå få meter fra og ansigt til ansigt med en kæmpe elefant tyr, i Zimbabwes storslået bush

– eller at placere en god kugle, på en yderst “kort luntet” og skudstærk kaffer bøffel

– Dét er ganske enkelt adrenalinpumpende, hæsblæsende og krævende jagt, med et til dels indbygget faremoment og følelsesmæssige påvirkninger, som bare ikke kan beskrives, men SKAL opleves!

Når der tales om afrikansk storvildts jagt, kommer man ikke udenom begrebet “Big Five”: løve, leopard, bøffel, næsehorn og elefant. Storvildts jagt indbefatter dog også krokodille, flodhest m.v

Vi tilbyder eksklusiv storvildts jagt til favorable priser, med speciale i bøffel jagt. Alt jagt foregår som det bør – nemlig til fods, og er som følge heraf meget intens og spændende!

Jagten foretages i henholdsvis Sydafrika og Zimbabwe. Bøffel jagt arrangeres i begge lande, hvoraf det i Sydafrika vil være i henholdsvis Eastern Cape og Freestate provinsen. Jagten kan i alle tilfælde, naturligvis suppleres med jagt på mange andre arter.

Går du med en drøm om at komme på storvildts jagt i Afrikas vildnis, eller kunne du tænke dig at høre mere om dette? – Så kontakt os for yderligere info og et uforpligtende tilbud.

 

Storvildts jagt bliver altid skræddersyet til den enkelte jæger og kan sammensættes på mange forskellige måder. Jagten bliver derfor som udgangspunkt, altid pris-sat pr. individuelle henvendelse.