Indkvartering

Two Waters Lodge: Den hyggelige jagt-lodge er beliggende nær den lille landsby Kleinpoort, 1 times kørsel nord vest for Port Elizabeth, i det vildt-rige og smukke Eastern Cape.

Lodgens fællesrum er indrettet i afrikansk stil og byder på en særlig hyggelig “jagt atmosfære”, et underholdningsområde med tv, en skøn bar af yellowwood-træ og et stort ildsted.

I den hyggelige blomster-have, kan du solbade og slappe af i fred og ro ved swimmingpoolen.

Når din typiske jagt eller safari dag er omme og ved mørkets frembrud, samles vi ofte omkring bålpladsen (i Afrika kendt som en “Boma”) og udveksler dagens oplevelser, med en kølig forfriskning i hånden.
Middagen tilberedes og nydes typisk i vores særlige indendørs grill-stue, hvor vi udover at forkæle de sultne maver, kan tilbyde et større udvalg af fantastiske sydafrikanske vine.

Vores fuldtidskokke sørger hver dag for den gode mad, evt. efter dine ønsker og der er selvfølgelig altid mulighed for at få serveret grillet kød, fra det vildt som du selv har nedlagt.

Lodgen huser i alt 9 værelser, heraf 4 værelser med dobbelt senge og 5 værelser med 2 enkelt senge. De 7 af værelserne ligger med indgang/udgang til en hyggelig gårdsplads, hvor man kan sidde nyde en god bog og nyde en rolig stund under træerne. Ligesom fællesrummet, er værelserne indrettet i afrikansk stil og med eget bad/toilet. De 2 resterende værelser findes i den store familie villa, som er placeret privat og med ind/udgang til blomsterhaven. Den indeholder udover 2 store værelser med eget bad/toilet, et fælles lounge område, egen bar m.m, og er derfor særligt egnet til familier med børn, ægtepar, to-mands grupper eller lignende.

Alle ophold inkluderer helpension med fri bar (øl, vin & vand), samt daglig tøjvask og rengøring af værelserne.

Fra sekundet hvor du træder ind af døren, vil du føle dig som en del af “familien” og mærke den personlige nærvær, imødekommenhed og service som vi vægter meget højt – Her er intet overladt til tilfældighederne og vi står til din rådighed døgnet rundt.

.

.

GÅ TIL BILLEDE & VIDEO GALLERI